Lewmar Titan Primary lierhendel - 250mm, veiligheid, Standard hendel

€ 63,99

% € 78,90* (18.9% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: LW-420-271-320

Lewmar Titan Primary lierhendel - 250 mm, zekering, Standard hendel

De Lewmar lierhendel voor de recreatieve zeiler! Door het speciale lock-in systeem is deze lierhendel eenvoudig in de lier te plaatsen, te verwijderen en te borgen. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en - bijzonder praktisch - drijfbaar.
De Lewmar Titan Primary slinger is verkrijgbaar in twee armlengtes voor lichte inspanning en is geschikt voor vele lieren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Standard lierhendel - lengte 203mm, beveiliging
Harken Standard aluminium lierhendel - lengte 203mm, veiligheid De lierhendel Standard van Harken werd speciaal voor regatta-zeilers ontworpen. Tijdens wind en slecht weer draagt de lierhendel de kracht  aan de lier bij het draaien over en laat geen verliezen toe. Terwijl de lierhendel met één hand kan voor lichte lasten worden bediend, kunnen beide handen voor zware lasten worden gebruikt. De Standard heeft een veiligheidsvoorziening die met een duimhendel kan worden losgelaten. Een ander voordeel van dit model is dat alle hendels eenvoudig op lieren van Harken kunnen worden gemonteerd. In totaal heeft de lierhendel een lengte van 203 mm, een helling van 32mm en een hoogte van 188mm. De handgreep is voorzien van een knop. De robuuste en wrijvingsarme Speed-Grip handgreep kan door zijn kortheid sneller worden gedraaid, waardoor maar 20% van de kracht gaat verloren. Daarom is dit model ideaal voor kleinere boten, waarbij snelheid het belangrijkste is.  

€ 89,99* € 95,00* (5.27% bespaard)
%
Lewmar Titan Primary lierhendel - 200mm, veiligheid, Standard hendel
Lewmar Titan Primary lierhendel - 200 mm, zekering, Standard hendelDe Lewmar lierhendel voor de recreatieve zeiler!Door het speciale lock-in systeem is deze lierhendel eenvoudig in de lier te plaatsen, te verwijderen en te borgen. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en - bijzonder praktisch - drijfbaar. De Lewmar Titan Primary hendel is verkrijgbaar in twee armlengtes voor lichte inspanning en is geschikt voor vele lieren.

€ 58,99* € 76,40* (22.79% bespaard)
%
Lewmar Delta anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg
Lewmar Delta anker verzinkt - gewicht 10kg Het gegalvaniseerde Lewmar Delta anker weegt 10 kg en is gemaakt van extreem stabiel mangaanstaal. Het houdt betrouwbaar op zowel zanderige grond als op rotsen, omdat de zware punt stabiel in de grond graaft. Het Delta anker is daarom een betrouwbare allrounder. Een ander voordeel is dat het model volledig uit één stuk is gemaakt. Er zijn dus geen losse onderdelen die kunnen afbreken of op een andere manier beschadigd kunnen raken. Het Lewmar Delta anker behoort tot het type ploegschaaranker en is verwant aan het Cobra-anker en het CQR-anker.

€ 192,99* € 256,50* (24.76% bespaard)
%
Lewmar Standard 16 lier - 2 snelheden, zwart aluminium
Lewmar Standard 16 Lier - 2 snelheden, aluminium zwartHet meest geschikt voor recreatieboten die constant getrimd moeten worden en waar gewicht een belangrijke rol speelt. Ook geschikt als mast gemonteerde lieren.Architectuur gebaseerd op drijvende lierenStandard lieren kunnen zonder gereedschap en gemakkelijk worden onderhouden.Keuze uit afwerkingen: zwart legering of brons

€ 639,99* € 968,90* (33.95% bespaard)
%
Lewmar One-Touch lierhendel - 250mm, veiligheid, hendel met knop
Lewmar One-Touch lierhendel - 250 mm, zekering, hendel met knopMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel elke keer snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 128,99* € 166,90* (22.71% bespaard)