Minn Kota Riptide

Filter
%
Minn Kota Riptide Instinct QUEST 90/115 boegmotor incl. afstandsbediening 152cm, 24/36V, zwart
Minn Kota RT Instinct QUEST 90/115 zoutwater elektromotor incl. afstandsbediening, schachtlengte 60 inch, 24/36V, zwartGrote wateren, grotere boten - dit is waar de Instinct om de hoek komt kijken. Een motor die niet alleen de elementen aankan, maar er ook in gedijt. Met een schachtlengte tot 100 inch en de meest betrouwbare automatische stuwage ooit gebouwd, is de Instinct klaar om te gaan waar andere fluistermotoren niet gaan. De nieuwe QUEST serie van 24/36 volt brushless fluistermotoren is ontworpen voor vissers die het beste van hun uitrusting eisen - zelfs in de zwaarste omstandigheden. Met een verbeterde motor en beugel, meer geavanceerde GPS-functies dan ooit tevoren en zelfs een Eco-modus om de levensduur van de batterij te verlengen, is de Instinct klaar om de strijd aan te gaan met de elementen waar de golven hoog zijn - en dus ook de inzet.QUEST Series: Deze 24/36V dual-voltage brushless motoren zijn vanaf de grond opnieuw ontworpen met updates aan mounts, propellers, drijfhulpsystemen, aandrijfmotoren en software - 's werelds beste fluistermotoren zijn opnieuw ontworpen om jarenlang beter te presteren dan al het andere op het water.Automatisch opbergen en uitvouwen: De Instinct wordt opgeborgen en uitgezet met een druk op de knop met behulp van de draadloze afstandsbediening, voetpedaal, One-Boat Network app of Humminbird visvinder.Power Trim: Trim de Instinct omhoog of omlaag met een druk op de knop - via het voetpedaal, de draadloze afstandsbediening, de One-Boat Network app of een Humminbird visvinder. Aanpassen aan veranderende visomstandigheden zonder naar de fluistermotor te hoeven grijpen.Geavanceerde corrosiebescherming: Riptide® motorbehuizingen zijn gegritstraald en daarna gecoat met aluminium om oxidatie en roest te voorkomen. Een laatste poedercoating zorgt voor de ultieme bescherming.Geavanceerd GPS trolling systeem: Het meest vertrouwde navigatiesysteem in de hengelsport. Instinct gebruikt GPS om je fluistermotor te besturen met ongeëvenaarde functies die je op de vis houden. Stel spot locks in, plot paden, controleer snelheid en besturing, en nog veel meer. Minn Kota maakt boot positionering en besturing automatisch, en je kunt de leiding nemen via het eenvoudig te lezen LCD-scherm op de Instinct draadloze afstandsbediening.Deel van het één-boot netwerk: Minn Kota motoren worden standaard geleverd met alles wat je nodig hebt om verbinding te maken met geselecteerde Humminbird fishfinders. Verbind en bedien uw fluistermotor

€ 5.629,99* € 5.919,00* (4.88% bespaard)
%
Minn Kota Riptide Instinct QUEST 90/115 boegmotor incl. afstandsbediening 183cm, 24/36V, wit
Minn Kota RT Instinct QUEST 90/115 zoutwater elektromotor incl. afstandsbediening, schachtlengte 72 inch, 24/36V, witGrote wateren, grotere boten - dit is waar de Instinct om de hoek komt kijken. Een motor die niet alleen de elementen aankan, maar er ook in gedijt. Met een schachtlengte tot 100 inch en de meest betrouwbare automatische stuwage ooit gebouwd, is de Instinct klaar om te gaan waar andere fluistermotoren niet gaan. De nieuwe QUEST serie van 24/36 volt brushless fluistermotoren is ontworpen voor vissers die het beste van hun uitrusting eisen - zelfs in de zwaarste omstandigheden. Met een verbeterde motor en beugel, meer geavanceerde GPS-functies dan ooit tevoren en zelfs een Eco-modus om de levensduur van de batterij te verlengen, is de Instinct klaar om de strijd aan te gaan met de elementen waar de golven hoog zijn - en dus ook de inzet.QUEST Series: Deze 24/36V dual-voltage brushless motoren zijn vanaf de grond opnieuw ontworpen met updates aan mounts, propellers, drijfhulpsystemen, aandrijfmotoren en software - 's werelds beste fluistermotoren zijn opnieuw ontworpen om jarenlang beter te presteren dan al het andere op het water.Automatisch opbergen en uitvouwen: De Instinct wordt opgeborgen en uitgezet met een druk op de knop met behulp van de draadloze afstandsbediening, voetpedaal, One-Boat Network app of Humminbird visvinder.Power Trim: Trim de Instinct omhoog of omlaag met een druk op de knop - via het voetpedaal, de draadloze afstandsbediening, de One-Boat Network app of een Humminbird visvinder. Aanpassen aan veranderende visomstandigheden zonder naar de fluistermotor te hoeven grijpen.Geavanceerde corrosiebescherming: Riptide® motorbehuizingen zijn gegritstraald en daarna gecoat met aluminium om oxidatie en roest te voorkomen. Een laatste poedercoating zorgt voor de ultieme bescherming.Geavanceerd GPS trolling systeem: Het meest vertrouwde navigatiesysteem in de hengelsport. Instinct gebruikt GPS om je fluistermotor te besturen met ongeëvenaarde functies die je op de vis houden. Stel spot locks in, plot paden, controleer snelheid en besturing, en nog veel meer. Minn Kota maakt boot positionering en besturing automatisch, en je kunt de leiding nemen via het eenvoudig te lezen LCD-scherm op de Instinct draadloze afstandsbediening.Deel van het één-boot netwerk: Minn Kota motoren worden standaard geleverd met alles wat je nodig hebt om verbinding te maken met geselecteerde Humminbird fishfinders. Verbind en bedien uw fluistermotor

€ 5.999,99* € 6.319,00* (5.05% bespaard)
%
Minn Kota Riptide Terrova 55 FL boegmotor incl. afstandsbediening 137cm, 12V
Minn Kota RT Terrova 55 FL zoutwater elektromotor incl. afstandsbediening 54 inch, schachtlengte 12VWat maakt Terrova® zo populair? Wat dacht je van meer controle over je boot dan ooit tevoren. Begin met Minn Kota's meest geavanceerde GPS trolling systeem, inclusief Spot-Lock®. Voeg daarbij de stuwkracht die je nodig hebt op elk water en moeiteloos laden en te water laten. Dat maakt dit werkpaard een van de meest vertrouwde, krachtige en bewezen motoren op het water.Stow/Deploy hendel: Druk op deze hendel op de beugel en de drop ramps laten je fluistermotor moeiteloos in het water glijden. En als je klaar bent om verder te gaan, helpt Auto Park de motor moeiteloos op te bergen door de onderunit automatisch in de perfecte opbergpositie te zetten.Geavanceerde bescherming tegen corrosie: De behuizingen van de Riptide® motorunit zijn gestraald en daarna gecoat met aluminium om oxidatie en roest te voorkomen. Een laatste poedercoating zorgt voor de ultieme bescherming.Geavanceerd GPS trolling systeem: Het meest vertrouwde navigatiesysteem in de hengelsport. De Riptide Terrova gebruikt GPS om je fluistermotor te besturen met ongeëvenaarde functies die je op de vis houden. Stel spot locks in, plot paden, controleer snelheid en besturing, en nog veel meer. Minn Kota maakt boot positionering en besturing automatisch, en je kunt het commando nemen via het eenvoudig te lezen LCD-scherm op de draadloze afstandsbediening van de Riptide Terrova.Deel van het één-boot netwerk: Minn Kota motoren worden standaard geleverd met alles wat je nodig hebt om verbinding te maken met geselecteerde Humminbird fishfinders. Verbind en bedien uw fluistermotor, ondiep water anker en fishfinder via de One-Boat Network app op Apple ® of Android ™-apparaten.Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt je op je plaats met ongeëvenaarde GPS nauwkeurigheid. Spot-Lock is beschikbaar met voorgeïnstalleerde GPS systemen en geeft je de mogelijkheid om elke productieve visstek in de gaten te houden zonder de fluistermotor aan te raken. Met de bijgeleverde koerssensor kun je je Spot-Lock positie joggen.

€ 2.569,99* € 2.699,00* (4.78% bespaard)
%
Minn Kota Riptide Terrova 80 FL boegmotor incl. afstandsbediening 152cm, 24V
Minn Kota RT Terrova 80 FL zoutwater elektromotor incl. afstandsbediening 60 inch, schachtlengte 24VWat maakt Terrova® zo populair? Wat dacht je van meer controle over je boot dan ooit tevoren. Begin met Minn Kota's meest geavanceerde GPS trolling systeem, inclusief Spot-Lock®. Voeg daarbij de stuwkracht die je nodig hebt op elk water en moeiteloos laden en te water laten. Dat maakt dit werkpaard een van de meest vertrouwde, krachtige en bewezen motoren op het water.Stow/Deploy hendel: Druk op deze hendel op de beugel en de drop ramps laten je fluistermotor moeiteloos in het water glijden. En als je klaar bent om verder te gaan, helpt Auto Park de motor moeiteloos op te bergen door de onderunit automatisch in de perfecte opbergpositie te zetten.Geavanceerde bescherming tegen corrosie: De behuizingen van de Riptide® motorunit zijn gestraald en daarna gecoat met aluminium om oxidatie en roest te voorkomen. Een laatste poedercoating zorgt voor de ultieme bescherming.Geavanceerd GPS trolling systeem: Het meest vertrouwde navigatiesysteem in de hengelsport. De Riptide Terrova gebruikt GPS om je fluistermotor te besturen met ongeëvenaarde functies die je op de vis houden. Stel spot locks in, plot paden, controleer snelheid en besturing, en nog veel meer. Minn Kota maakt boot positionering en besturing automatisch, en je kunt het commando nemen via het eenvoudig te lezen LCD-scherm op de draadloze afstandsbediening van de Riptide Terrova.Deel van het één-boot netwerk: Minn Kota motoren worden standaard geleverd met alles wat je nodig hebt om verbinding te maken met geselecteerde Humminbird fishfinders. Verbind en bedien uw fluistermotor, ondiep water anker en fishfinder via de One-Boat Network app op Apple ® of Android ™-apparaten.Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt je op je plaats met ongeëvenaarde GPS nauwkeurigheid. Spot-Lock is beschikbaar met voorgeïnstalleerde GPS systemen en geeft je de mogelijkheid om elke productieve visstek in de gaten te houden zonder de fluistermotor aan te raken. Met de bijgeleverde koerssensor kun je je Spot-Lock positie joggen.

€ 2.949,99* € 3.079,00* (4.19% bespaard)
%
Minn Kota Riptide Terrova QUEST 90/115 boegmotor incl. afstandsbediening 152cm, 24/36V, wit
Minn Kota RT Terrova QUEST 90/115 zoutwater elektromotor incl. afstandsbediening, schachtlengte 60 inch, 24/36V, witRiptide Terrova is de hardst werkende eerste stuurman die je ooit zult ontmoeten. Hij neemt geen pauzes en kent de betekenis van de term "vrije dag" niet. Met een beschikbare schachtlengte tot 100" is de Riptide Terrova klaar om te gaan waar andere zoutwater fluistermotoren niet kunnen gaan. De nieuwe QUEST serie van 24/36 volt brushless fluistermotoren is ontworpen voor vissers die het beste van hun uitrusting eisen - zelfs in de zwaarste omstandigheden. Met een verbeterde motor en beugel, meer geavanceerde GPS-functies dan ooit tevoren en zelfs een Eco-modus om de levensduur van de batterij te verlengen, is de Riptide Terrova klaar om de elementen te trotseren en voelt hij zich meer dan ooit thuis op grotere boten.QUEST Series: Deze 24/36V dual-voltage brushless motoren zijn vanaf de grond opnieuw ontworpen, met updates voor mounts, propellers, aandrijfmotoren en software - 's werelds beste trolling motoren zijn opnieuw ontworpen om al het andere op het water voor de komende jaren te overtreffen.Stow/Deploy hendel: Druk op deze hendel op de beugel en de oprijplaten laten je fluistermotor moeiteloos in het water glijden. En als je klaar bent om verder te gaan, helpt Auto Park de motor moeiteloos op te bergen door de onderunit automatisch in de perfecte opbergpositie te zetten.Geavanceerde bescherming tegen corrosie: De behuizingen van de Riptide® motorunit zijn gestraald en daarna gecoat met aluminium om oxidatie en roest te voorkomen. Een laatste poedercoating zorgt voor de ultieme bescherming.Geavanceerd GPS trolling systeem: Het meest vertrouwde navigatiesysteem in de hengelsport. De Riptide Terrova gebruikt GPS om je fluistermotor te besturen met ongeëvenaarde functies die je op de vis houden. Stel spot locks in, plot paden, controleer snelheid en besturing, en nog veel meer. Minn Kota maakt boot positionering en besturing automatisch, en je kunt het commando nemen via het eenvoudig te lezen LCD-scherm op de draadloze afstandsbediening van de Riptide Terrova.Deel van het één-boot netwerk: Minn Kota motoren worden standaard geleverd met alles wat je nodig hebt om verbinding te maken met geselecteerde Humminbird fishfinders. Verbind en bedien uw fluistermotor, ondiep water anker en fishfinder via de One-Boat Network app op Apple ® of Android ™-apparaten.

€ 4.559,99* € 4.799,00* (4.98% bespaard)