Aqua Signal

Het in Bremen gevestigde bedrijf Aqua Signal is één van de toonaangevende fabrikanten van maritieme verlichtingssystemen. Aqua Signal biedt met name hoogwaardige lampen zoals navigatieverlichting, schijnwerpers, positielantaarns en vele andere lampen voor de pleziervaart. De behuizingen van alle Aqua Signal lampen zijn gemaakt van bijzonder robuust polycarbonaat en roestvrij staal en zijn dus bestand tegen extreme omstandigheden.


Aqua Signal: hoogwaardige maritieme verlichtingssystemen voor de pleziervaart

Als het om eersteklas maritieme verlichtingssystemen gaat, is Aqua Signal jouw betrouwbare partner. Als één van de toonaangevende fabrikanten biedt Aqua Signal hoogwaardige oplossingen voor navigatieverlichting in de pleziervaart. Met een focus op kwaliteit en innovatie heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor robuuste en betrouwbare producten.


Materialen van hoge kwaliteit voor extreme omstandigheden

Aqua Signal richt zich op duurzaamheid en weerstand. De behuizingen van allelampen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat en roestvrij staal. Deze materialen zorgen ervoor dat de verlichting bestand is tegen extreme omstandigheden - of het nu zout water, sterk zonlicht of trillingen op zee zijn.


Serie 34: Innovatieve LED-technologie voor efficiëntie en duurzaamheid

De serie 34 producten van Aqua Signal maakt gebruik van moderne LED-technologie om hoge prestaties te combineren met een laag energieverbruik. Er wordt bijzondere nadruk gelegd op heldere LED's met een lange levensduur. Hierdoor bieden ze niet alleen een indrukwekkende helderheid, maar besparen ze ook energie en zijn ze onderhoudsvrij! De Aqua Signal Serie 34 LED navigatieverlichting is geschikt voor sportboten en jachten tot 50 meter.


Breed assortiment navigatieverlichting

Of je nu een motorboot, jacht of zeilboot hebt, Aqua Signal heeft de passende navigatieverlichting. De productreeksen, waaronder de populaire 34, 40 en 41 series, bieden de juiste oplossing voor elke behoefte.


Aqua Signal Serie 41

Serie 41 bestaat uit conventionele verlichting in zwarte of witte behuizing voor directe montage. Net als de 40-serie bevatten deze lampen gloeilampen en zijn ze ook goedgekeurd voor schepenonder de 20 meter. Ook deze serie moet regelmatig worden onderhouden om je veiligheid en de levensduur van de lampen te garanderen.


Traditie en innovatie

Met een bedrijfsgeschiedenis die teruggaat tot 1868 brengt Aqua Signal een rijke traditie in de moderne bootaccessoires-industrie. Begonnen als familiebedrijf onder de naam Ahlemann & Schlatter, produceerde het bedrijf toen al scheepslampen. In 1986 werd de naam veranderd - Ahlemann & Schlatter werd Aqua Signal. Door voortdurende innovatie maakte het bedrijf wereldwijd naam en specialiseerde zich in de productie van hoogwaardige bootlantaarns.  Uiteindelijk ging het bedrijf naar de beurs. In 1995 verwierf Glamox geleidelijk groeiende aandelen in Aqua Signal. Deze ontwikkeling bereikte een hoogtepunt in 2002, zodat de twee bedrijven besloten om volledig te fuseren. Zo ontstond het bedrijf Glamox Aqua Signal, dat nu een toonaangevende internationale fabrikant is van verlichtingssystemen voor de maritieme sector.


Maximale veiligheid door zichtbaarheid

Onze navigatielichten uit de Aqua Signal-reeks zorgen voor een veilige zichtbaarheid op het water van twee tot drie zeemijl. De LED-technologie zorgt voor helder zicht, terwijl het robuuste ontwerp van de lampen garandeert dat ze zelfs in ongunstige omstandigheden betrouwbaar presteren. Of je nu een ervaren kapitein bent of een beginnende recreant, Aqua Signal biedt de beste verlichtingsoplossingen om je navigatie veilig en comfortabel te houden. Vertrouw op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid - vertrouw op Aqua Signal!