Raymarine Alpha Performance Instrumenten

Alpha Performance zeilinstrumenten zijn de meest veelzijdige apparaten van Raymarine. De grafische weergaven van de volledig aanpasbare gegevenspagina's zijn altijd gemakkelijk af te lezen. Zo kun je vol vertrouwen de beste zeilbeslissingen nemen.

Zoals alle Raymarine producten scoort ook de Alpha Performance serie hoog op het gebied van systeemcompatibiliteit. Gecombineerd en verbonden met een Raymarine Axiom kaartplotter haal je het maximale uit de Alpha displays. Ontdek nu de nauwkeurige instrumenten van de Raymarine Alpha serie en vind het juiste display voor jouw boot.

Filter
Raymarine Alpha Daisychainkabels, lengte 1m
Raymarine Alpha Performance Instrument Daisychainkabels, lengte 1m (A80747) Verbindt maximaal 4 Alpha Performance displays met elkaar om de ultieme data display te creëren. Daisychainkabels zijn verkrijgbaar in twee lengten en worden naadloos aan de achterkant van elke display bevestigd.

€ 109,99*
Raymarine Alpha Performance Display 7" touchscreen
Raymarine Alpha Performance Display 7" touchscreen (E70649) 7 en 9 -inch Performance Displays. Het nieuwste op het gebied van maritieme instrumenten met staande en liggende montage-opties en één gegevens- en voedingskabel voor eenvoudige installatie. Alpha Performance Displays zijn onze meest veelzijdige maritieme gegevensdisplays. Instrumenten met een helder touchscreen en brede kijkhoeken bieden uitstekend zicht vanaf elke plek aan boord. Met Alpha's uitgebreide data dashboardopties en widgets zijn kritische vaar-, navigatie- en motorgegevens in één oogopslag gemakkelijk te interpreteren.   

€ 1.279,99*
Raymarine Alpha Performance Display 9" touchscreen
Raymarine Alpha Performance Display 9" touchscreen (E70650) 7 en 9 -inch Performance Displays. Het nieuwste op het gebied van maritieme instrumenten met staande en liggende montage-opties en één gegevens- en voedingskabel voor eenvoudige installatie. Alpha Performance Displays zijn onze meest veelzijdige maritieme gegevensdisplays. Instrumenten met een helder touchscreen en brede kijkhoeken bieden uitstekend zicht vanaf elke plek aan boord. Met Alpha's uitgebreide data dashboardopties en widgets zijn kritische vaar-, navigatie- en motorgegevens in één oogopslag gemakkelijk te interpreteren.   

€ 1.999,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, liggend
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, liggend (A80714) Alpha Performance display 9" mastmontage beugels. Lichtgewicht en robuuste aluminium constructie voor ultieme duurzaamheid. Beschikbaar voor montage van één display in liggend formaat.

€ 199,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, staand
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, staand (A80716) Alpha Performance Instrument 9" mastmontage beugels. Lichtgewicht en robuuste aluminium constructie voor ultieme duurzaamheid. Beschikbaar voor montage van één display in staand formaat.

€ 239,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument Power & Raynet kabel
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 1m (A80752) Sluit uw Alpha Performance display aan met één enkele kabel voor zowel voeding als data, zodat u minder kabels door de mast en het dek hoeft te leiden. Verkrijgbaar in verschillende lengten, passend bij uw boot.

€ 89,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 10m
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 10m (A80754) Sluit uw Alpha Performance display aan met één enkele kabel voor zowel voeding als data, zodat u minder kabels door de mast en het dek hoeft te leiden. Verkrijgbaar in verschillende lengten, passend bij uw boot.

€ 219,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 5m
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 5m (A80753) Sluit uw Alpha Performance display aan met één enkele kabel voor zowel voeding als data, zodat u minder kabels door de mast en het dek hoeft te leiden. Verkrijgbaar in verschillende lengten, passend bij uw boot.

€ 139,99*

De Raymarine Alpha Modellen

De Raymarine Alpha is het ultieme zeilinstrument. Het display met zijn bijzonder robuuste ontwerp is verkrijgbaar in twee maten: 7" en 9". Het veelzijdige multifunctionele instrument maakt indruk met zijn bijzonder heldere touchscreen en uitstekende afleesbaarheid. Dankzij de brede kijkhoek kun je het gemakkelijk aflezen vanaf elke plek aan boord. Zelfs met een gepolariseerde zonnebril is het scherm kristalhelder.

De uitgebreide, vrij schaalbare en toch duidelijke datadisplays geven alle belangrijke motor-, zeil- en navigatiegegevens in één oogopslag weer. Dankzij Raymarine's exclusieve HydroToughTM nano-coating kun je de Alpha altijd betrouwbaar bedienen. Water en olie parelen er eenvoudig vanaf.

De installatie van de Raymarine Alpha is allesbehalve ingewikkeld. Het instrument ontvangt alles wat het nodig heeft via slechts één stroom- en datakabel. Via Daisy Chain kun je tot vier Alpha-instrumenten met elkaar verbinden.

Raymarine Alpha voor betere zeilbeslissingen

De geoptimaliseerde gegevensweergave van de Alpha Performance-serie verbetert je tactisch bewustzijn tijdens het zeilen. De intuïtief ontworpen graphics helpen je nog sneller en doelgerichter te beslissen over de volgende manoeuvre. De dynamische windweergave reageert bijzonder snel en zoomt automatisch in op het belangrijke deel van het instrumentenpaneel. Daarnaast biedt de SailPointTM-modus een duidelijke referentie voor de doelkoers. Zo bereik je jouw maximale VMG aan de lij- of loefzijde.

Raymarine Alpha - Bekroonde Instrumenten

Ook de jury van de prestigieuze DAME Design Awards is overtuigd van de instrumenten van de Alpha-serie en zei: "We zijn onder de indruk van de prestaties van de Alpha Performance-instrumenten, vooral gezien de verrassend gunstige prijs. Hierdoor is de weergave van zeilgegevens op hoogwaardige displays toegankelijk voor een breder publiek."

Alpha und Axiom – Een onverslaanbare combinatie

De Raymarine Alpha Performance instrumenten zijn vormen de perfecte uitbreiding voor de Raymarine Axiom kaartplotter. Via de RayNet Ethernet verbinding heeft de Alpha toegang tot de transducers en NMEA2000/SeaTalk NG apparaten die op de Axiom zijn aangesloten. In combinatie met een Axiom netwerk wordt de Alpha een uitgebreid display voor sportzeilen sportief zeilen, regatta's, navigatie en motorgegevens.