Marinetech

Filter
Marinetech roestvrijstalen beugel-/schakel opener
Marinetech roestvrijstalen beugel-/schakel opener De schakel-/beugelopener is een handig gereedschap dat wordt gebruikt om schakels te openen. Het kan ook worden gebruikt als noodschroevendraaier. De beugelopener van Marinetech is gemaakt van zeewaterbestendig roestvrij staal (A4-AISI 316). De beugelopener kan worden gebruikt om alle soorten sluitingen te openen.

€ 6,99*
Marinetech roestvrijstalen bolder - hoogte 100 mm, grondplaat 80 mm x 90 mm
Marinetech roestvrijstalen bolder - hoogte 100 mm, grondplaat 80 mm x 90 mm De roestvrijstalen bolder (A4-AISI 316) wordt gebruikt voor meerlijnen. Het model kan stevig aan boord worden vastgeschroefd met behulp van de vier bevestigingsgaten. Het is het overwegen waard om een stevige bolder aan te schaffen, vooral voor grote boten. Meerlijnen en andere lijnen zijn vaak gemakkelijker aan dit model te bevestigen.

€ 33,99*
Marinetech roestvrijstalen d-sluiting vork-vork - lengte 94 mm, diameter 8 mm
Marinetech roestvrijstalen d-sluiting vork-vork - lengte 94mm, diameter 8mm Deze d-sluiting heeft een diameter van 8 mm en een breukbelasting van 2500 kg met een vorkuiteinde. De draaikoppeling wordt gebruikt voor het veilig verbinden van touwen, blokken en ander beslag. Het ingebouwde kogellager laat een zekere beweging van de verbonden delen toe, daarom wordt de d-sluiting vaak gebruikt op grootschoten, grootvallen en ankerkettingen. De meegeleverde bouten maken eenvoudige en veilige montage en demontage mogelijk. De sluiting is gemaakt van roestvast, zout- en zuurbestendig roestvrij staal.

€ 11,49*
Marinetech roestvrijstalen karabijnsluiting met draaibaar oog - lengte 128mm
Marinetech roestvrijstalen karabijnsluiting met draaibaar oog - lengte 128mm De Marinetech karabijnsluiting met draaibaar oog is gemaakt van A4 AISI 316 roestvrij staal en is bestand tegen zout water. De sluiting kan moeiteloos worden geopend onder elke belasting. Roestvrijstalen karabijnsluitingen worden voornamelijk gebruikt om twee delen met elkaar te verbinden en de trekkrachten die daarbij ontstaan op te vangen. Ze zijn vooral geschikt voor het vastmaken van touwen of staalkabels aan boord. Sluitingen worden in de volksmond ook wel koehaken of beugelhaken genoemd.

€ 16,99*
Marinetech roestvrijstalen karabijnsluiting met draaibaar oog - lengte 70mm
Marinetech roestvrijstalen karabijnsluiting met draaibaar oog - lengte 70mm De Marinetech karabijnsluiting met draaibaar oog is gemaakt van A4 AISI 316 roestvrij staal en is bestand tegen zout water. De sluiting kan moeiteloos worden geopend onder elke belasting. Roestvrijstalen karabijnsluitingen worden voornamelijk gebruikt om twee delen met elkaar te verbinden en de trekkrachten die daarbij ontstaan op te vangen. Ze zijn vooral geschikt voor het vastmaken van touwen of staalkabels aan boord. Sluitingen worden in de volksmond ook wel koehaken of beugelhaken genoemd.

€ 6,99*
Marinetech roestvrijstalen karabijnsluiting met draaibaar oog - lengte 87mm
Marinetech roestvrijstalen karabijnsluiting met draaibaar oog - lengte 87mm De Marinetech karabijnsluiting met draaibaar oog is gemaakt van A4 AISI 316 roestvrij staal en is bestand tegen zout water. De sluiting kan moeiteloos worden geopend onder elke belasting. Roestvrijstalen karabijnsluitingen worden voornamelijk gebruikt om twee delen met elkaar te verbinden en de trekkrachten die daarbij ontstaan op te vangen. Ze zijn vooral geschikt voor het vastmaken van touwen of staalkabels aan boord. Sluitingen worden in de volksmond ook wel koehaken of beugelhaken genoemd.

€ 10,99*
Marinetech roestvrijstalen kettingkluis voor ankerketting - kettingdiameter tot 13 mm
Marinetech roestvrijstalen kettingkluis voor ankerketting - kettingdiameter tot 13 mm De roestvrijstalen kettingkluis zorgt voor een mooi beeld op het dek. Hij is geschikt voor kettingen met een diameter tot 13 millimeter. Het hele ankergerei verdwijnt elegant onderdeks. Het model is gemaakt van A4-AISI 316 roestvrij staal en de basis van de kettingkluis meet in totaal 95 millimeter. De totale hoogte is 110 millimeter.

€ 50,90*
Marinetech roestvrijstalen kettingkluis voor ankerketting - kettingdiameter tot 8 mm
Marinetech roestvrijstalen kettingkluis voor ankerketting - kettingdiameter tot 8 mm De roestvrijstalen kettingkluis zorgt voor een mooi beeld op het dek. Hij is geschikt voor kettingen met een diameter tot 8 millimeter. Het hele ankergerei verdwijnt elegant onderdeks. Het model is gemaakt van A4-AISI 316 roestvrij staal en de basis van de kettingkluis meet in totaal 95 millimeter. De totale hoogte is 110 millimeter.

€ 48,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 100 mm, afstand tussen gaten 25 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 100 mm, afstand tussen gaten 25 mm Een roestvrijstalen kikker is ideaal voor gebruik in de zeilsport omdat hij bestand is tegen zout water. Het beslag wordt met twee bevestigingsgaten aan het dek gemonteerd. Er zijn ook modellen met vier gaten verkrijgbaar in de online shop. Afhankelijk van de belasting die een kikker moet dragen bij het aanmeren, kan deze gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal.

€ 10,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 125 mm, afstand tussen gaten 30 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 125 mm, afstand tussen gaten 30 mm Een roestvrijstalen kikker is ideaal voor gebruik in de zeilsport omdat hij bestand is tegen zout water. Het beslag wordt via twee bevestigingsgaten aan het dek gemonteerd. Er zijn ook modellen met vier gaten verkrijgbaar in de online shop. Afhankelijk van de belasting die een kikker moet dragen bij het aanmeren, kan deze gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal.

€ 13,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 150 mm, afstand tussen gaten 40 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 150 mm, afstand tussen gaten 40 mm Een roestvrijstalen kikker is ideaal voor gebruik in de zeilsport omdat hij bestand is tegen zout water. Het beslag wordt met twee bevestigingsgaten aan het dek gemonteerd. Er zijn ook modellen met vier gaten verkrijgbaar in de online shop. Afhankelijk van de belasting die een kikker moet dragen bij het aanmeren, kan deze gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal.

€ 15,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 200 mm, afstand tussen gaten 55 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 200 mm, afstand tussen gaten 55 mm Een roestvrijstalen kikker is ideaal voor gebruik in de zeilsport omdat hij bestand is tegen zout water. Het beslag wordt met twee bevestigingsgaten aan het dek gemonteerd. Er zijn ook modellen met vier gaten verkrijgbaar in de online shop. Afhankelijk van de belasting die een kikker moet dragen bij het aanmeren, kan deze gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal.

€ 26,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 250 mm, afstand tussen gaten 70 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker plat - lengte 250 mm, afstand tussen gaten 70 mm Een roestvrijstalen kikker is ideaal voor gebruik in de zeilsport omdat hij bestand is tegen zout water. Het beslag wordt via twee bevestigingsgaten aan het dek gemonteerd. Er zijn ook modellen met vier gaten verkrijgbaar in de online shop. Afhankelijk van de belasting die een kikker moet dragen bij het aanmeren, kan deze gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal.

€ 31,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 100 mm, afstand tussen gaten 18 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 100 mm, afstand tussen de gaten 18 mm De kikker kan stevig aan het dek worden bevestigd via vier bevestigingsgaten. Hij is gemaakt van roestvrij staal (A4-AISI 316). Het beslag is daardoor ongevoeliger voor zout water dan andere legeringen. Andere modellen kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of aluminium.

€ 8,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 125 mm, afstand tussen gaten 25 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 125 mm, afstand tussen de gaten 25 mm De kikker kan stevig aan het dek worden bevestigd via vier bevestigingsgaten. Hij is gemaakt van roestvrij staal (A4-AISI 316). Het beslag is daardoor ongevoeliger voor zout water dan andere legeringen. Andere modellen kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of aluminium.

€ 12,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 150 mm, afstand tussen gaten 40 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 150 mm, afstand tussen de gaten 40 mm De kikker kan stevig aan het dek worden bevestigd via vier bevestigingsgaten. Hij is gemaakt van roestvrij staal (A4-AISI 316). Het beslag is daardoor ongevoeliger voor zout water dan andere legeringen. Andere modellen kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of aluminium.

€ 14,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 200 mm, afstand tussen gaten 53 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 200 mm, afstand tussen de gaten 53 mm De kikker kan stevig aan het dek worden bevestigd via vier bevestigingsgaten. Hij is gemaakt van roestvrij staal (A4-AISI 316). Het beslag is daardoor ongevoeliger voor zout water dan andere legeringen. Andere modellen kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of aluminium.

€ 22,99*
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 250 mm, afstand tussen gaten 70 mm
Marinetech roestvrijstalen kikker rond - lengte 250 mm, afstand tussen de gaten 70 mm De kikker kan stevig aan het dek worden bevestigd via vier bevestigingsgaten. Hij is gemaakt van roestvrij staal (A4-AISI 316). Het beslag is daardoor ongevoeliger voor zout water dan andere legeringen. Andere modellen kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of aluminium.

€ 33,99*
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 10kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 10kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 10 kilogram staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 389,99*
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 15kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 15kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 15 kilogram staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 618,99*
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 1kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 1kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 1 kg wordt ook wel het M-anker genoemd. Dit is een model dat is vervaardigd uit één enkel gietstuk. Het voordeel hiervan is dat er geen losse onderdelen zijn die bijvoorbeeld bij overmatige belasting kunnen breken. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 65,99*
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 20kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 20kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 20 kilogram staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 630,99*
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 2kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 2kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 2kg staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één enkel gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 113,99*
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 5kg
Marinetech roestvrijstalen M-anker (bruce-model) - gewicht 5kg Het roestvrijstalen Bruce-anker met een gewicht van 5 kilogram staat ook bekend als het M-anker. Dit is een model dat is vervaardigd uit één gietstuk. Het voordeel is dat er geen losse onderdelen zijn die kunnen breken als de belasting bijvoorbeeld te groot is. Het houdt bijzonder goed op zand, slib en puin. In tegenstelling tot het gegalvaniseerde stalen model is het roestvrijstalen Bruce-anker zeer geschikt voor koelere Scandinavische wateren.

€ 209,99*