Lowrance

Lowrance is al meer dan 60 jaar een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van maritieme elektronica. Het merk is vooral bekend en populair bij sportvissers dankzij zijn revolutionaire fishfinders. Nauwkeurig en krachtig, Lowrance echosounders vinden betrouwbaar je volgende vangst. Met Lowrance vis je nooit meer in het donker. Bij 12zeemijlen.nl bieden we je een breed assortiment aan Lowrance producten. Ontdek het nu in onze online shop en haal één van de handige echolood fishfinders aan boord.

Filter
%
Lowrance 50/200 HDI transducer voor spiegelbevestiging voor HOOK² en HOOK Revel
Lowrance 50/200 HDI transducer voor HOOK² en HOOK Revel

€ 264,99* € 289,19* (8.37% bespaard)
%
Lowrance 7-pins transducer adapterkabel voor Hook² 4x
Lowrance 7-pins transducer adapterkabel voor Hook² 4-inch displaysMet deze 7-pins transduceradapter kunnen vissers compatibele Lowrance® 7-pins transducers gebruiken met HOOK² 4-inch modellen.Productinformatie "LOWRANCE - Transducer adapter Y-kabel voor Hook² 4x".Transducer adapterkabel voor Hook² 4x BULLET!

€ 34,99* € 39,27* (10.9% bespaard)
%
Lowrance Active Imaging HD 3-in-1 transducer voor spiegelbevestiging
Lowrance Active Imaging HD 3-in-1 transducer voor spiegelbevestigingGa voor de ultieme helderheid bij het zoeken naar vis met de nieuwe, hoge resolutie Active Imaging™ 3-in-1 HD sonar. Krijg de duidelijkste beelden van vis en structuur met Lowrance® CHIRP sonar, hoge frequentie (tot 1.2MHz) SideScan en DownScan Imaging™, en een FishReveal™ DownScan weergave die het gemakkelijk maakt om vis onder de boot te identificeren.

€ 465,99* € 547,78* (14.93% bespaard)
%
Lowrance ActiveTarget 2 Live Sonar incl. transducer
Lowrance ActiveTarget 2 Live Sonar incl. ActiveTarget 2 transducer (module, transducer en bevestigingen)

€ 2.050,99* € 2.278,80* (10% bespaard)
%
Lowrance ActiveTarget live sonar
Lowrance ActiveTarget live sonarEcholood: ActiveTargetLiveSonarActiveTarget™ real-time visvinder - Hier gaan we!Bekijk beelden met hoge resolutie van visbewegingen. Met de ActiveTarget™ real-time echolood mis je geen enkele beweging. Zie hoe ver de vissen van de structuur verwijderd zijn en hoe ze op je aas reageren. Je ontdekt of je techniek werkt of dat je moet bijsturen. Dit geeft je informatie die moeilijk vast te leggen is met een conventionele echolood of structuurbeeld.Volg de vis en je kunstaas met hoge-resolutiebeelden voor en onder je boot, of gebruik de Scout-modus om een ultrabreed beeld te krijgen van de structuur en de activiteit van de vis voor je boot - ideaal voor het identificeren van aasballen en grote scholen vis.ActiveTarget is compatibel met Lowrance HDS LIVE, HDS Carbon en Elite FS GPS echolood combinaties.Krijg drie beelden van één echolood: Naar voren, zicht voor je boot, naar beneden, zicht onder je boot of Scout, ultrabreed zicht voor je boot.zicht voor je boot.Kijk hoe vissen zich positioneren in en rond de structuur en zie hoe ze reageren op je kunstaas in real timeReal-time beelden met hoge resolutie elimineren onnauwkeurigheden in de interpretatie van het echoloodOntdek of de vis actief isCompatibel met HDS Live, HDS Carbon en Elite FS

€ 1.456,99* € 1.618,80* (10% bespaard)
%
Lowrance ActiveTarget spiegelmontagekit
Lowrance ActiveTarget™ spiegelmontagekitActiveTarget™ montagekit voor spiegel

€ 53,99* € 59,99* (10% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor Elite FS 9
Lowrance zonnekap voor Elite FS 9, 9 inch schermDeze scherm beschermer is compatibel met de beeldschermen van de Elite FS 9.

€ 32,99* € 36,31* (9.14% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HDS-12 Live
Lowrance zonnekap voor HDS-12 LIVE, 12 inch beeldschermenDeze beeldschermbeschermer is compatibel met de HDS LIVE 12 modellen.

€ 34,99* € 38,39* (8.86% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HDS-7 Live
Lowrance zonnekap voor HDS-7 LIVE, 7 inch beeldschermenDeze beeldschermbeschermer is compatibel met de HDS LIVE 7 modellen.

€ 34,99* € 38,39* (8.86% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HDS-9 Live
Lowrance zonnekap voor HDS-9 LIVE, 9 inch beeldschermenDeze beeldschermbeschermer is compatibel met HDS LIVE 9 modellen.

€ 34,99* € 38,39* (8.86% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HOOK² 12
Lowrance zonnekap voor HOOK² 12, 12 inch schermDeze beeldschermbeschermer is compatibel met de HOOK² 12 modellen.

€ 25,99* € 28,79* (9.73% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HOOK² 4
Lowrance zonnekap voor HOOK² 4, 4 inch schermDeze beeldschermbeschermer is compatibel met de HOOK² 4 modellen.

€ 23,99* € 26,39* (9.09% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HOOK² 7 en Reveal 7
Lowrance zonnekap voor HOOK² 7 en HOOK Reveal 7, 7 inch schermenDeze beeldschermbeschermer is compatibel met de HOOK² & HOOK Reveal 7 modellen.

€ 23,99* € 26,39* (9.09% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HOOK² 9 en Reveal 9
Lowrance zonnekap voor HOOK² 9 en HOOK Reveal 9, 9 inch schermenDeze beeldschermbeschermer is compatibel met de HOOK² & HOOK Reveal 9 modellen.

€ 25,99* € 28,79* (9.73% bespaard)
%
Lowrance afdekkap voor HOOK² en HOOK Reveal 5
Lowrance zonnekap voor HOOK² 5 en HOOK Reveal 5, 5 inch schermenDeze scherm beschermer is compatibel met de HOOK² / Reveal 5 modellen.

€ 23,99* € 26,39* (9.09% bespaard)
%
Lowrance beugel voor HDS Live 12
Lowrance 12" montagebeugel voor HDS-12 Live, 12 inch beeldschermMontagebeugel voor de HDS LIVE 12 / Elite FS™ 12

€ 63,99* € 70,79* (9.61% bespaard)
%
Lowrance beugel voor HDS Live 16
Lowrance 16" montagebeugel voor HDS-16 Live, 16 inch beeldscherm

€ 63,99* € 70,79* (9.61% bespaard)
%
Lowrance beugel voor HDS Live 7 en Elite FS 7
Lowrance 7" montagebeugel voor HDS-7 Live en Elite FS 7, 7 inch beeldschermenMontagebeugel voor de HDS LIVE 7 / Elite FS™ 7.

€ 36,99* € 40,79* (9.32% bespaard)
%
Lowrance beugel voor HDS Live 9 en Elite FS 9
Lowrance 9" montagebeugel voor HDS-9 Live en Elite FS 9, 9 inch beeldschermenMontagebeugel voor de HDS LIVE 9 / Elite FS™ 9.

€ 36,99* € 40,79* (9.32% bespaard)
%
Lowrance Bullet-Skimmer spiegel transducer voor Hook² 4x
Lowrance Bullet-Skimmer transducer voor spiegelbevestiging Hook² 4 inch displaysProductinformatie "LOWRANCE - Transom mount transducer voor Hook² 4x BULLET".Transducer (spiegel transducer) voor Hook² 4x BULLET; 200 kHz.8-polige stekker met Y-aansluiting voor voeding.Alleen geschikt voor Hook² BULLET apparaten.

€ 54,99* € 59,49* (7.56% bespaard)
%
Lowrance Elite FS 7 Fishfinder incl. Active Imaging 3-in-1 transducer
Lowrance Fishfinder Elite FS 7 Kaartplotter 7 inch incl. Active Imaging 3-in-1 transducer met wereldwijde basiskaart, touchscreen Schermgrootte: 7 inch Sonde: met Active Imaging Het Elite Fishing System (FS) combineert de kracht van Lowrance nieuwste en bewezen visvinders met een betaalbaarder scherm dat gemakkelijker te gebruiken en te installeren is. Van het ActiveTarget™ echolood in real-time tot de Active Imaging™-technologie met ultrahoge resolutie met Lowrance CHIRP-echolood, SideScan en DownScan Imaging™, tot de compatibiliteit met een grote selectie aan kaarten, de Elite FS geeft je alle tools die je nodig hebt om meer vis te lokaliseren en te vangen. Vind meer vis met het bewezen Lowrance-echolood. Met Active Imaging™ 3-in-1-sonar met CHIRP-, SideScan- en DownScan-technologie met FishReveal™ kunt u structuren en begroeide gebieden zeer gedetailleerd in beeld brengen met een bereik dat door geen enkele andere bodembeeldtechnologie wordt geëvenaard. Krijg het beste van CHIRP en DownScan Imaging™-echoloodtechnologieën op één scherm met FishReveal, een exclusieve Lowrance-functie waarmee u gemakkelijk vis kunt identificeren tussen structuren en begroeide gebieden op extreem gedetailleerde DownScan-beelden. Mik live op vis met het nieuwe ActiveTarget™ real-time echolood. Vis slimmer door precies te weten wat de vis doet dankzij het ActiveTarget™ real-time echolood. Geniet van beelden met hoge resolutie van de bewegingen van de vis; geen enkele beweging zal u ontgaan. Zie hoe ze in realtime op uw aas reageren: Weet of uw techniek werkt of dat het tijd is om uw aanpak te veranderen. Een verscheidenheid aan kaartopties De Elite FS-displays hebben een basiswereldkaart en zijn compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP®, Navionics® en meer.   Compatibel met ActiveTarget™ real-time echolood Compatibel met Active Imaging 3-in-1 FishReveal™ Bevat een basiswereldkaart en is compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP, Navionics® en meer. Compatibel met C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting-functies Realtime kaartmateriaal op het scherm met C-MAP Genesis Live Multi-touch touchscreen met hoge resolutie Geïntegreerde draadloze, NMEA 2000® en Ethernet-verbindingen Volledige touchscreenbediening van Power Pole®-ankers en Ghost® voorste elektromotor

€ 916,99* € 1.018,80* (9.99% bespaard)
%
Lowrance Elite FS 7 Fishfinder incl. Active Imaging 3-in-1 transducer met touch-display
Lowrance Fishfinder Elite FS 7 kaartplotter 7 inch incl. Active Imaging 3-in-1-transducer met wereldwijde basiskaart, touchscreen Schermgrootte: 7 inch Transducer: Active Imaging Het Elite Fishing System (FS) combineert de kracht van Lowrance nieuwste en bewezen visvinders met een betaalbaarder scherm dat gemakkelijker te gebruiken en te installeren is. Van het ActiveTarget™ echolood in real-time tot de Active Imaging™-technologie met ultrahoge resolutie met Lowrance CHIRP-echolood, SideScan en DownScan Imaging™, tot de compatibiliteit met een grote selectie aan kaarten, de Elite FS geeft je alle tools die je nodig hebt om meer vis te lokaliseren en te vangen. Vind meer vis met het bewezen Lowrance-echolood. Met Active Imaging™ 3-in-1-sonar met CHIRP-, SideScan- en DownScan-technologie met FishReveal™ kunt u structuren en begroeide gebieden zeer gedetailleerd in beeld brengen met een bereik dat door geen enkele andere bodembeeldtechnologie wordt geëvenaard. Krijg het beste van CHIRP en DownScan Imaging™-echoloodtechnologieën op één scherm met FishReveal, een exclusieve Lowrance-functie waarmee u gemakkelijk vis kunt identificeren tussen structuren en begroeide gebieden op extreem gedetailleerde DownScan-beelden. Mik live op vis met het nieuwe ActiveTarget™ real-time echolood. Vis slimmer door precies te weten wat de vis doet dankzij het ActiveTarget™ real-time echolood. Geniet van beelden met hoge resolutie van de bewegingen van de vis; geen enkele beweging zal u ontgaan. Zie hoe ze in realtime op uw aas reageren: Weet of uw techniek werkt of dat het tijd is om uw aanpak te veranderen. Een verscheidenheid aan kaartopties De Elite FS-displays hebben een basiswereldkaart en zijn compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP®, Navionics® en meer.   Compatibel met ActiveTarget™ real-time echolood Compatibel met Active Imaging 3-in-1 FishReveal™ Bevat een basiswereldkaart en is compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP, Navionics® en meer. Compatibel met C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting-functies Realtime kaartmateriaal op het scherm met C-MAP Genesis Live Multi-touch touchscreen met hoge resolutie Geïntegreerde draadloze, NMEA 2000® en Ethernet-verbindingen Volledige touchscreenbediening van Power Pole®-ankers en Ghost® voorste elektromotor

€ 1.078,99* € 1.198,80* (9.99% bespaard)
%
Lowrance Elite FS 7 Fishfinder incl. HDI transducer met touch-display
Lowrance Fishfinder Elite FS 7 Kaartplotter 7 inch incl. HDI-transducer met wereldwijde basiskaart, touchscreen Schermgrootte: 7 inch Transducer: HDI-transducer Het Elite Fishing System (FS) combineert de kracht van Lowrance nieuwste en bewezen visvinders met een betaalbaarder scherm dat gemakkelijker te gebruiken en te installeren is. Van het ActiveTarget™ echolood in real-time tot de Active Imaging™-technologie met ultrahoge resolutie met Lowrance CHIRP-echolood, SideScan en DownScan Imaging™, tot de compatibiliteit met een grote selectie aan kaarten, de Elite FS geeft je alle tools die je nodig hebt om meer vis te lokaliseren en te vangen. Vind meer vis met het bewezen Lowrance-echolood. Met Active Imaging™ 3-in-1-sonar met CHIRP-, SideScan- en DownScan-technologie met FishReveal™ kunt u structuren en begroeide gebieden zeer gedetailleerd in beeld brengen met een bereik dat door geen enkele andere bodembeeldtechnologie wordt geëvenaard. Krijg het beste van CHIRP en DownScan Imaging™-echoloodtechnologieën op één scherm met FishReveal, een exclusieve Lowrance-functie waarmee u gemakkelijk vis kunt identificeren tussen structuren en begroeide gebieden op extreem gedetailleerde DownScan-beelden. Mik live op vis met het nieuwe ActiveTarget™ real-time echolood. Vis slimmer door precies te weten wat de vis doet dankzij het ActiveTarget™ real-time echolood. Geniet van beelden met hoge resolutie van de bewegingen van de vis; geen enkele beweging zal u ontgaan. Zie hoe ze in realtime op uw aas reageren: Weet of uw techniek werkt of dat het tijd is om uw aanpak te veranderen. Een verscheidenheid aan kaartopties De Elite FS-displays hebben een basiswereldkaart en zijn compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP®, Navionics® en meer.   Compatibel met ActiveTarget™ real-time echolood Compatibel met Active Imaging 3-in-1 FishReveal™ Bevat een basiswereldkaart en is compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP, Navionics® en meer. Compatibel met C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting-functies Realtime kaartmateriaal op het scherm met C-MAP Genesis Live Multi-touch touchscreen met hoge resolutie Geïntegreerde draadloze, NMEA 2000® en Ethernet-verbindingen Volledige touchscreenbediening van Power Pole®-ankers en Ghost® voorste elektromotor

€ 972,99* € 1.078,80* (9.81% bespaard)
%
Lowrance Elite FS 9 Fishfinder incl. Active Imaging 3-in-1 transducer
Lowrance Fishfinder Elite FS 9 Kaartplotter 9 inch incl. Active Imaging 3-in-1 transducer met wereldwijde basiskaart, touchscreen Schermgrootte: 9 inch Sonde: met Active Imaging Het Elite Fishing System (FS) combineert de kracht van Lowrance nieuwste en bewezen visvinders met een betaalbaarder scherm dat gemakkelijker te gebruiken en te installeren is. Van het ActiveTarget™ echolood in real-time tot de Active Imaging™-technologie met ultrahoge resolutie met Lowrance CHIRP-echolood, SideScan en DownScan Imaging™, tot de compatibiliteit met een grote selectie aan kaarten, de Elite FS geeft je alle tools die je nodig hebt om meer vis te lokaliseren en te vangen. Vind meer vis met het bewezen Lowrance-echolood. Met Active Imaging™ 3-in-1-sonar met CHIRP-, SideScan- en DownScan-technologie met FishReveal™ kunt u structuren en begroeide gebieden zeer gedetailleerd in beeld brengen met een bereik dat door geen enkele andere bodembeeldtechnologie wordt geëvenaard. Krijg het beste van CHIRP en DownScan Imaging™-echoloodtechnologieën op één scherm met FishReveal, een exclusieve Lowrance-functie waarmee u gemakkelijk vis kunt identificeren tussen structuren en begroeide gebieden op extreem gedetailleerde DownScan-beelden. Mik live op vis met het nieuwe ActiveTarget™ real-time echolood. Vis slimmer door precies te weten wat de vis doet dankzij het ActiveTarget™ real-time echolood. Geniet van beelden met hoge resolutie van de bewegingen van de vis; geen enkele beweging zal u ontgaan. Zie hoe ze in realtime op uw aas reageren: Weet of uw techniek werkt of dat het tijd is om uw aanpak te veranderen. Een verscheidenheid aan kaartopties De Elite FS-displays hebben een basiswereldkaart en zijn compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP®, Navionics® en meer.   Compatibel met ActiveTarget™ real-time echolood Compatibel met Active Imaging 3-in-1 FishReveal™ Bevat een basiswereldkaart en is compatibel met diverse kaartopties, waaronder C-MAP, Navionics® en meer. Compatibel met C-MAP® Easy Routing en Navionics® Autorouting-functies Realtime kaartmateriaal op het scherm met C-MAP Genesis Live Multi-touch touchscreen met hoge resolutie Geïntegreerde draadloze, NMEA 2000® en Ethernet-verbindingen Volledige touchscreenbediening van Power Pole®-ankers en Ghost® voorste elektromotor

€ 1.186,99* € 1.318,80* (9.99% bespaard)

Lowrance fishfinders - al meer dan 60 jaar nauwkeurig en betrouwbaar

Sinds de oprichting in 1957 door Darrell Lowrance (1938 - 2019) staat het merk Lowrance voor innovatie, kwaliteit en waar voor je geld. Met de "Little Green Box" lanceerde Lowrance 's werelds eerste draagbare echolood voor vissers. Hij was licht en compact qua vorm en had een voordelige prijs. In 1984 waren er al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de Little Green Box. Vandaag de dag is het nog steeds de best verkochte fishfinder.

De start van het bedrijf verliep echter allesbehalve vlekkeloos. Na problemen met de eerste producenten maakte Carl Lowrance van de nood een deugd en besloot hij om zelf te gaan produceren. Lowrance produceert zijn producten daarom al sinds 1959 in zijn eigen productiefaciliteit. In 1964 verhuisde het bedrijf zijn productiefaciliteit naar Tulsa in Oklahoma, VS.

In 2005 fuseerden Lowrance en Simrad Yachting tot Navico, dat in 2021 werd overgenomen door Brunswick. Sinds 2022 maakt Lowrance deel uit van de daaruit voortvloeiende Navico Group, waartoe ook B&G, Simrad en Mastevolt behoren.

Welke sonartechnieken gebruiken Lowrance fishfinders?

Afhankelijk van welke Lowrance fishfinder je kiest, verschillen de sonartechnologieën van de apparaten. Terwijl de Hook² enkel is uitgerust met de basis Lowrance CHIRP sonar, wordt het vlaggenschip, de Lowrance HDS Live, geleverd met het volledige Lowrance sonarpakket. Als je meer te weten wilt komen over de verschillende technologieën, lees dan hieronder verder.

Lowrance CHIRP en LiveSight-sonar

CHIRP sonar is standaard in Lowrance echosounders. Het zendt meerdere geluidssignalen op verschillende frequenties tegelijkertijd uit. Deze technologie levert bijzonder gedetailleerde beelden met een hoge doelresolutie.

Advanced Signal Processing (ASP) optimaliseert het beeld van de CHIRP sonar verder. Het maakt de beelden van vissen nog gedetailleerder, zelfs wanneer ze zo dicht bij de bodem zwemmen dat conventionele echosensoren moeite hebben om ze te herkennen.

De Lowrance LiveSight geeft je zeer gedetailleerde real-time beelden via een speciale transducer. Hierdoor kun je precies zien hoe de vis op je aas reageert. Een functie waarmee je je vangstpercentage kunt verhogen bij het dropshotten of verticaal vissen.

DownScan en SideScan Imaging

De DownScan en SideScan beeldvorming van de Lowrance echosensoren werkt met frequenties van 455 kHz en 800 kHz. Met SideScan bestrijk je een breedte tot 182 meter. Dit betekent dat deze technologieën bijzonder brede beelden genereren die er bijna fotorealistisch uitzien. Zo krijg je haarscherp inzicht in de onderwaterwereld onder en naast je boot.

Lowrance FishReveal en StructureScan

De Lowrance FishReveal combineert twee technieken om bijzonder nauwkeurige sonarbeelden te creëren. Het berekent een beeld uit de DownScan en 2D sonargegevens, waarbij storende echosignalen en 2D structuren worden weggefilterd. Hierdoor zijn structuren en zelfs kleine vissen bijzonder gemakkelijk te herkennen.

De Lowrance StructureScan geeft de onderwaterwereld bijna fotorealistisch weer. Deze functie biedt je de keuze uit twee verschillende weergaven. Enerzijds kun je de SideScan in 2D of 3D weergeven. Zo krijg je een bijzonder breed beeld van de onderwaterwereld dat zich 91 meter naar elke kant uitstrekt. Anderzijds krijg je een 2D-beeld van de DownScan. Deze geeft een beeld tot 60 meter diep onder je boot.

Lowrance Active en Hybrid Dual Imaging (HDI)

De Active Imaging van Lowrance ondersteunt het genereren van beelden van DownScan en SideScan in hoge frequentiebereiken. Met de speciale Active Imaging-transducer kun je meer dan alleen individuele vissen en scholen herkennen. De beelden zijn zo nauwkeurig dat je zelfs waterplanten, fijne bodemstructuren en meer direct kunt herkennen.

Hybrid Dual Imaging is een andere methode om de kwaliteit en leesbaarheid van de echoloodbeelden te verbeteren en het makkelijker te maken om je prooi te identificeren. Het Lowrance echolood berekent het beeld met behulp van de signalen van de breedband echolood en de DownScan. Op de gedetailleerde Hybrid Dual-beelden kun je niet alleen het onderwaterlandschap nauwkeurig aflezen, maar ook gemakkelijk je doelvis van anderen onderscheiden.

Lowrance dieptemeters, fishfinders en kaartplotters op 12zeemijlen.nl

De meeste van de huidige dieptemeters van Lowrance zijn niet langer pure fishfinders, maar eerder multifunctionele kaartplotters voor vissers. Met uitzondering van de Hook²-serie hebben Lowrance echosounders een geïntegreerde GPS en alle gebruikelijke kaartplotterfuncties. Je kunt dus je favoriete visstekken markeren, routes opnemen en nog veel meer.

Bij 12zeemijlen.nl vind je gegarandeerd de juiste Lowrance dieptemeter. Van vrijetijds- tot sportvisserij, aan alle eisen die aan fishfinders gesteld kunnen worden wordt voldaan. Met schermafmetingen van 4 inch tot 16 inch vind je voor elke boot de juiste maat. Bekijk nu ons assortiment populaire Lowrance fishfinders.