Garmin GPSmap

De Garmin GPSMAP behoort tot de topklasse van kaartplotters. Naast een echolood en visvinder kun je op deze eersteklas plotter tal van handige functies verwachten. Een breed scala aan netwerkopties biedt ruimte voor een op maat gemaakt systeem aan boord. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening kun je alles in de gaten houden met de Garmin GPSMAP. Ontdek nu ons assortiment en vind jouw nieuwe Garmin kaartplotter.

Filter
%
Garmin stroom- en datakabel voor GPSMAP fishfinders en echosounders
Garmin stroom-/datakabel voor GPSMAP Fishfinder en echosounders van de 400 en 500 series met open uiteindenVoedings-/datakabel voor FishFinder en echosounders van de 400 en 500 series. Deze kabel is niet geschikt voor plotters.

€ 29,99* € 30,00* (0.03% bespaard)
%
Garmin bootsteun voor GPS/GPSMAP
Garmin bootsteun voor GPS 73 en GPSMAP 78/78s Bevestig onze bootsteun op het roer en draai of kantel hem voor optimaal zicht. Een eenvoudig vergrendelingsmechanisme houdt het compatibele toestel veilig bevestigd terwijl je onderweg bent en gemakkelijk te verwijderen wanneer je het nodig hebt.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)
%
Garmin stroom- en datakabel voor GPSMAP plotter, 19 pins
Garmin voedings-/datakabel voor GPSMAP plotters van de 400 en 500 series zonder sounder, met open uiteinden, 19-pins Voedings-/datakabel voor plotters van de 400- en 500-serie. Deze kabel is niet geschikt voor FishFinder en echolood.

€ 29,99* € 30,00* (0.03% bespaard)
Garmin GPSMAP 723xsv kaartplotter met touch-display
Garmin GPSMAP 723xsv 7 Inch Kaartplotter met wereldwijde basiskaart, touchscreen, sonar- en echolotmogelijkheden BEHOUD HET OVERZICHT VANAF UW VERBONDEN STUURSTATION Dankzij het elegante ontwerp en het IPS-display van 7, 9 of 12 inch kan dit krachtige touchscreen-apparaat naadloos worden geïntegreerd in uw Garmin-maritieme systeem. Probleemloze integratie van meerdere motoren. Met OneHelm™ Digital Switching kunt u eenvoudig verbinding maken met mariene producten van andere leveranciers. Creëer uw eigen maritieme systeem aan boord met uitstekende netwerkconnectiviteit. Compatibel met premiumkaarten voor de beste navigatie-ervaring. Zie dankzij de ingebouwde echoloodfuncties onder uw boot. Bedien uw maritieme activiteiten vrijwel overal aan boord.

€ 1.259,00*
Garmin GPSMAP 923xsv kaartplotter met aanraakscherm
Garmin GPSMAP 923xsv 9-inch kaartplotter met wereldwijde basiskaart, touch, sonar en echolood. HOUD HET OVERZICHT VANAF UW VERBONDEN STUURSTAND Met zijn elegante design en 7, 9 of 12 inch IPS scherm kan dit krachtige touchscreen toestel naadloos geïntegreerd worden in uw Garmin maritieme systeem. Integreer eenvoudig meerdere motoren. OneHelm™ Digital Switching maakt het eenvoudig om verbinding te maken met maritieme producten van derden. Creëer uw op maat gemaakte maritieme systeem aan boord met uitstekende netwerkconnectiviteit Compatibel met premium kaarten1 voor de beste navigatie-ervaring. Kijk onder uw boot dankzij de geïntegreerde echoloodfuncties. Bedien uw maritieme activiteiten van bijna overal aan boord.

€ 1.789,00*

Garmin GPSMAP – Een plotter voor alle gelegenheden

De Garmin GPSMAP is een echte allrounder. De GPS-kaartplotter toont niet alleen je exacte positie. Dankzij de geïntegreerde echoloodfuncties weet je ook altijd wat er zich onder je romp afspeelt. Het geoptimaliseerde display is vanuit elke hoek goed af te lezen, zelfs bij fel zonlicht.

Met systeemintegratie via OneHelm™ kunt je jouw Garmin GPSMAP eenvoudig koppelen aan producten van andere fabrikanten. Dankzij deze hoge mate van compatibiliteit kunt je jouw eigen aangepaste boordsysteem creëren dat je gemakkelijk kunt bedienen via jouw GPSMAP. Het hoge niveau van netwerkconnectiviteit maakt retrofitting bijzonder eenvoudig. En dankzij de hoge rekenkracht zijn alle gegevens en functies razendsnel beschikbaar.

Je kunt de Garmin GPSMAP aansluiten op stuurautomaten, radar, VHF, AIS, audiosystemen en meer via NMEA 2000 en NMEA 0183. Ook de integratie van meerdere motoren is geen probleem voor de GPSMAP. De plotter heeft ook een paar speciale traktaties voor zeilers in petto. Naast pooltabellen voor de perfecte zeiltrim voorziet de Garmin Sailassist™ je met handige functies en informatie zoals laylines, windgegevens, drift en nog veel meer.

Ons assortiment Garmin GPSMAP

Garmin GPSMAP is verkrijgbaar als compact handheld model met een 2,6 inch kleurenscherm en als kaartplotter met een schermgrootte vanaf 7 inch. Bij 12zeemijlen.nl vind je zowel draagbare modellen als GPSMAP kaartplotters met 7, 9 en 12 inch displays en sonar. Deze xsv-modellen hebben geïntegreerde CHIRP-, ClearVü- en SideVü-sonar.

Een wereldwijde basiskaart is standaard inbegrepen. De Garmin GPSMAP is ook compatibel met de premium kaarten van Garmin Navionics+ en Garmin Navionics Vision+. Naast dagelijkse updates geeft de upgrade je ook toegang tot Auto Guidance+™ technologie en extra content voor kusten en binnenwateren.