Raymarine

Raymarine maakt van maritieme navigatie een precisieklus. Naast vissers, beroepsschippers en recreanten vertrouwt zelfs de Amerikaanse kustwacht op de nauwkeurige navigatieapparatuur en sensoren van Raymarine. Zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden zoals ijskoude temperaturen, verzengende hitte, overstromingen of schokken kunnen de apparaten niet worden beschadigd. De testlaboratoria van Raymarine waarborgen met uitdagende hardheidstests deze hoge kwaliteit.

Met ongeveer 100 jaar ervaring is Raymarine een betrouwbare metgezel op zee. De robuuste en nauwkeurige apparaten brengen je betrouwbaar naar jouw bestemming. Navigeer nu door ons assortiment en vind de ideale producten voor jouw boot.

Filter
Raymarine afdekkap i50/60/70 grijs
Raymarine afdekkap i50/60/70 grijsi50/i60/i70/p70/i70s/p70s afdekkap (eS Serie Design)

€ 29,99*
Raymarine afdekkap i50/60/70 zwart
Raymarine afdekkap i50/60/70 zwarti50/i60/i70/p70/p70s afdekkap, zwart (eS / Axiom Design)

€ 29,99*
Raymarine afdekkap i70 (oude versie)
Raymarine afdekkap i70 (oude versie)i50/i60/i70/p70 afdekkap (a-, c-, eSerie Design)

€ 29,99*
Raymarine Alpha Daisychainkabels, lengte 1m
Raymarine Alpha Performance Instrument Daisychainkabels, lengte 1m (A80747) Verbindt maximaal 4 Alpha Performance displays met elkaar om de ultieme data display te creëren. Daisychainkabels zijn verkrijgbaar in twee lengten en worden naadloos aan de achterkant van elke display bevestigd.

€ 109,99*
Raymarine Alpha Performance Display 7" touchscreen
Raymarine Alpha Performance Display 7" touchscreen (E70649) 7 en 9 -inch Performance Displays. Het nieuwste op het gebied van maritieme instrumenten met staande en liggende montage-opties en één gegevens- en voedingskabel voor eenvoudige installatie. Alpha Performance Displays zijn onze meest veelzijdige maritieme gegevensdisplays. Instrumenten met een helder touchscreen en brede kijkhoeken bieden uitstekend zicht vanaf elke plek aan boord. Met Alpha's uitgebreide data dashboardopties en widgets zijn kritische vaar-, navigatie- en motorgegevens in één oogopslag gemakkelijk te interpreteren.   

€ 1.279,99*
Raymarine Alpha Performance Display 9" touchscreen
Raymarine Alpha Performance Display 9" touchscreen (E70650) 7 en 9 -inch Performance Displays. Het nieuwste op het gebied van maritieme instrumenten met staande en liggende montage-opties en één gegevens- en voedingskabel voor eenvoudige installatie. Alpha Performance Displays zijn onze meest veelzijdige maritieme gegevensdisplays. Instrumenten met een helder touchscreen en brede kijkhoeken bieden uitstekend zicht vanaf elke plek aan boord. Met Alpha's uitgebreide data dashboardopties en widgets zijn kritische vaar-, navigatie- en motorgegevens in één oogopslag gemakkelijk te interpreteren.   

€ 1.999,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, liggend
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, liggend (A80714) Alpha Performance display 9" mastmontage beugels. Lichtgewicht en robuuste aluminium constructie voor ultieme duurzaamheid. Beschikbaar voor montage van één display in liggend formaat.

€ 199,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, staand
Raymarine Alpha Performance Instrument 9" mastbeugel voor 1 display, staand (A80716) Alpha Performance Instrument 9" mastmontage beugels. Lichtgewicht en robuuste aluminium constructie voor ultieme duurzaamheid. Beschikbaar voor montage van één display in staand formaat.

€ 239,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument Power & Raynet kabel
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 1m (A80752) Sluit uw Alpha Performance display aan met één enkele kabel voor zowel voeding als data, zodat u minder kabels door de mast en het dek hoeft te leiden. Verkrijgbaar in verschillende lengten, passend bij uw boot.

€ 89,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 10m
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 10m (A80754) Sluit uw Alpha Performance display aan met één enkele kabel voor zowel voeding als data, zodat u minder kabels door de mast en het dek hoeft te leiden. Verkrijgbaar in verschillende lengten, passend bij uw boot.

€ 219,99*
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 5m
Raymarine Alpha Performance Instrument stroom & RayNet kabel, lengte 5m (A80753) Sluit uw Alpha Performance display aan met één enkele kabel voor zowel voeding als data, zodat u minder kabels door de mast en het dek hoeft te leiden. Verkrijgbaar in verschillende lengten, passend bij uw boot.

€ 139,99*
Raymarine Axiom 12 kaartplotter multifunctioneel touch display
Raymarine Axiom+ 12 kaartplotter 12 multifunctioneel display, touchscreen (E70638) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking.

€ 2.989,99*
Raymarine Axiom 12 kaartplotter multifunctioneel touch display incl. zeekaart Noord-Europa
Raymarine Axiom+ 12 kaartplotter 12 multifunctioneel display incl. Lighthouse kaart Noord-Europa, touchscreen (E70638-00-NEU) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking. Inclusief voorgeïnstalleerde kaart van LightHouse Maps Noord-Europa

€ 3.089,99*
Raymarine Axiom 12 kaartplotter multifunctioneel touch display incl. zeekaart West-Europa
Raymarine Axiom+ 12 kaartplotter 12 multifunctioneel display incl. Lighthouse kaart West-Europa, touchscreen (E70638-00-WEU) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking. Inclusief voorgeïnstalleerde kaart van LightHouse kaarten West-Europa

€ 3.089,99*
Raymarine Axiom 7 kaartplotter multifunctioneel touch display incl. zeekaart Noord-Europa
Raymarine Axiom+ 7 multifunctionele kaartplotter incl. Lighthouse kaart Noord-Europa, touchscreen (E70634-00-NEU) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking. Inclusief voorgeïnstalleerde kaart van LightHouse Maps Noord-Europa

€ 959,99*
Raymarine Axiom 7 kaartplotter multifunctioneel touch display incl. zeekaart West-Europa
Raymarine Axiom+ 7 multifunctionele kaartplotter incl. Lighthouse kaart West-Europa, touchscreen (E70634-00-WEU) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking. Inclusief voorgeïnstalleerde kaart van LightHouse kaarten West-Europa

€ 959,99*
%
Raymarine Axiom 9 kaartplotter multifunctioneel touch display
Raymarine Axiom+ 9 kaartplotter 9 multifunctioneel display, touchscreen (E70636) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking.

€ 1.529,99* € 1.545,00* (0.97% bespaard)
Raymarine Axiom 9 kaartplotter multifunctioneel touch display incl. zeekaart West-Europa
Raymarine Axiom+ 9 kaartplotter 9 multifunctioneel display incl. Lighthouse kaart West-Europa, touchscreen (E70636-00-WEU) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking. \tInclusief voorgeïnstalleerde kaart van LightHouse kaarten West-Europa

€ 1.629,99*
%
Raymarine Axiom+ 7 kaartplotter multifunctioneel touch display
Raymarine Axiom+ 7 kaartplotter 7 multifunctioneel display, touchscreen (E70634) Axiom®+ is een nieuwe generatie Axiom-kaartplotters die zijn geüpgraded met displays met een hogere resolutie voor alle weersomstandigheden en die 25 procent helderder zijn dan de vorige generatie. Axiom+ displays zijn uitgerust met een krachtige quad-core-processor voor toonaangevende responsiviteit en snelheid. Maak probleemloos kaarten en breid Axiom+ uit met solid-state radar- en FLIR-warmtebeeldcamera's of voeg een maritieme camera toe en navigeer met ClearCruise Augmented Reality. Axiom+ beschikt over het gerenommeerde LightHouse-besturingssysteem, zodat u eenvoudig kunt navigeren en het systeem kunt uitbreiden.  Snelle en vloeiende kaartweergave van nieuwe Raymarine LightHouse-kaarten, plus Navionics en elektronische C-MAP-kaarten. Krachtige quad-core processor en verbeterde opslag aan boord voor persoonlijke gegevens en apps. Het slimme en intuïtieve LightHouse-besturingssysteem maakt navigeren eenvoudig. Klaar om uit te breiden-netwerk met meerdere displays, radars, motoren, maritieme camera's en nog veel Meer. De upgraded IPS-displaytechnologie levert kaarten, sonar, radar en video in een verbluffende kleur. Verbeterde weergave met nieuwe LightHouse-kleurenthema's , waaronder dag-, schemering- en nachtmodus. 25 procent helderder (tot 1.800 nits) Axiom+ beschikt over HydroTough met nano-coating en schokbestendige schermen die water, olie en vlekken laten verdwijnen. De HydroTough-technologie voor alle weersomstandigheden zorgt voor een verbeterde kleur en contrast en een nauwkeurige touchbediening - ook als deze nat is. Voeg een AIS (automatic identification receiver) toe en navigeer veilig over drukke waterwegen met AIS object-overlays Upgrade naar ClearCruise Augmented Reality en visualiseer AIS objecten, navigatiehulpmiddelen en waypoints op video met hoge resolutie. Vermijd obstakels met optionele Quantum- en Cyclone-radars en met Doppler-objecttracking.

€ 859,99* € 895,00* (3.91% bespaard)
Raymarine DST800 analoge transducer
Raymarine DST800 analoge transducer, 200 kHz (A22154) De DST800 is een traditionele analoge diepte-, snelheid- en temperatuurtransducer voor Raymarine-instrumentsystemen.     Sluit de DST800 direct aan op de i40 Bidata-, i50 Tridata- of iTC-5-instrumenttransduceromvormer en ontvang nauwkeurige diepte-, snelheid- en watertemperatuurgegevens op uw verbonden apparaten.  De sensoren van de transducer worden gekalibreerd vanaf het gastheerinstrument.  Bij aansluiting op de iTC-5, wordt de kalibratie uitgevoerd via een met het netwerk verbonden Axiom-kaartplotter of i70s-instrument.  Handige diepte-, snelheid- en temperatuursensoren zijn uitgevoerd in één enkele rompdoorvoerfitting van 5 cm. 200 kHz-frequentie compatibel met analoge diepte-instrumenten De brede, ventilatorvormige bundel werkt goed op rompen met hoge romphoek, zelfs wanneer er slagzij gemaakt wordt De zeer sterke kunststof behuizing van 5 cm is geschikt voor rompen van glasvezel of metaal Intrekbare behuizing met waterklep voor eenvoudig onderhoud 14 m (45 voet) verbindingskabel met analoge kabelschoenen Compatibel met de meeste verouderde analoge Raymarine-instrumenten  (ST40, ST60, ST60+, ST70, transducerpods)

€ 279,99*
Raymarine DST810 slimme transducer
Raymarine (Airmar) DST810 0° (SeaTalk NG) NMEA2000 Gen2 Slimme Transducer Multisensor Transducer (E70667) De DST810 is een multisensor-transducer met diepte-, snelheid- en temperatuursensoren. Sluit de DST810 direct aan op het SeaTalkng-netwerk en ontvang gegevens op al uw aangesloten instrumenten, kaartplotters en multifunctionele displays.  De DST810 beschikt ook over een ingebouwde standsensor die de slagzij- en trimhoeken van het schip meet. De DST810 combineert deze metingen met de zeer nauwkeurige metingen van de Gen2-schoepenradsensor en biedt via watermetingen, zonder aanvullende sensoren, slagzijgecompenseerde snelheid. De DST810 wordt gekalibreerd met de downloadbare Airmar CAST-app voor smartphones en tablets, die via Bluetooth direct aan de transducer gekoppeld is.  Handige diepte-, snelheid- en temperatuursensoren zijn uitgevoerd in één enkele rompdoorvoerfitting van 5 cm. 5,7 Hz snelheidsuitvoer (5 x per seconde) voor soepele snelheid-in-het-water-metingen Geavanceerde snelheidskalibraties voor slagzij en trim zijn beschikbaar via de CAST-app Zeer responsieve snelheidsmetingen vanaf 0,3 knopen De frequentie van 235 kHz voorkomt wederzijdse interferentie met andere dieptemeters en viszoekers aan boord De zeer sterke kunststof behuizing van 5 cm is geschikt voor rompen van glasvezel of metaal Intrekbare behuizing met waterklep voor eenvoudig onderhoud Verbindingskabel van 2.5 m (8 voet) lang met SeaTalkng-connectiviteit

€ 439,99*
Raymarine Element 12 HV Kaartplotter
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotterDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.539,99*
Raymarine Element 12 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transom mount transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.599,99*
Raymarine Element 12 S Kaartplotter
Raymarine Element 12 S (12 inch) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. Met de kaartplotters uit de Element S-serie bent u vrij om van de open zee te genieten—Selecteer uw bestemming en laat de snelle en nauwkeurige 10 Hz GPS/GNSS van de Element u de weg wijzen. De Element S is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid en zal snel een vertrouwde partner worden voor uw vaartochten. De Element heeft een responsieve quadcore-processor en een weersbestendige display die goed te zien is in het zonlicht en die maritieme kaarten en navigatiegegevens in kleur weergeeft. Ondersteuning voor Raymarine LightHouse™-kaarten, Navionics en C-MAP Navigeer veilig over drukke waterwegen met een optionele draadloze Quantum™-Radar Ingebouwde hoge CHIRP-sonar voor diepte en bodemcontouren Breng onbekende gebieden in kaart met persoonlijke Raymarine RealBathy™-sonarkaarten Maak verbinding met NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaten, zeilinstrumenten, motoren, tanks en marifoon Het LightHouse Sport-besturingssysteem van de Element is ontworpen voor schippers die alles graag eenvoudig houden. Of u nu zeilt, vist of vaartochten maakt per motorboot, het LightHouse Sport-besturingssysteem is gemakkelijk aan te passen aan uw watersporttype. Een extra grote waypoint-toets voor snelle en eenvoudige markering van uw favoriete locaties Drie programmeerbare sneltoetsen geven toegang tot uw favoriete pagina's met één druk op de knop Met de live menu's kunt u kaarten aanpassen en zien hoe de navigatiedisplay in realtime verändert Geniet van de legendarische display en navigatietechnologie van Raymarine tegen een betaalbare prijs. Superhelder display van 7, 9 of 12 inch voor alle weersomstandigheden Een krachtige quadcore-processor waarmee kaarten snel opnieuw getekend kunnen worden Snelle en nauwkeurige 10Hz GPS/GNSS-sensor Robuust ontwerp en ondersteund door de driejarige garantie van Raymarine (productregistratie benodigd)

€ 1.299,99*

Raymarine - Een eeuw ervaring

Het succesverhaal van Raymarine begon in 1923 toen ze, als onderdeel van het Amerikaanse defensiebedrijf Raytheon, de maritieme markt betraden met het eerste commerciële echolood. In de eerste 35 jaar verliep de verkoop nogal traag. Pas toen Raytheon in 1958 concurrent Apelco overnam, kwam het bedrijf op gang. Door de fusie werd het productassortiment enorm uitgebreid en steeg de verkoop.

Het bedrijf groeide opnieuw in 1990 met de aankoop van de Europese concurrent Nautec. Raymarine kon hierdoor meer dan alleen de Europese markt bedienen. Ze profiteerden ook van het door Nautec ontwikkelde SeaTalk netwerk; de voorloper van het NMEA protocol.

Ongeveer 70 jaar na de oprichting werd Raymarine Marine Electronics opgericht als onderdeel van een interne reorganisatie bij Raytheon. Het bleef echter opereren als een gespecialiseerde divisie onder de naam van het moederbedrijf.

In 2001 werd Raytheon Marine overgenomen via een management buy-out en omgevormd tot een zelfstandig bedrijf genaamd Raymarine, gefinancierd door het Private-Equity-bedrijf HGCapital; deze buy-out maakte Raymarine onafhankelijk van Raytheon.

De financiële crisis van 2007/2008 liet Raymarine niet ongeschonden. Het bedrijf werd zo hard getroffen dat het in mei 2010 een insolventieprocedure niet kon voorkomen. Als gevolg daarvan kocht FLIR Systems de navigatieprofessional. Sindsdien is het lang gevestigde Britse bedrijf weer op weg naar succes.

Raymarine kan nu terugkijken op een hele eeuw ervaring in maritieme navigatie. Dankzij de nauwkeurige en robuuste producten kon het bedrijf zich herstellen van de economische tegenspoed van begin jaren 2000. Van kaartplotters, sonar en radar tot stuurautomaten, de navigatieprofessional biedt alles wat je nodig hebt voor navigatie op het water.