Rocna Anker

Filter
%
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 10kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 344,99* € 383,00* (9.92% bespaard)
%
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 15kg
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 15kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 454,99* € 505,00* (9.9% bespaard)
%
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 20kg
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 20kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 575,99* € 639,00* (9.86% bespaard)
%
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 25kg
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 25kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.Indien je een groter anker nodig hebt, neem dan contact op met ons serviceteam.

€ 737,99* € 819,00* (9.89% bespaard)
%
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 4kg
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 4kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 189,99* € 210,00* (9.53% bespaard)
%
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 6kg
Rocna anker gegalvaniseerd - gewicht 6kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 249,99* € 278,00* (10.08% bespaard)
%
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 10kg
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 10kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 2.174,99* € 2.417,00* (10.01% bespaard)
%
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 15kg
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 15kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 3.023,99* € 3.360,00* (10% bespaard)
%
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 20kg
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 20kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 3.911,99* € 4.347,00* (10.01% bespaard)
%
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 25kg
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 25kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.Indien je een groter anker nodig hebt, neem dan contact op met ons serviceteam.

€ 4.781,99* € 5.314,00* (10.01% bespaard)
%
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 4kg
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 4kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 639,99* € 709,00* (9.73% bespaard)
%
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 6kg
Rocna anker roestvrij staal - gewicht 6kgROCNA ORIGINEEL: ROTSVAST ONTWERPHet oorspronkelijke, zeer succesvolle ontwerp van Peter Smith, een ervaren Nieuw-Zeelandse zeiler, is de economische en rotsvaste keuze voor gebruik overal ter wereld en op elk vaartuig. Rocna ankers, ontworpen en getest door Peter zelf, bieden de hoogste betrouwbaarheid en prestaties voor alle zeilomstandigheden.VOOR IEDEREEN DIE BETROUWBAARHEID EN PRESTATIE NODIG HEEFTRocna-ankers hebben zich bewezen in enkele van de zwaarste regio's ter wereld: Patagonië, Alaska, grillig tropisch weer in afgelegen koraalatollen - en vooral op je favoriete weekendankerplaats. Rocna geniet het vertrouwen van gerenommeerde zeilers, van Jimmy Cornell tot Skip Novak en Jérôme Poncet.Dit Rocna anker heeft geen bewegende onderdelen. Bij het ontwerp was de opdracht: maximale houdkracht op alle ankergronden.Elk anker wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en is daardoor uniek.

€ 1.306,99* € 1.453,00* (10.05% bespaard)