Navionics waterkaarten

Navionics is de pionier en wereldmarktleider op het gebied van elektronische zeekaarten. De gedetailleerde kaarten van het Italiaanse merk zijn populair bij zowel schippers als vissers. Hoge compatibiliteit met kaartplotters van verschillende fabrikanten en uitgebreide kaartfuncties. Ontdek nu ons aanbod aan uitgebreide digitale Navionics zeekaarten met tal van functies van.

Filter
%
Navionics NAV+ NAEU646L Waterkaart Centraal- en West-Europa
Navionics Nautische kaart MSD/NAV+ Large EU646L Europa, Midden en West Product wordt als microSD-kaart in een SD-adapter geleverd! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics+ cartografie biedt geïntegreerde inhoud voor het in kaart brengen van oceaan- en binnenwateren met rivieren, baaien en meer dan 42.000 meren over de hele wereld. Deze alles-in-één oplossing biedt duidelijke, betrouwbare cartografie voor verschillende merken kaartplotters. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwde look en feel SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock-to-dock routebegeleiding - Begin de reis met een voorgestelde route, controleer compatibiliteit met kaartplotters Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Synchronisatie met kaartplotters - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app SonarChart Live Mapping functie - Zie nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart, controleer kaartplotter compatibiliteit * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar, met ingebouwde inhoud die het gemakkelijk maakt om de navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren die u wilt. Kies uit grote dekkingsgebieden Groot tot meer gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van de gebieden is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van Navionics+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)
%
Navionics NAV+ Updates
Navionics Nautische kaart blanco MSD/NAV+ MSD kaart voor het bijwerken van een Large RegioProduct wordt geleverd als microSD-kaart in SD-adapter!Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS plotters.Als je al een oudere geheugenkaart hebt met kaartmateriaal van Navionics® of een ander merk, kun je de Navionics+ Updates kaart gebruiken om toegang te krijgen tot de nieuwste Navionics+ kaartinhoud en aanzienlijk besparen in vergelijking met het kopen van een nieuwe plotterkaart. Dit product moet worden geactiveerd met uw bestaande kaart met behulp van de Navionics Chart Installer software.

€ 119,99* € 129,99* (7.69% bespaard)
%
Navionics NAV+ NAEU645L Waterkaart Zuid-Scandinavië en Noord-Duitsland
Navionics Nautische kaart MSD/NAV+ Large EU645L Skagerrak en Kattegat Product wordt als microSD-kaart in een SD-adapter geleverd! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics+ cartografie biedt geïntegreerde inhoud voor het in kaart brengen van oceaan- en binnenwateren met rivieren, baaien en meer dan 42.000 meren over de hele wereld. Deze alles-in-één oplossing biedt duidelijke, betrouwbare cartografie voor verschillende merken kaartplotters. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwde look en feel SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock-to-dock routebegeleiding - Begin de reis met een voorgestelde route, controleer compatibiliteit met kaartplotters Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Synchronisatie met kaartplotters - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app SonarChart Live Mapping functie - Zie nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart, controleer kaartplotter compatibiliteit * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar, met ingebouwde inhoud die het gemakkelijk maakt om de navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren die u wilt. Kies uit grote dekkingsgebieden Groot tot meer gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van de gebieden is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van Navionics+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)
%
Navionics Platinum+ NPEU644L Waterkaart Oostzee
Navionics Nautische kaart MSD/Platinum+ Large NPEU644L Oostzee Product wordt geleverd als microSD-kaart in een SD-adapter! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics Platinum+™ kaarten bevatten alle inhoud van Navionics+ cartografie, met geïntegreerde oceaan- en binnenwaterkaarten, meer dan 42.000 meren en extra weergaveopties voor reliëfschaduw, satellietbeelden met SonarChart-schaduwoverlay, 3D-perspectiefweergave, luchtfotografie en meer. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide nautische kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwd ontwerp SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock to dock routing - Begin de reis met een voorgestelde route SonarChart Live Mapping functie - Zie de nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart. Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Kaartplottersynchronisatie - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app. * OVERLAYS Reliëfschaduw - Krijg een eenvoudig te interpreteren, duidelijker beeld van de bodemstructuur Satellietbeelden met SonarChart Shading Overlay - Ervaar een groter bewustzijn boven en onder de waterlijn. * PLATINUM+ EXTRA WEERGAVEOPTIES 3D-weergave - Pas het perspectief van de kaartweergave aan om belangrijke kenmerken te markeren en de zichtbaarheid te vergroten. Luchtfoto's - Krijg een beter overzicht van de omgeving * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar met ingebouwde inhoud om je te helpen de gewenste navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren. Kies uit grote dekkingsgebieden Grote tot gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van het gebied is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van de Platinum+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 329,99* € 352,90* (6.49% bespaard)
%
Navionics NAV+ NAEU628L Waterkaart Groot-Brittannië, Ierland en Nederland
Navionics Nautische kaart MSD/NAV+ Large EU628L Groot-Brittannië, Ierland en Nederland Product wordt als microSD-kaart in een SD-adapter geleverd! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics+ cartografie biedt geïntegreerde inhoud voor het in kaart brengen van oceaan- en binnenwateren met rivieren, baaien en meer dan 42.000 meren over de hele wereld. Deze alles-in-één oplossing biedt duidelijke, betrouwbare cartografie voor verschillende merken kaartplotters. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwde look en feel SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock-to-dock routebegeleiding - Begin de reis met een voorgestelde route, controleer compatibiliteit met kaartplotters Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Synchronisatie met kaartplotters - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app SonarChart Live Mapping functie - Zie nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart, controleer kaartplotter compatibiliteit * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar, met ingebouwde inhoud die het gemakkelijk maakt om de navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren die u wilt. Kies uit grote dekkingsgebieden Groot tot meer gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van de gebieden is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van Navionics+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)
%
Navionics NAV+ NAEU649L Waterkaart Noorwegen
Navionics Nautische kaart MSD/NAV+ Large EU649L Noorwegen Product wordt als microSD-kaart in een SD-adapter geleverd! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics+ cartografie biedt geïntegreerde inhoud voor het in kaart brengen van oceaan- en binnenwateren met rivieren, baaien en meer dan 42.000 meren over de hele wereld. Deze alles-in-één oplossing biedt duidelijke, betrouwbare cartografie voor verschillende merken kaartplotters. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwde look en feel SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock-to-dock routebegeleiding - Begin de reis met een voorgestelde route, controleer compatibiliteit met kaartplotters Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Synchronisatie met kaartplotters - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app SonarChart Live Mapping functie - Zie nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart, controleer kaartplotter compatibiliteit * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar, met ingebouwde inhoud die het gemakkelijk maakt om de navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren die u wilt. Kies uit grote dekkingsgebieden Groot tot meer gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van de gebieden is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van Navionics+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)
%
Navionics Platinum+ NPEU067R Waterkaart Zweden, meren en rivieren
Navionics Nautische kaart MSD/Platinum+ Regular NPEU067R Zweden, meren en rivieren Product wordt geleverd als microSD-kaart in een SD-adapter! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics Platinum+™ kaarten bevatten alle inhoud van Navionics+ cartografie, met geïntegreerde oceaan- en binnenwaterkaarten, meer dan 42.000 meren en extra weergaveopties voor reliëfschaduw, satellietbeelden met SonarChart-schaduwoverlay, 3D-perspectiefweergave, luchtfotografie en meer. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide nautische kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwd ontwerp SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock to dock routing - Begin de reis met een voorgestelde route SonarChart Live Mapping functie - Zie de nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart. Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Kaartplottersynchronisatie - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app. * OVERLAYS Reliëfschaduw - Krijg een eenvoudig te interpreteren, duidelijker beeld van de bodemstructuur Satellietbeelden met SonarChart Shading Overlay - Ervaar een groter bewustzijn boven en onder de waterlijn. * PLATINUM+ EXTRA WEERGAVEOPTIES 3D-weergave - Pas het perspectief van de kaartweergave aan om belangrijke kenmerken te markeren en de zichtbaarheid te vergroten. Luchtfoto's - Krijg een beter overzicht van de omgeving * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar met ingebouwde inhoud om je te helpen de gewenste navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren. Kies uit grote dekkingsgebieden Grote tot gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van het gebied is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van de Platinum+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)
%
Navionics Platinum+ NPEU646L Waterkaart Midden- en West-Europa
Navionics Nautische kaart MSD/Platinum+ Large NPEU646L Europa, Midden- en West-Europa Product wordt geleverd als microSD-kaart in een SD-adapter! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics Platinum+™ kaarten bevatten alle inhoud van Navionics+ cartografie, met geïntegreerde oceaan- en binnenwaterkaarten, meer dan 42.000 meren en extra weergaveopties voor reliëfschaduw, satellietbeelden met SonarChart-schaduwoverlay, 3D-perspectiefweergave, luchtfotografie en meer. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide nautische kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwd ontwerp SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock to dock routing - Begin de reis met een voorgestelde route SonarChart Live Mapping functie - Zie de nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart. Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Kaartplottersynchronisatie - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app. * OVERLAYS Reliëfschaduw - Krijg een eenvoudig te interpreteren, duidelijker beeld van de bodemstructuur Satellietbeelden met SonarChart Shading Overlay - Ervaar een groter bewustzijn boven en onder de waterlijn. * PLATINUM+ EXTRA WEERGAVEOPTIES 3D-weergave - Pas het perspectief van de kaartweergave aan om belangrijke kenmerken te markeren en de zichtbaarheid te vergroten. Luchtfoto's - Krijg een beter overzicht van de omgeving * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar met ingebouwde inhoud om je te helpen de gewenste navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren. Kies uit grote dekkingsgebieden Grote tot gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van het gebied is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van de Platinum+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 329,99* € 352,90* (6.49% bespaard)
%
Navionics Platinum+ NPEU628L Waterkaart Groot-Brittannië, Ierland en Nederland
Navionics Nautische kaart MSD/Platinum+ Large NPEU628L Groot-Brittannië, Ierland en Nederland Product wordt geleverd als microSD-kaart in een SD-adapter! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics Platinum+™ kaarten bevatten alle inhoud van Navionics+ cartografie, met geïntegreerde oceaan- en binnenwaterkaarten, meer dan 42.000 meren en extra weergaveopties voor reliëfschaduw, satellietbeelden met SonarChart-schaduwoverlay, 3D-perspectiefweergave, luchtfotografie en meer. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide nautische kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwd ontwerp SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock to dock routing - Begin de reis met een voorgestelde route SonarChart Live Mapping functie - Zie de nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart. Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Kaartplottersynchronisatie - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app. * OVERLAYS Reliëfschaduw - Krijg een eenvoudig te interpreteren, duidelijker beeld van de bodemstructuur Satellietbeelden met SonarChart Shading Overlay - Ervaar een groter bewustzijn boven en onder de waterlijn. * PLATINUM+ EXTRA WEERGAVEOPTIES 3D-weergave - Pas het perspectief van de kaartweergave aan om belangrijke kenmerken te markeren en de zichtbaarheid te vergroten. Luchtfoto's - Krijg een beter overzicht van de omgeving * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar met ingebouwde inhoud om je te helpen de gewenste navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren. Kies uit grote dekkingsgebieden Grote tot gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van het gebied is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van de Platinum+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 329,99* € 352,90* (6.49% bespaard)
%
Navionics Platinum+ NPEU077R Waterkaart Denemarken en Noord-Duitsland
Navionics Nautische kaart MSD/Platinum+ Regular NPEU077R Denemarken en Duitsland, Noord Product wordt geleverd als microSD-kaart in een SD-adapter! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics Platinum+™ kaarten bevatten alle inhoud van Navionics+ cartografie, met geïntegreerde oceaan- en binnenwaterkaarten, meer dan 42.000 meren en extra weergaveopties voor reliëfschaduw, satellietbeelden met SonarChart-schaduwoverlay, 3D-perspectiefweergave, luchtfotografie en meer. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide nautische kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwd ontwerp SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock to dock routing - Begin de reis met een voorgestelde route SonarChart Live Mapping functie - Zie de nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart. Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Kaartplottersynchronisatie - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app. * OVERLAYS Reliëfschaduw - Krijg een eenvoudig te interpreteren, duidelijker beeld van de bodemstructuur Satellietbeelden met SonarChart Shading Overlay - Ervaar een groter bewustzijn boven en onder de waterlijn. * PLATINUM+ EXTRA WEERGAVEOPTIES 3D-weergave - Pas het perspectief van de kaartweergave aan om belangrijke kenmerken te markeren en de zichtbaarheid te vergroten. Luchtfoto's - Krijg een beter overzicht van de omgeving * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar met ingebouwde inhoud om je te helpen de gewenste navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren. Kies uit grote dekkingsgebieden Grote tot gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van het gebied is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van de Platinum+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)
%
Navionics NAV+ NAEU644L Waterkaart Oostzee
Navionics Nautische kaart MSD/NAV+ Large EU644L Oostzee Product wordt als microSD-kaart in een SD-adapter geleverd! Dit product is NIET compatibel met GARMIN GPS-plotters. Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Navionics+ cartografie biedt geïntegreerde inhoud voor het in kaart brengen van oceaan- en binnenwateren met rivieren, baaien en meer dan 42.000 meren over de hele wereld. Deze alles-in-één oplossing biedt duidelijke, betrouwbare cartografie voor verschillende merken kaartplotters. NAVIONICS ABONNEMENT - Inclusief een jaarabonnement voor dagelijkse updates en geavanceerde functies. Na één jaar kunt u het abonnement tegen een gereduceerde prijs verlengen. * KAARTEN EN UPDATES Nautische kaarten - Uitgebreide kaarten van verschillende officiële, overheids- en privébronnen, weergegeven in een vertrouwde look en feel SonarChart HD dieptecontouren - Innovatieve dieptecontouren van 0,5 m worden gemaakt met behulp van eigen Navionics-systemen die bestaande inhoud aanvullen met sonargegevens die zijn bijgedragen door de watersportgemeenschap. Community bewerkingen - Verzamel nuttige lokale kennis van bewerkingen die zijn gemaakt door gebruikers van de Navionics Vaar app Dagelijkse updates - Kaartupdates bieden de meest accurate en actuele Navionics-gegevens die beschikbaar zijn. * GEAVANCEERDE FUNCTIES Dock-to-dock routebegeleiding - Begin de reis met een voorgestelde route, controleer compatibiliteit met kaartplotters Geavanceerde kaartopties - Pas de weergave aan om te focussen op de belangrijkste details Synchronisatie met kaartplotters - Zet routes en markeringen over, werk kaartlagen bij en meer tussen een compatibele kaartplotter en de vaar-app SonarChart Live Mapping functie - Zie nieuwe HD dieptekaarten in real-time evolueren terwijl de boot door het water vaart, controleer kaartplotter compatibiliteit * DEKKINGSGEBIED Wereldwijde kaartdekking is beschikbaar, met ingebouwde inhoud die het gemakkelijk maakt om de navigatiefuncties en kaartregio's te selecteren die u wilt. Kies uit grote dekkingsgebieden Groot tot meer gelokaliseerde gebieden Regelmatig, dezelfde kaartdetails, alleen de grootte van de gebieden is anders. * COMPATIBILITEIT Controleer de compatibiliteit van Navionics+ inhoud en functies met de GPS-kaartplotter.

€ 236,99* € 251,99* (5.95% bespaard)

Navionics – De beste voeding voor je plotter

Toen Navionics in 1984 werd opgericht, zorgde het innovatieve bedrijf voor een revolutie in de zeevaart. Met de marktintroductie van de Geonav, de eerste digitale kaartplotter, legde Navionics de basis voor de moderne zeevaart. In 2007 verkocht Navionics de Geonav productlijn en richtte zich volledig op de productie en verdere ontwikkeling van nautische kaarten.

Sinds 2017 maakt Navionics deel uit van de Garmin Group. Ondanks de nauwe samenwerking met de navigatiespecialist blijft Navionics kaarten produceren met een hoge compatibiliteit. Je kunt je Navionics zeekaart gebruiken met plotters van o.a. B&G, Lowrance, Humminbird, Simrad, Raymarine en velen meer.

De elektronische Navionics zeekaarten zijn verkrijgbaar in twee versies: Navionics+ en Platinum+.

Navionics+

Navionics waterkaarten zijn een geweldige basis voor zeevaart op volle zee en binnenwateren. Kusten, rivieren en meer dan 44.000 meren wereldwijd worden zeer gedetailleerd in kaart gebracht. Dankzij de Community Edits krijg je nog meer nuttige informatie over kaartdetails. De Navionics Boating app geeft je informatie over aanlegplaatsen, POI's en navigatiehulpmiddelen op je compatibele apparaat. Of je kunt zelf een gids worden en je eigen artikelen maken om te delen met de Navionics-community.

De innovatieve bathymetrische SonarCharts tonen dieptecontouren van 0,5 meter of één voet. Hun gedetailleerde visualisatie van de waterbodem maakt vissen en navigeren eenvoudiger. Dankzij de regelmatige updates van echoloodgegevens van de community ben je altijd up-to-date.

Het Navionics abonnement geeft je toegang tot de uitgebreide functies van de Navionics+ kaarten. Deze omvatten kaartupdates met tot 5.000 dagelijkse updates, uitgebreide kaartopties voor aangepaste kaartweergaven, dock-to-dock routebegeleiding voor vooraf berekende routevoorstellen, Plotter Sync voor het synchroniseren van meerdere apparaten en SonarChart Live Mapping voor realtime dieptekaarten in HD.

Navionics Platinum+

De Platinum+ kaarten bieden zelfs nog een aantal extra functies. Deze technologieën verbeteren de interpretatie en leesbaarheid van de visualisaties aanzienlijk. Navionics Platinum+ geeft je ook toegang tot de volgende functies.

Reliëf arceringen vereenvoudigen de interpretatie van de bodemstructuur. Duidelijke hoogtelijnen en contrastrijke kleurenpaletten creëren een bijzonder goed leesbaar beeld van de bodem. Vooral vissers en duikers profiteren van deze functie. In de 3D-weergave kun je de bodemcontouren nog beter herkennen. Zelfs de meest subtiele veranderingen zijn duidelijk herkenbaar.

De satelliet overlay projecteert echte satellietbeelden op het kaartmateriaal. En de geïntegreerde Sonarchart arcering verbetert deze overlay met een gedetailleerde dieptevisualisatie van de grond. Last but not least bieden de luchtfoto's nuttige beelden van scheepshellingen en andere belangrijke locaties.

Altijd up-to-date met een Navionics-abonnement

Als je een Navionics-kaart koopt, krijg je er een jaarabonnement bij. Je kunt ook geld besparen met het Navionics-abonnement zodat je geen nieuwe kaart hoeft te kopen dankzij de kaartupdates. Een jaarabonnement is inbegrepen bij de aankoop van een Navionics-kaart. Instructies voor het activeren van het abonnement vind je hier.

Met het Navionics+ abonnement ontvang je dagelijkse kaartupdates, dock-to-dock routebegeleiding, uitgebreide kaartopties en plotter synchronisatie. Het Platinum+ abonnement bevat ook satellietbeelden en de reliëfschaduwfunctie.

Natuurlijk kun je jouw Navionics-kaart ook gebruiken zonder een actief abonnement. Je kunt nog steeds de kaartlagen en de gegevens van het dekkingsgebied downloaden. Kijk in onze online shop en ontdek de wereld van Navionics zeekaarten.