Garmin GPSmap

De Garmin GPSMAP behoort tot de topklasse van kaartplotters. Naast een echolood en visvinder kun je op deze eersteklas plotter tal van handige functies verwachten. Een breed scala aan netwerkopties biedt ruimte voor een op maat gemaakt systeem aan boord. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening kun je alles in de gaten houden met de Garmin GPSMAP. Ontdek nu ons assortiment en vind jouw nieuwe Garmin kaartplotter.

Filter
%
Garmin bootsteun voor GPS/GPSMAP
Garmin bootsteun voor GPS 73 en GPSMAP 78/78s Bevestig onze bootsteun op het roer en draai of kantel hem voor optimaal zicht. Een eenvoudig vergrendelingsmechanisme houdt het compatibele toestel veilig bevestigd terwijl je onderweg bent en gemakkelijk te verwijderen wanneer je het nodig hebt.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)
Garmin GPSMAP 86i GPS-handheld, rood
Garmin GPSMAP 86i 3 inch maritieme handheld met inReach functies, rood Blijf op koers met de GPSMAP 86i handheld. Hij biedt je alle outdoorfuncties en wereldwijde communicatiefuncties van de GPSMAP® 66-serie en is uitgebreid met maritieme functies, inclusief draadloze verbinding met je maritieme systeem aan boord.Het apparaat is waterbestendig en drijfbaar. Het is dus net zo thuis op het water als jij.Bekijk alle informatie van het maritieme systeem in één oogopslag dankzij de streaming van scheepsgegevens.Ga zorgeloos op reis. Activeer indien nodig het interactieve inReach SOS.Verstuur en ontvang SMS-berichten vanaf elke locatie.Gebruik praktische bedieningselementen voor het stuurautomaat- en Fusion®-systeem.Blijf langer onderweg met een batterijlevensduur tot 35 uur in de 10-minuten volgmodus.

€ 628,99*
Garmin GPSMAP 86s GPS-handheld, wit
Garmin GPSMAP 86s 3 inch maritieme handheld met wereldwijde basiskaart, wit Blijf op koers met de GPSMAP 86s handheld. Het biedt u alle outdoor functies van de GPSMAP® 66 serie en is uitgebreid met maritieme functies, inclusief draadloze verbinding met uw maritieme systeem aan boord.Het apparaat is waterbestendig en drijfbaar. Het is dus net zo thuis op het water als jij.Bekijk alle informatie van het maritieme systeem in één oogopslag dankzij de streaming van scheepsgegevens.Gebruik praktische bedieningselementen voor de stuurautomaat en het Fusion® systeem.Voeg BlueChart® g3 kustkaarten toe om vissen en navigeren te optimaliseren.Ontvang slimme meldingen zodat uw telefoon veilig opgeborgen kan blijven.Blijf langer onderweg met een batterijlevensduur tot 40 uur in standaardmodus.

€ 418,99*
Garmin GPSMAP 923xsv kaartplotter met aanraakscherm
Garmin GPSMAP 923xsv 9-inch kaartplotter met wereldwijde basiskaart, touch, sonar en echolood. HOUD HET OVERZICHT VANAF UW VERBONDEN STUURSTAND Met zijn elegante design en 7, 9 of 12 inch IPS scherm kan dit krachtige touchscreen toestel naadloos geïntegreerd worden in uw Garmin maritieme systeem. Integreer eenvoudig meerdere motoren. OneHelm™ Digital Switching maakt het eenvoudig om verbinding te maken met maritieme producten van derden. Creëer uw op maat gemaakte maritieme systeem aan boord met uitstekende netwerkconnectiviteit Compatibel met premium kaarten1 voor de beste navigatie-ervaring. Kijk onder uw boot dankzij de geïntegreerde echoloodfuncties. Bedien uw maritieme activiteiten van bijna overal aan boord.

€ 1.789,00*
%
Garmin stroom- en datakabel voor GPSMAP fishfinders en echosounders
Garmin stroom-/datakabel voor GPSMAP Fishfinder en echosounders van de 400 en 500 series met open uiteindenVoedings-/datakabel voor FishFinder en echosounders van de 400 en 500 series. Deze kabel is niet geschikt voor plotters.

€ 29,99* € 30,00* (0.03% bespaard)

Garmin GPSMAP – Een plotter voor alle gelegenheden

De Garmin GPSMAP is een echte allrounder. De GPS-kaartplotter toont niet alleen je exacte positie. Dankzij de geïntegreerde echoloodfuncties weet je ook altijd wat er zich onder je romp afspeelt. Het geoptimaliseerde display is vanuit elke hoek goed af te lezen, zelfs bij fel zonlicht.

Met systeemintegratie via OneHelm™ kunt je jouw Garmin GPSMAP eenvoudig koppelen aan producten van andere fabrikanten. Dankzij deze hoge mate van compatibiliteit kunt je jouw eigen aangepaste boordsysteem creëren dat je gemakkelijk kunt bedienen via jouw GPSMAP. Het hoge niveau van netwerkconnectiviteit maakt retrofitting bijzonder eenvoudig. En dankzij de hoge rekenkracht zijn alle gegevens en functies razendsnel beschikbaar.

Je kunt de Garmin GPSMAP aansluiten op stuurautomaten, radar, VHF, AIS, audiosystemen en meer via NMEA 2000 en NMEA 0183. Ook de integratie van meerdere motoren is geen probleem voor de GPSMAP. De plotter heeft ook een paar speciale traktaties voor zeilers in petto. Naast pooltabellen voor de perfecte zeiltrim voorziet de Garmin Sailassist™ je met handige functies en informatie zoals laylines, windgegevens, drift en nog veel meer.

Ons assortiment Garmin GPSMAP

Garmin GPSMAP is verkrijgbaar als compact handheld model met een 2,6 inch kleurenscherm en als kaartplotter met een schermgrootte vanaf 7 inch. Bij 12zeemijlen.nl vind je zowel draagbare modellen als GPSMAP kaartplotters met 7, 9 en 12 inch displays en sonar. Deze xsv-modellen hebben geïntegreerde CHIRP-, ClearVü- en SideVü-sonar.

Een wereldwijde basiskaart is standaard inbegrepen. De Garmin GPSMAP is ook compatibel met de premium kaarten van Garmin Navionics+ en Garmin Navionics Vision+. Naast dagelijkse updates geeft de upgrade je ook toegang tot Auto Guidance+™ technologie en extra content voor kusten en binnenwateren.