Lewmar One-Touch lierhendel - 250mm, veiligheid, hendel met knop

€ 128,99

% € 166,90* (22.71% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: LW-420-270-311

Lewmar One-Touch lierhendel - 250 mm, zekering, hendel met knop

Met de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel elke keer snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!
De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.
Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten kochten ook

%
Vetus SICO eenhendel afstandsbediening zijmontage
Vetus SICO eenhendel afstandsbediening zijmontageRoestvrijstalen hendel en kunststof behuizingVETUS eenhendel afstandsbediening voor zijmontage.Voor 1 motor

€ 310,99* € 346,50* (10.25% bespaard)

Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Lewmar One-Touch lierhendel - 200mm, veiligheid, Standard hendel
Lewmar One-Touch lierhendel - 200 mm, zekering, Standard hendelMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel bij elk gebruik snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand bediend, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 114,99* € 142,10* (19.08% bespaard)
%
Lewmar One-Touch lierhendel - 200mm, veiligheid, hendel met knop
Lewmar One-Touch lierhendel - 200 mm, zekering, hendel met knopMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel elke keer snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 117,99* € 150,50* (21.6% bespaard)
%
Lewmar One-Touch lierhendel - 250mm, veiligheid, Standard hendel
Lewmar One-Touch lierhendel - 250 mm, zekering, Standard hendelMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel bij elk gebruik snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele lengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 127,99* € 166,70* (23.22% bespaard)
%
Harken Speed-Grip lierhendel - lengte 254mm, beveiliging, handgreep met knop
Harken Speed-Grip aluminium lierhendel - lengte 254mm, veiligheid, handgreep met knop De lierhendel Speed-Grip van Harken werd speciaal voor regatta-zeilers ontworpen. Tijdens wind en slecht weer draagt de lierhendel de kracht  aan de lier bij het draaien over en laat geen verliezen toe. Terwijl de lierhendel met één hand kan voor lichte lasten worden bediend, kunnen beide handen voor zware lasten worden gebruikt. De Speed-Grip heeft een veiligheidsvoorziening die met een duimhendel kan worden losgelaten. Een ander voordeel van dit model is dat alle hendels eenvoudig op lieren van Harken kunnen worden gemonteerd. In totaal heeft de lierhendel een lengte van 254 mm, een helling van 38mm en een hoogte van 188mm. De handgreep is voorzien van een knop. Robuust en met geringe wrijving is de aluminium lierhendel Speed-Grip van Harken ideaal voor cruises of regatta’s.

€ 121,99* € 128,00* (4.7% bespaard)
%
Yachtcare Epoxy-BK lamineerhars - 500g
Yachtcare Epoxy-BK lamineerhars - 500g EPOXY BK is een oplosmiddelvrije, dunvloeibare, transparante coating, lamineer- en giethars. EPOXY BK kan als bindmiddel voor vulstoffen (bijv. lichtgewicht vulstoffen) worden gebruikt. EPOXY BK hardt kleefvrij uit op het oppervlak en wordt evenzo voor onderdelen en coatings met glas-, koolstof- of aramideweefsel gebruikt. Het verbruik is afhankelijk van het gewicht van de oppervlakte van de verstärkungslage. Materiaalgegevens Inhoud: 500 g, 1,0 kg Kleur: helder Specifike gewicht: 1,15 g/cm³ (hars) + 1,0 g/cm³ (verharder) Viscositeit: ongeveer 1000 Pa.s (hars) + ongeveer 700 Pa.s (verharder) Opbrengst: 0,9 kg/m² (met 300 g glasmat)  

Inhoud: 0.5 Kilogram (€ 53,98* / 1 Kilogram)

€ 26,99* € 39,30* (31.32% bespaard)
%
Marinepool Elementary Boot zeillaars unisex zwart, maat 44
Marinepool Elementary Boot zeillaars unisex zwart (black) MATERIAAL: Buitenmateriaal: 55% nubuckleer, 45% polyamide, zool: 100% rubber. PRODUCTINFORMATIE: De Marinepool TEC collectie wordt gecompleteerd door de nieuwe Marinepool zeillaars. Deze laars is speciaal ontworpen voor watersporten en combineert een hoog ademend vermogen en uitstekende ondersteuning met een nieuwe antislipzool. Aan het draagcomfort is ook gedacht. Het ademende voetbed met antibacteriële coating belooft een optimale pasvorm dankzij het zachte materiaal. De Marinepool Elementary garandeert maximale veiligheid, prestaties en een grote duurzaamheid! Een innovatief-technische laars in een chique design, die niets te wensen overlaat, zeker niet voor offshore zeilers! - sportief, waterdicht en ademend - laarzen voor de hoogste eisen - anti-slip functie en slijtvast - maximale veiligheid, prestaties en grote duurzaamheid

€ 189,90* € 199,90* (5% bespaard)