Harken Speed-Grip lierhendel - lengte 203mm, beveiliging, handgreep met knop

€ 105,99

% € 112,00* (5.37% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-420-281-111

Harken Speed-Grip aluminium lierhendel - lengte 203mm, beveiliging, handgreep met knop

De lierhendel Speed-Grip van Harken werd speciaal voor regatta-zeilers ontworpen. Tijdens wind en slecht weer draagt de lierhendel de kracht aan de lier bij het draaien over en laat geen verliezen toe. Terwijl de lierhendel met één hand kan voor lichte lasten worden bediend, kunnen beide handen voor zware lasten worden gebruikt.

De Speed-Grip heeft een veiligheidsvoorziening die met een duimhendel kan worden losgelaten. Een ander voordeel van dit model is dat alle hendels eenvoudig op lieren van Harken kunnen worden gemonteerd. In totaal heeft de lierhendel een lengte van 203 mm, een helling van 32mm en een hoogte van 188mm. De handgreep is voorzien van een knop.

De robuuste en wrijvingsarme Speed-Grip handgreep kan door zijn kortheid sneller worden gedraaid, waardoor maar 20% van de kracht gaat verloren. Daarom is dit model ideaal voor kleinere boten, waarbij snelheid het belangrijkste is.
 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Performa B8 Classic Plain Top lier - 1 versnelling, aluminium
Harken Performa B8 Classic Plain Top lier - 1 versnelling, aluminium De Harken 8 Plain-top Performa lier werd voor performance georiënteerde, kleine boten en bijboten ontwikkeld en is geschikt voor ladingen tot 165 kg. De lier wordt gebruikt wanneer het zeil veel getrimd moet worden. Ze worden in het beste geval door twee personen bediend. Een om te trimmen, de tweede om de lijn te halen. Het gezandstraalde oppervlak van de trommel is geoptimaliseerd voor lijnen met een kleine diameter en een hoge breekbelasting. De hogere wrijving zorgt voor minder wikkelingen op de lier. De robuuste rollagers verminderen de wrijving onder belasting. Door de droge lagering is de lier zeer onderhoudsarm. Dragende tandwielen en pennen zijn gemaakt van corrosievrij roestvrij staal (17-4 PH). Kenmerken Trommel-Ø: 68 mm Basis Ø (B): 115 mm Hoogte (H): 90 mm Gewicht: 1,1 kg Lijninvoerhoogte (LE): 38 mm Schroefcirkel Ø: 90 mm Schroeven: 5 x 8FH mm

€ 260,99* € 275,00* (5.09% bespaard)
%
Harken Standard lierhendel - lengte 203mm, beveiliging
Harken Standard aluminium lierhendel - lengte 203mm, veiligheid De lierhendel Standard van Harken werd speciaal voor regatta-zeilers ontworpen. Tijdens wind en slecht weer draagt de lierhendel de kracht  aan de lier bij het draaien over en laat geen verliezen toe. Terwijl de lierhendel met één hand kan voor lichte lasten worden bediend, kunnen beide handen voor zware lasten worden gebruikt. De Standard heeft een veiligheidsvoorziening die met een duimhendel kan worden losgelaten. Een ander voordeel van dit model is dat alle hendels eenvoudig op lieren van Harken kunnen worden gemonteerd. In totaal heeft de lierhendel een lengte van 203 mm, een helling van 32mm en een hoogte van 188mm. De handgreep is voorzien van een knop. De robuuste en wrijvingsarme Speed-Grip handgreep kan door zijn kortheid sneller worden gedraaid, waardoor maar 20% van de kracht gaat verloren. Daarom is dit model ideaal voor kleinere boten, waarbij snelheid het belangrijkste is.  

€ 89,99* € 95,00* (5.27% bespaard)
%
Lewmar One-Touch lierhendel - 200mm, veiligheid, Standard hendel
Lewmar One-Touch lierhendel - 200 mm, zekering, Standard hendelMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel bij elk gebruik snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand bediend, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 114,99* € 142,10* (19.08% bespaard)
%
Lewmar Titan Primary lierhendel - 200mm, veiligheid, Standard hendel
Lewmar Titan Primary lierhendel - 200 mm, zekering, Standard hendelDe Lewmar lierhendel voor de recreatieve zeiler!Door het speciale lock-in systeem is deze lierhendel eenvoudig in de lier te plaatsen, te verwijderen en te borgen. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en - bijzonder praktisch - drijfbaar. De Lewmar Titan Primary hendel is verkrijgbaar in twee armlengtes voor lichte inspanning en is geschikt voor vele lieren.

€ 58,99* € 76,40* (22.79% bespaard)
%
Lewmar Standard 6 lier - 1 snelheid, zwart aluminium
Lewmar Standard 6 lier - 1 snelheid, aluminium zwartLewmar Standard lieren zijn te vinden op vele boten wereldwijd. Ze worden gekenmerkt door absolute topkwaliteit op het hoogste technische niveau. Uitmuntend materiaal zorgt voor het hoogste vermogen bij een laag gewicht. Standard lieren kunnen zonder gereedschap en gemakkelijk worden onderhouden.

€ 211,99* € 282,10* (24.85% bespaard)