Whale

De Ierse fabrikant Whale Pumps is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Brunswick Corporation, dat onlangs werd geïntegreerd in de Navico Group. Al meer dan 40 jaar is Whale de toonaangevende leverancier van innovatieve water-, afvalwater- en verwarmingssystemen voor schepen, caravans, stacaravans en industriële markten. 12zeemijlen heeft een geweldige selectie van bekroonde Whale handmatige en automatische pompen en dek douches samengesteld om jouw boot perfect uit te rusten.


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat zijn lenspompen?

Af en toe kan zich water verzamelen in het diepste gedeelte van de boot, de bilge. Met een bilgepomp of een lenspomp kun je het overtollige water gemakkelijk wegpompen.


Handpomp

Whale is al tientallen jaren gespecialiseerd in de watervoorziening van boten en staat bekend om de productie van robuuste en betrouwbare lenspompen. De handmatige Whale pompen zijn vooral geschikt voor kleinere boten. Ze zijn vooral handig als de stroom aan boord van de boot uitvalt, omdat je de handmatige bilgepompen met je voet kunt bedienen. Er zijn ook handmatige bilgepompen die op de vloer kunnen worden geïnstalleerd en door druk met de voet worden geactiveerd. Ze worden bijvoorbeeld in het keukentje of de douchecabine geplaatst.


Automatische bilgepompen

De automatische Whale bilgepompen zijn efficiënte elektrische modellen voor het wegpompen van grote hoeveelheden water. Het is de beste oplossing voor het leegpompen van het bilge van de boot. Ze hebben een ingebouwde sensor die het waterniveau in de boot detecteert en zo automatisch de lenspomp activeert. Maar voordat je een automatische lenspomp koopt, moet je controleren of de lenspomp de gewenste capaciteit en opvoerhoogte heeft en of de stroomvoorziening in de boot voldoende is!


Bootdouches

Whale staat ook bekend om de kwaliteit van hun assortiment bootdouches*. De Whale Twist bootdouche is een innovatief onderdeks model. Met zijn ergonomische ontwerp is hij ultra robuust, eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken.


Vuilwaterpompen

De vuilwaterpompen van Whale bieden je een krachtige en betrouwbare oplossing voor het snel afvoeren van afvalwater aan boord. Door hun innovatieve technologie en veelzijdige montageopties zijn ze een uitstekende keuze voor boten met beperkte ruimte en hoge eisen aan de pompcapaciteit.


Whale producten bij 12zeemijlen

In onze online shop vind je een ruim assortiment Whale pompen die het leven aan boord van je boot aangenamer kunnen maken. Ook vind je er een ruim assortiment accessoires zoals Whale vers waterfilters, waterkranen, slangen, technische assecoires en tankdeksels. Kijk nu in onze webshop 12zeemijlen.nl !