Garmin Striker

Met deze fishfinder vang je ze allemaal! De Garmin Striker serie is de perfecte echolood voor alle sportvissers. De Garmin Striker geeft een haarscherp beeld van de diepte. Dankzij het kleur- en contrastrijke display zijn de beelden gemakkelijk af te lezen. En met de waypointfunctie vind je altijd je favoriete visstekken terug. Bekijk nu de Garmin Striker modellen in onze online shop en overtuig jezelf van de precisie van deze visvinders. Verhoog nu je vangstpercentage met de Garmin Striker.

Filter
%
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 52cv
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 5 inch Display 52cv Met deze beschermkap kan je compatibele ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer hij niet in gebruik is.

€ 18,99* € 19,00* (0.05% bespaard)
%
Garmin Striker beschermkap voor Striker Plus en Striker Vivid, 4 inch
Garmin beschermkap voor Striker Plus 4 en Striker Vivid 4cv Met deze beschermkap kan uw compatibele STRIKER-apparaat de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 19,99* € 20,00* (0.05% bespaard)
%
Garmin Striker beschermkap voor Striker Plus en Striker Vivid, 9 inch
Garmin beschermkap voor Striker Plus 9 en Striker Vivid 9sv Met deze beschermkap kan uw compatibele STRIKER Plus-apparaat de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)
%
Garmin Striker beschermkap voor Striker, Striker Plus en Striker Vivid, 5 inch
Garmin beschermkap voor Striker 5dv, Striker Plus 5cv en Striker Vivid 5cv Deze beschermkap is geschikt voor uw compatibele STRIKER™ en beschermt het apparaat tegen de harde omstandigheden op zee wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)
%
Garmin Striker beshermkap voor ECHOMAP UHD2 72cv
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 7 inch display 72cv Met deze beschermkap kan uw compatibele STRIKER Plus-apparaat de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 18,99* € 19,00* (0.05% bespaard)
Garmin Striker Vivid 4cv handheld fishfinder GPS incl. transducer
Garmin Fishfinder Striker Vivid 4CV handheld kaartplotter GPS incl. GT20-TM spiegelgemonteerde transducer, SideVü en traditioneel CHIRP echolood. Zie vis en structuur met het hoogste niveau van detail wanneer u uw displaykleur, locatie en sonar kiest voor uw dag op het water met de STRIKER Vivid 4cv fishfinder met transducer. De kleur die je kiest zegt veel over je manier van vissen. Het is dus maar goed dat er 7 nieuwe levendige opties zijn. Wat een uitzicht. Gebruik de meegeleverde transducer voor de traditionele CHIRP- en ClearVü-sounderfuncties. Raak nooit meer een geweldige visstek kwijt. Gebruik de waypointmarker om de weg terug te vinden. De onderwaterwereld ziet er echt goed uit wanneer deze wordt weergegeven in 1 voet (30 cm) dieptecontouren.

€ 199,99*
Garmin Striker Vivid 5cv Fishfinder incl. transducer
Garmin Fishfinder Striker Vivid 5CV 5 inch kaartplotter incl. GT20-TM transducer Zie vissen en structuren met het hoogste niveau van detail wanneer u uw displaykleur, locatie en sonar kiest voor uw dag op het water met de STRIKER Vivid 5CV fishfinder met transducer. De kleur die je kiest zegt veel over je manier van vissen. Het is dus maar goed dat er 7 nieuwe levendige opties zijn. Wat een uitzicht. Gebruik de meegeleverde transducer voor de traditionele CHIRP- en ClearVü-sounderfuncties. Raak nooit meer een geweldige visstek kwijt. Gebruik de waypointmarker om de weg terug te vinden. De onderwaterwereld ziet er echt goed uit wanneer deze wordt weergegeven als dieptecontouren van 30 cm.

€ 359,99*
Garmin Striker Vivid 7cv Fishfinder incl. transducer
Garmin Fishfinder Striker Vivid 7CV 7 inch kaartplotter incl. GT20-TM transducer Zie vissen en structuren met het hoogste niveau van detail wanneer u uw displaykleur, locatie en sonar kiest voor uw dag op het water met de STRIKER Vivid 7CV fishfinder met transducer. De kleur die je kiest zegt veel over je manier van vissen. Het is dus maar goed dat er 7 nieuwe levendige opties zijn. Wat een uitzicht. Gebruik de meegeleverde transducer voor de traditionele CHIRP en ClearVü-sonarfuncties. Raak nooit meer een geweldige visstek kwijt. Gebruik de waypointmarker om de weg terug te vinden. De onderwaterwereld ziet er echt goed uit als hij wordt weergegeven in de vorm van dieptecontouren van 30 cm (1 voet). De WLAN-verbinding op het land opent volledig nieuwe mogelijkheden op het water.

€ 479,99*
Garmin Striker Vivid 7sv Fishfinder incl. transducer
Garmin Fishfinder Striker Vivid 7SV 7 inch kaartplotter incl. GT52HW-TM transducer Zie vissen en structuren met het hoogste detailniveau wanneer u uw displaykleur, locatie en sonar kiest voor uw dag op het water met de STRIKER Vivid 7SV fishfinder met transducer. De kleur die je kiest zegt veel over je manier van vissen. Het is dus maar goed dat er 7 nieuwe levendige opties zijn. Wat een uitzicht. Gebruik de meegeleverde transducer voor de traditionele CHIRP en ClearVü sonarfuncties. Raak nooit meer een geweldige visstek kwijt. Gebruik de waypointmarker om de weg terug te vinden. De onderwaterwereld ziet er echt goed uit als hij wordt weergegeven in de vorm van dieptecontouren van 30 cm (1 voet). De WLAN-verbinding op het land opent volledig nieuwe mogelijkheden op het water.

€ 599,99*
Garmin Striker Vivid 9sv Fishfinder incl. transducer
Garmin Fishfinder Striker Vivid 9sv 9 inch kaartplotter incl. GT25HW-TM transducer Zie vissen en structuren met het hoogste detailniveau wanneer u uw displaykleur, locatie en sonar kiest voor uw dag op het water met de STRIKER Vivid 9sv fishfinder met transducer. De kleur die je kiest zegt veel over je manier van vissen. Daarom is het goed dat er 7 nieuwe levendige opties zijn. Wat een uitzicht. Gebruik de meegeleverde transducer voor traditionele CHIRP- en ClearVü-sonarfuncties. Raak nooit meer een geweldige visstek kwijt. Gebruik de waypointmarker om de weg terug te vinden. De onderwaterwereld ziet er echt goed uit wanneer deze wordt weergegeven in 1 voet (30 cm) dieptecontouren. De WLAN-verbinding op het land opent volledig nieuwe mogelijkheden op het water.

€ 699,99*

De Garmin Striker modellen in één oogopslag

Vivid is de nieuwste generatie van de Garmin Striker. In het Engels betekent vivid levendig. En Garmin levert precies zulke beelden met deze fishfinder. De zeven kleuropties scoren punten met levendige kleuren en duidelijke contrasten. Nog nooit was de blik in de diepte zo helder als met de Striker Vivid.

De verschillende modellen zijn verkrijgbaar in displaymaten van 4, 5, 7 en 9 inch en in de uitvoeringen CV (ClearVü) en SV (SideVü). De CV-modellen hebben een GT20-TM transducer voor traditionele CHIRP- en ClearVü-functies. De SV modellen met GT52HW-TM transducer hebben ook de SideVü functie.

De zeer gevoelige GPS van de Garmin Striker bepaalt niet alleen nauwkeurig je positie. Met de waypointfunctie leidt hij je ook precies naar je favoriete visstekken. Maar dat is nog niet alles. Met de Garmin Quickdraw™ Contours kaartsoftware kun je ook zelf je favoriete wateren in kaart brengen. Met deze functie kun je jouw eigen kaarten maken met dieptecontouren en dieptelabels in realtime. Je kunt tot 809.000 hectare wateroppervlak vastleggen en opslaan op de Striker.