Raymarine Tacktick

Vooral op zeilboten zijn de draadloze instrumenten van de Tacktick-serie een ideale metgezel aan boord. Dankzij het Wireless-Micronet-netwerk is installatie een fluitje van een cent. De romptransmitter stuurt de sensorgegevens draadloos naar de displays. Van dieptemeter tot log en kompas tot wind, de displays houden alle belangrijke gegevens voor je bij. Ontdek nu de draadloze instrumenten van Raymarine Tacktick en vind het juiste display voor jouw boot.

Filter
%
Raymarine T060 Micro Kompas
Raymarine Micro Kompas (T060) incl. houder en beschermhoes Volledig waterdicht, tactisch zeil- en wedstrijdkompas op zonne-energie zoals gebruikt door Olympiers. Het T060 draadloze Micro-kompas biedt u een enorm wedstrijdvoordeel. Het is waterdicht, licht, eenvoudig te lezen, betrouwbaar en nauwkeurig. De tactische schaal van het Micro-kompas geeft u duidelijke, stabiele cijfers voor bakboord- en stuurboord-hoeken. Bij het overstag gaan zijn de metingen altijd hetzelfde, zodat u nooit getallen hoeft te onthouden. Levenslang van stroom voorzien met het unieke zonnesysteem van Raymarine. Draagbaar, maar robuust door de vastklikbare slede. Aanpassing aan effecten op het zuidelijk halfrond is niet nodig. Unieke tactische modus maakt het lezen van windverschuivingen eenvoudig en minimaliseert het indrukken van knoppen. Dubbele displays die ook tijdens het wandelen goed te lezen zijn. Gebruiksvriendelijke afteltimer met hersynchronisatiefunctie. Volledig waterdicht, tot 10 m onderdompelbaar Indicator voor bijna lege accu. Automatische uitschakeling als er na 7 minuten geen beweging wordt waargenomen.  

€ 299,99* € 325,00* (7.7% bespaard)
%
Raymarine T120 Micronet windsensor, draadloos
Raymarine draadloze anemometer Micronet windzender, draadloos (T120) Aangedreven door de zon en verbonden door Raymarine's draadloze Micronet-technologie, meet de windzender-sensor nauwkeurig de schijnbare windsnelheid en -richting. De windzender kan draadloos worden verbonden met andere met Micronet compatibele instrumenten en sensoren, of met een bedraad SeaTalkng-netwerk met behulp van een optionele MicroTalk draadloze gateway.  Compatibel met Raymarine draadloze instrumentdisplays De ingebouwde zonnepanelen houden een interne accu opgeladen en gereed Draadloos Micronet-netwerk voor eenvoudige installatie zonder draden Volledig waterdicht en onderhoudsvrij ontwerp Werkt met traditionele bedrade SeaTalkng-instrumenten via de optionele MicroTalk-gateway (E70361)

€ 549,99* € 580,00* (5.17% bespaard)
%
Raymarine T101 Micronet windsysteem, draadloos
Raymarine multi-wind systeem mn100-2, draadloos (T120, T112)

€ 899,99* € 995,00* (9.55% bespaard)
%
Raymarine T121 Micronet rompzender
Raymarine draadloze rompzender Micronet rompzender (T121) Diepte-, snelheids- en kompastransducer-interface voor draadloze instrumentsystemen van Micronet De draadloze rompzender zet de signalen van aangesloten diepte-, snelheids- en kompastransducers om in draadloze gegevens die gebruikt worden door de draadloze Raymarine Micronet-instrumenten. Eenvoudige, kleurgecodeerde aansluitingen maken het aansluiten van sensoren eenvoudig, terwijl een ingebouwde lithiumaccu het systeem tot 300 uur zelfstandig laat werken.  Sluit hem aan op het gelijkstroomsysteem van uw schip of laad hem op met een optioneel zonnepaneel. Voor schepen met meerdere rompen installeert u 2 rompzenders en 2 sets transducers in het schip en laat u de geavanceerde Micronet-windinformatie van Raymarine bepalen welke boeg het schip op ligt, voor altijd nauwkeurige diepte- en snelheidsinformatie. Compatibel met Raymarine draadloze instrumenten De ingebouwde lithiumacuu biedt tot 300 uur ononderbroken werking. Voeding vanaf het schip, of houd hem opgeladen met het optionele T138-zonnepaneel accessoire Draadloos Micronet-netwerk voor eenvoudige, draadloze verbinding met andere instrumenten. Optionele diepte-, snelheids- en kompastransducers vereist (apart verkrijgbaar)

€ 319,99* € 345,00* (7.25% bespaard)
%
Raymarine T122 Micronet NMEA interface
Raymarine draadloze NMEA interface Micronet (T122) De draadloze NMEA-interface maakt het mogelijk om andere bedrade marine elektronica te integreren met het Micronet draadloze netwerk. Via traditionele NMEA 0183 communicatie kunt u apparaten zoals GPS-ontvangers, kaartplotters, automatische piloten en navigatie-pc's op het netwerk aansluiten en informatie van en naar uw draadloze instrumenten delen.  De interface wordt gevoed door het gelijkstroomsysteem van het schip en heeft 2 ingangskanalen en 1 uitgangskanaal. Draadloos Micronet-netwerk voor eenvoudige, draadloze verbinding met andere instrumenten. External alarm-connector Ondersteunt NMEA 0183 versie 2.30 Ontvangen zinnen: DBT, DPT, HDG, HDM, MWV, RMB, RMC, VHW, VLW Verzonden zinnen: DPT, GLL, HDG, MTW, MWV, RMB, RMC, VHW, VLW, VWR

€ 319,99* € 345,00* (7.25% bespaard)
%
Raymarine T108 Micronet logger, echolood en windsysteem, draadloos
Raymanrie log, echolood en wind systeem mn-100-2 incl. triducer (T111, T120, DST800), draadloos Het T108 wind-, snelheid- en dieptepakket bestaat uit de volgende onderdelen: T111 multifunctionele draadloze dual display T112 multifunctionele draadloze analoge display T121 rompzender T910 triducer met snelheid, diepte en temperatuur in één T120 draadloze wind-transmitter

€ 1.639,99* € 1.795,00* (8.64% bespaard)
%
Raymarine T103 Micronet draadloos log- en echoloodsysteem
Raymarine log- en echoloodsysteem mn100-2 incl. triducer (T111, DST800), draadloos

€ 799,99* € 865,00* (7.52% bespaard)
%
Raymarine T111 Micronet Dual Digital Display, draadloos
Raymarine Dubbel Digitaal Display mn100-2 (T111), draadloos Draadloos, op zonne-energie werkend multifunctioneel instrument met digitale dual-line Display Het draadloze T111-display van Raymarine wordt levenslang door de elementen gevoed. Met veel functies en goed zichtbaar in alle omstandigheden. Deze display op zonne-energie is zelfvoorzienend, omdat de toevoer van stroom de vraag overtreft. In combinatie met andere displays uit het  draadloze Raymarine-assortiment wordt deze display onderdeel van een volledig navigatiesysteem. Geen bedrading - ontvangt gegevens draadloos Werkt op zonne-energie met een autonomie van 300 uur Geeft tegelijkertijd 2 gegevenslijnen weer Grote digitale uitlezing van 20 mm Eenvoudig te configureren Achtergrondverlichting tot 3 niveaus Volledig waterdicht (tot 10 m onderdompelbaar) Lichtgewicht, maar 230 g Compatibel met andere fabrikanten via NMEA, optionele draadloze T122 interface vereist.

€ 539,99* € 595,00* (9.25% bespaard)
%
Raymarine T110 Micronet Digital Display, draadloos
Raymarine digitaal display mn100-2 (T110), draadloos De draadloze T110-display van Raymarine wordt levenslang door de elementen gevoed. Met veel functies en goed zichtbaar in alle omstandigheden. Deze display op zonne-energie is zelfvoorzienend, omdat de toevoer van stroom de vraag overtreft. In combinatie met andere displays uit het  draadloze Raymarine-assortiment wordt deze display onderdeel van een volledig navigatiesysteem. Geen bedrading - ontvangt gegevens draadloos Werkt op zonne-energie met een autonomie van 300 uur Geeft elk soort gegevens weer Supergrote digitale uitlezing van 38 mm Eenvoudig te configureren Achtergrondverlichting tot 3 niveaus Volledig waterdicht (tot 10 m onderdompelbaar) Lichtgewicht, maar 230 g Compatibel met andere fabrikanten via NMEA, optionele draadloze T122 interface vereist.

€ 459,99* € 495,00* (7.07% bespaard)
%
Raymarine T100 Micronet log- en echoloodsysteem, draadloos
Raymarine log- en echoloodsysteem mn100-2 Tacktick Instrument, draadloos (T121, T911, T912, T111)

€ 799,99* € 865,00* (7.52% bespaard)
%
Raymarine T112 Micronet Wind Multi-Analoge Display, draadloos
Raymarine wind display multifunctioneel analoog mn100-2 (T112), draadloos Draadloos, op zonne-energie werkend multifunctioneel analoog instrument Het draadloze T112-display van Raymarine wordt levenslang door de elementen gevoed. Met veel functies en goed zichtbaar in alle omstandigheden. Deze display op zonne-energie is zelfvoorzienend, omdat de toevoer van stroom de vraag overtreft. In combinatie met andere displays uit het draadloze Raymarine-assortiment wordt deze display onderdeel van een volledig navigatiesysteem. Geen bedrading - ontvangt gegevens draadloos Werkt op zonne-energie met een autonomie van 300 uur Unieke combinatie van weergaveformaten Grote karakters van 14 mm Eenvoudig te configureren Achtergrondverlichting tot 3 niveaus Volledig waterdicht (tot 10 m onderdompelbaar) Lichtgewicht, maar 230 g Compatibel met andere fabrikanten via NMEA, optionele draadloze T122 interface vereist.

€ 539,99* € 595,00* (9.25% bespaard)
Raymarine T070 Micronet Race Master Kompas
Raymarine Race Master Kompas Micronet (T070) Premium tactisch racekompas op zonne-energie met wedstrijdtimer, windverandering- en startlijnindicator. Ultieme tactische racekompas en windverschuivingsindicator. Het display met twee niveaus van de Race Master toont uw koers, hoe ver u zich boven of onder de gemiddelde koers bevindt en hoeveel u voor- of achterstaat. Met Race Master kunt u snel en gemakkelijk het voorkeursuiteinde van de startlijn bepalen, en kunt u de kortste afstand naar de markering voor de loefzijde varen. Als u voor de wind vaart, laat Race Master u zien hoe ver je voor de wind bent en wanneer je moet gijpen voor een optimale VMG. Zichtbaar aan beide zijden van de boot met twee LCD-schermen met hoog contrast, gemonteerd onder de ideale hoek voor het bekijken tijdens de vaart. Levenslang van stroom voorzien met het unieke, zelfvoorzienend zonnesysteem van Raymarine. Hoogwaardige geïntegreerde koerssensor, geoptimaliseerd voor wedstrijden met een racetimer, windveranderingsindicator en startlijnvoordeel. Intuïtief staafdiagramdisplay voor analoge indicatoren van windverandering, snelheidsvariatie, of diepte. Compatibel met de T113 draadloze afstandsbediening, waardoor u overal aan boord met de Race Master kunt communiceren  

€ 659,99*

Tacktick - Draadloze instrumenten van Raymarine

Met de draadloze instrumenten van Raymarine Tacktick ervaar je een ongeëvenaarde vrijheid aan boord. Dankzij de draadloze technologie kunnen de draadloze instrumenten eenvoudig en overal aan boord worden geïnstalleerd. Via het draadloze Micronet-netwerk ontvangen de energiezuinige displays de verschillende sensorgegevens.

De T121 rompzender meet waterdiepte, snelheid en temperatuur via de DST transducer en stuurt de gegevens naar de instrumenten. Naast het log en echolood worden de Tacktick instrumenten ook gebruikt voor windmetingen. De T120 windzender registreert alle belangrijke windgegevens en stuurt ze draadloos naar de displays.

De voordelen van Raymarine Tacktick

De draadloze technologie van Raymarine Tacktick instrumenten biedt vrijheid als geen ander maritiem instrument. Dankzij de draadloze technologie kun je de instrumenten met weinig moeite precies installeren waar je ze wilt hebben. En zonder wirwar van kabels.

De Tacktick instrumenten zijn niet alleen bijzonder energiezuinig, maar hebben ook een autonome stroomvoorziening. Ondanks de hoge contrasten is de geïntegreerde zonnetechnologie volledig voldoende om het display van stroom te voorzien. En als de zon ondergaat, heeft de geïntegreerde batterij meer dan genoeg energiereserves om de nacht door te komen.

De Tacktick serie is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar nauwkeurige, eenvoudig af te lezen en robuuste instrumenten die veel ruimte laten voor maatwerk als het gaat om installatie. Ontdek nu ons assortiment draadloze instrumenten van Raymarine.