Lewmar One-Touch lierhendel - 200mm, veiligheid, Standard hendel

€ 114,99

% € 142,10* (19.08% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: LW-420-270-312

Lewmar One-Touch lierhendel - 200 mm, zekering, Standard hendel

Met de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel bij elk gebruik snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand bediend, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!
De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.
Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

1 van 1 beoordelingen

4.67 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


30 mei 2021 20:24

Snel geleverd voor goede prijs

Ik heb al meerdere keren bestellingen geplaatst bij 12zeemijlen. Elke keer keurig geleverd zoals afgesproken. Touwerk duurde wel wat langer.

Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Lewmar One-Touch lierhendel - 200mm, veiligheid, hendel met knop
Lewmar One-Touch lierhendel - 200 mm, zekering, hendel met knopMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel elke keer snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 117,99* € 150,50* (21.6% bespaard)
%
Lewmar One-Touch lierhendel - 250mm, veiligheid, Standard hendel
Lewmar One-Touch lierhendel - 250 mm, zekering, Standard hendelMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel bij elk gebruik snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele lengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 127,99* € 166,70* (23.22% bespaard)
%
Lewmar One-Touch lierhendel - 250mm, veiligheid, hendel met knop
Lewmar One-Touch lierhendel - 250 mm, zekering, hendel met knopMet de Lewmar One-Touch technologie kan de zeiler de lierhendel elke keer snel en eenvoudig bedienen. De vergrendeling wordt bediend over de gehele schachtlengte van de hendel met slechts één hand, zowel bij het plaatsen als bij het verwijderen van de slinger. Snelle, veilige bediening gecombineerd met een modern design!De Lewmar One Touch lierhendels zijn licht van gewicht, maar van hoge kwaliteit en corrosiebestendig.Verkrijgbaar in cranklengtes van 200 en 250mm en met Standard hendel of knophendel.

€ 128,99* € 166,90* (22.71% bespaard)
%
Harken Speed-Grip lierhendel - lengte 254mm, beveiliging, handgreep met knop
Harken Speed-Grip aluminium lierhendel - lengte 254mm, veiligheid, handgreep met knop De lierhendel Speed-Grip van Harken werd speciaal voor regatta-zeilers ontworpen. Tijdens wind en slecht weer draagt de lierhendel de kracht  aan de lier bij het draaien over en laat geen verliezen toe. Terwijl de lierhendel met één hand kan voor lichte lasten worden bediend, kunnen beide handen voor zware lasten worden gebruikt. De Speed-Grip heeft een veiligheidsvoorziening die met een duimhendel kan worden losgelaten. Een ander voordeel van dit model is dat alle hendels eenvoudig op lieren van Harken kunnen worden gemonteerd. In totaal heeft de lierhendel een lengte van 254 mm, een helling van 38mm en een hoogte van 188mm. De handgreep is voorzien van een knop. Robuust en met geringe wrijving is de aluminium lierhendel Speed-Grip van Harken ideaal voor cruises of regatta’s.

€ 121,99* € 128,00* (4.7% bespaard)