Steiner

Filter
%
Comfort draagsysteem voor Steiner verrekijker
Comfort Draagsysteem-harnas voor Steiner verrekijker Het comfort draagsysteem van Steiner is vooral aan te beleven als je de verrekijker ook op land gebruikt. Dankzij het ClicLoc-systeem kan de comfortriem snel en eenvoudig aan en van Steiners maritieme verrekijkers worden bevestigd en individueel aan de maat van de drager aangepast worden. De draagriem ontlast de nek en de rug en wordt voor langere wandelingen aanbevolen. Bij dit draagsysteem hangt de verrekijker voor de borst en kan direct gebruikt worden zonder de riem te verwijderen.  

€ 44,99* € 49,90* (9.84% bespaard)
Steiner Commander 7x50 marine verrekijker
Steiner Commander 7x50 marine verrekijker De Commander 7x50 verrekijker van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt door zijn hoogwaardige verwerking. De Commander XP 7x50 verrekijker heeft een lensdiameter van 50mm, waardoor er meer licht wordt opgevangen. Hierdoor is een scherp en helder zicht mogelijk, zelfs bij slechte lichtomstandigheden of extreme milieusituaties zoals mist. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van tien meter. Bovendien zie je met de Commander verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp vanaf 20 meter tot de horizon. Met een dioptriecorrectie, die voor elk oog individueel kan worden ingesteld, is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Commander 7x50 verrekijker uit je hand glijdt. Een hardcase tas, een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een 3M ClicLoc drijfriem die de verrekijker  tegen verdrinking beschermt als deze in het water zou vallen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Commander 7x50 een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

€ 1.299,90*
%
Steiner Navigator Pro 7x30 marine verrekijker - met kompas
Steiner Navigator Pro 7x30 marine verrekijker - met analoog kompas De Steiner Navigator Pro 7x30 verrekijker met analoog kompas uit de Navigator Pro serie van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt als basismodel op het hoogste niveau. Met zijn nauwkeurige analoge en verlichte kompas en robuuste rubberen bescherming is de Steiner Navigator Pro verrekijker bijzonder geschikt voor gebruik op zee. De Navigator Pro 7x30 verrekijker verschilt van zijn grotere broer, de Navigator Pro 7x50, doordat deze een kleinere lensdiameter heeft, de verrekijker in totaal compacter en vooral beduidend lichter is. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Bovendien zie je met de Navigator Pro verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp van een afstand van 20 meter tot de horizon. Dankzij een dioptriecorrectie die voor elk oog individueel kan worden ingesteld is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Navigator Pro 7x30 verrekijker uit je hand glijdt. Een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een praktische verrekijkerzaak inbegrepen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Navigator Pro 7x30 met kompas een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

€ 499,99* € 549,00* (8.93% bespaard)