Verrekijker

Filter
Bresser Nautic 7x50 Marine-Fernglas - mit Kompass
Bresser Nautic 7x50 Marine-Fernglas - mit analogem Kompass Das Marine-Fernglas Nautic 7x50 mit Kompass von Bresser überzeugt als Basismodell durch seinen günstigen Preis. Durch den präzisen, analogen und beleuchteten Kompass eignet sich das Bresser Nautic 7x50 Marine-Fernglas besonders für den Einsatz und speziell die Navigation auf hoher See. Durch seine Stickstoff-Füllung ist das Marine-Fernglas von Bresser 100 Prozent beschlagsfrei und wasserdicht. Das robuste Gehäuse schützt die Feinmechanik des Fernglases vor Stößen. Außerdem ist das Nautic 7x50 Marine-Fernglas mit Einzelfokussierung ausgestattet und die Augenmuscheln sind auch für Brillenträger hervorragend geeignet. Im Lieferumfang ist neben einem Trageriemen, Staubschutzklappen und dem mehrsprachigem Handbuch auch eine zugehörige Tasche enthalten. Bresser hat mit dem Nautic 7x50 Marine-Fernglas ein Kompassfernglas auf den Markt gebracht, das optische Brillanz, eine hohe Lichttransmission und eine sehr gute räumliche Abbildung unter einem unschlagbaren Preis-Leistungs-Verhältnis vereint.

€ 199,90*
Bresser Topas 7x50 Porroprisma Marine-Fernglas - mit Kompass
Bresser Topas 7x50 Porroprisma Marine-Fernglas - mit Kompass Das Topas Porroprisma Marine-Fernglas 7x50 mit Kompass von Bresser überzeugt als Basismodell durch seinen günstigen Preis. Durch den präzisen, analogen und beleuchteten Kompass und die analoge Strichplatte eignet sich das Bresser Topas 7x50 Porroprisma Marine-Fernglas besonders für den Einsatz und speziell die Navigation auf hoher See. Durch seine Stickstoff-Füllung ist das Marine-Fernglas von Bresser 100 Prozent beschlagsfrei und wasserdicht. Außerdem ist das 7x50 Porroprisma-Fernglas mit Einzelfokussierung ausgestattet, und die umstülpbaren Augenmuscheln sind auch für Brillenträger hervorragend geeignet. Im Lieferumfang ist neben einem Trageriemen/Schwimmgurt, der das Fernglas vor dem Untergehen bewahrt, auch die zugehörige Tasche enthalten. Bresser hat mit dem 7x50 Porroprisma Fernglas ein Marine-Fernglas auf den Markt gebracht, das optische Brillanz, eine hohe Lichttransmission und eine sehr gute räumliche Abbildung unter einem unschlagbaren Preis-Leistungsverhältnis vereint.

€ 119,90*
%
Clicloc zwemriem voor Steiner Navigator Pro 7x50, Commander en Commander Global verrekijker
Clicloc zwemriem voor Steiner Navigator Pro 7x50, Commander en Commander Global verrekijker De Clicloc zwemriem, die voor Steiner Navigator Pro 7x50, Steiner Commander en Steiner Commander Global verrekijker geschikt is, beschermt je geliefde maritieme verrekijker tegen het zinken.  De nylon zwemriem heeft een zachte schuimkern die voor het nodige drijfvermogen zorgt. dankzij het ClicLoc systeem kan de riem snel en eenvoudig aan de verrekijker bevestigt en afgenomen worden. Bovendien is de zwemriem traploos verstelbaar. Als de verrekijker met de riem in het water valt, drijft de zwemriem automatisch op het wateroppervlak en de verrekijker blijft net onder het oppervlak. Dankzij de gele kleur is de zwemriem ook bij slecht weer goed te zien. De zwemriem is een onmisbaar accessoire voor iedereen die gebruik van een verrekijker op open zee of grote meren maakt.  

€ 44,90* € 49,00* (8.37% bespaard)
%
Comfort draagsysteem voor Steiner verrekijker
Comfort Draagsysteem-harnas voor Steiner verrekijker Het comfort draagsysteem van Steiner is vooral aan te beleven als je de verrekijker ook op land gebruikt. Dankzij het ClicLoc-systeem kan de comfortriem snel en eenvoudig aan en van Steiners maritieme verrekijkers worden bevestigd en individueel aan de maat van de drager aangepast worden. De draagriem ontlast de nek en de rug en wordt voor langere wandelingen aanbevolen. Bij dit draagsysteem hangt de verrekijker voor de borst en kan direct gebruikt worden zonder de riem te verwijderen.  

€ 44,99* € 49,90* (9.84% bespaard)
%
Plastimo drijfriem voor verrekijker
Plastimo drijfriem voor verrekijkerMet schuim gevoerde drijfriem voor 7 x 50 verrekijkers. Duidelijk zichtbaar door de gele markering, en daardoor snel uit het water te vissen.

€ 20,99* € 26,06* (19.46% bespaard)
%
Plastimo Verrekijker 7x50 Autofocus Zwart
Plastimo Verrekijker 7x50 Autofocus ZwartZwarte marine verrekijker, BAK-7 prisma, meerdere lenzen volledig gecoat. Autofocus en spatwaterdicht. 119m gezichtsveld.

€ 66,99* € 77,94* (14.05% bespaard)
%
Plastimo Verrekijker 7x50 Waterdicht Met Kompas
Plastimo Verrekijker 7x50 Waterdicht Met KompasGeel/Zwart. Drijvende en waterdichte verrekijker, hoge resolutie optiek, oog scherpstelling. Verrekijker met ingebouwd kompas. Licht met batterijen. Kompas volledig functioneel tussen 40° en 60° noorderbreedte. Geleverd met draagtas, nekriem en reinigingsdoekje.

€ 187,99* € 220,15* (14.61% bespaard)
%
Plastimo Verrekijker 8x42 Met Geïntegreerd Kompas
Plastimo Verrekijker 8x42 Met Geïntegreerd KompasMonoglas

€ 164,99* € 190,40* (13.35% bespaard)
%
Plastimo Verrekijker Houder 7x50 Wit
Plastimo Verrekijker Houder 7x50 WitVoor 7 x 50 verrekijkers. Wit PVC, UV-bestendig.Afmetingen : 225 x 228 x 85 mm (B x H x D)

€ 70,99* € 83,18* (14.65% bespaard)
%
Plastimo Verrekijker Rescue 7x50
Plastimo Rescue 7x50 VerrekijkerDrijvende en waterdichte verrekijker, hoge resolutie optiek, oog scherpstelling.Geleverd met draagtas, nekriem en reinigingsdoekje.Kenmerken:Vergroting 7Ø Objectieflens 50Focus OogfocusWaterdichtGezichtsveld 132 mPrisma BAK-4Kleur Zwart en geelHoogte 200 mmGewicht 800 g

€ 155,99* € 183,26* (14.88% bespaard)
Steiner Commander 7x50 marine verrekijker
Steiner Commander 7x50 marine verrekijker De Commander 7x50 verrekijker van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt door zijn hoogwaardige verwerking. De Commander XP 7x50 verrekijker heeft een lensdiameter van 50mm, waardoor er meer licht wordt opgevangen. Hierdoor is een scherp en helder zicht mogelijk, zelfs bij slechte lichtomstandigheden of extreme milieusituaties zoals mist. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van tien meter. Bovendien zie je met de Commander verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp vanaf 20 meter tot de horizon. Met een dioptriecorrectie, die voor elk oog individueel kan worden ingesteld, is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Commander 7x50 verrekijker uit je hand glijdt. Een hardcase tas, een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een 3M ClicLoc drijfriem die de verrekijker  tegen verdrinking beschermt als deze in het water zou vallen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Commander 7x50 een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

€ 1.299,90*
%
Steiner Navigator Pro 7x30 marine verrekijker - met kompas
Steiner Navigator Pro 7x30 marine verrekijker - met analoog kompas De Steiner Navigator Pro 7x30 verrekijker met analoog kompas uit de Navigator Pro serie van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt als basismodel op het hoogste niveau. Met zijn nauwkeurige analoge en verlichte kompas en robuuste rubberen bescherming is de Steiner Navigator Pro verrekijker bijzonder geschikt voor gebruik op zee. De Navigator Pro 7x30 verrekijker verschilt van zijn grotere broer, de Navigator Pro 7x50, doordat deze een kleinere lensdiameter heeft, de verrekijker in totaal compacter en vooral beduidend lichter is. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Bovendien zie je met de Navigator Pro verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp van een afstand van 20 meter tot de horizon. Dankzij een dioptriecorrectie die voor elk oog individueel kan worden ingesteld is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Navigator Pro 7x30 verrekijker uit je hand glijdt. Een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een praktische verrekijkerzaak inbegrepen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Navigator Pro 7x30 met kompas een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

€ 499,99* € 549,00* (8.93% bespaard)
%
Steiner Navigator Pro 7x50 marine verrekijker
Steiner Navigator Pro 7x50 marine verrekijker De Navigator Pro 7x50 verrekijker uit de Navigator Pro serie van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt als basismodel op het hoogste niveau. De Navigator Pro 7x50 verrekijker verschilt van zijn kleinere broer, de Navigator Pro 7x30, doordat deze een grotere lensdiameter heeft, waardoor meer licht kan worden ontvangen en er dus een beter beeld in de schemering gegarandeerd wordt. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Bovendien zie je met de Navigator Pro verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp van een afstand van 20 meter tot de horizon. Dankzij een dioptriecorrectie die voor elk oog individueel kan worden ingesteld is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Navigator Pro 7x50 verrekijker uit je hand glijdt. Een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een praktische verrekijkerzaak inbegrepen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Navigator pro 7x50 een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.  

€ 499,99* € 549,00* (8.93% bespaard)
%
Steiner Navigator Pro 7x50 marine verrekijker - met kompas
Steiner Navigator Pro 7x50 marine verrekijker - met analoog kompas De Steiner Navigator Pro 7x50 verrekijker met analoog kompas uit de Navigator Pro serie van Steiner, de marktleider in de sector van maritieme verrekijkers, overtuigt als basismodel op het hoogste niveau. Met zijn nauwkeurige analoge en verlichte kompas en robuuste rubberen bescherming is de Steiner Navigator Pro verrekijker bijzonder geschikt voor gebruik op zee. De Navigator Pro 7x50 verrekijker verschilt van zijn kleinere broer, de Navigator Pro 7x30, doordat deze een grotere lensdiameter heeft, waardoor meer licht kan worden ontvangen en er dus een beter beeld in de schemering gegarandeerd wordt. Dankzij de stikstofvulling is de marine verrekijker van Steiner ook 100% mistvrij en waterdicht tot een diepte van vijf meter. Bovendien zie je met de Navigator Pro verrekijker dankzij het Sports-Auto-Focus systeem haarscherp van een afstand van 20 meter tot de horizon. Dankzij een dioptriecorrectie die voor elk oog individueel kan worden ingesteld is deze verrekijker ook ideaal voor brildragers. De prisma's van de Porroprisma verrekijker zijn zwevend en zijn dus tegen schokken beschermt als de Steiner Navigator Pro 7x50 verrekijker uit je hand glijdt. Een neopreen draagriem met ClicLoc, objectiefdoppen, beschermkap tegen regen en een praktische verrekijkerzaak inbegrepen. Steiner kan zich vooral van andere fabrikanten door een uitstekende kwaliteit van zijn producten van andere fabrikanten onderscheiden. Steiner heeft met de Navigator Pro 7x50 met kompas een maritieme verrekijker op de markt gebracht, die optische schittering, hoge lichttransmissie en uitstekende ruimtelijke beeldvorming met een onovertroffen prijs-prestatieverhouding combineert.

€ 599,99* € 649,00* (7.55% bespaard)
%
Vetus Verrekijker 7x50mm, BK4 Prisma's
Vetus Verrekijker 7x50mm, BK4 Prisma'sMarine verrekijkers - ACCESSOIRES Hoogwaardige, waterdichte verrekijkersDe BAK 4 prisma's zorgen voor de scherpste en helderste beelden door verrekijkers in deze prijsklasse. Alle lenzen hebben een multi-coating voor langdurige bescherming. De superieure prisma's in combinatie met de grote lensdiameter maken deze verrekijker ideaal voor gebruik in moeilijke omstandigheden zoals de schemering of bij slechte weersomstandigheden. De robuuste soft-touch behuizing en het ergonomische ontwerp zijn licht en stabiel om vast te houden.- Kwaliteitsprisma's (BAK4) voor helderder beelden- Vergroting: 7x, objectiefdiameter 50 mm- Water- en mistdicht (gevuld met stikstof)- Vaste scherpstelling en centraal variabele scherpstelling- Flexibele oogschelpen voor gebruik met (zonne)bril- Ergonomisch ontwerp en antislip-handgreep- Inclusief etui en drijfriem en doppen

€ 135,99* € 162,99* (16.57% bespaard)
%
Vetus Verrekijker 7x50mm, BK7 Prisma's
Vetus Verrekijker 7x50mm, BK7 Prisma'sType Marine Verrekijkers - ACCESSOIRESRobuuste, lichtgewicht verrekijkerDe robuuste, lichte behuizing en het relatief compacte formaat maken de BINO1 tot de ideale verrekijker om bij de hand te hebbenverrekijker bij de hand te hebben op elk moment. De BK7 prisma's en multi-coated lenzen leveren zeer scherpe beelden, ende behuizing is voorzien van een antislip handvat.- BK7 prisma's- Vergroting: 7x, lensdiameter 50 mm- Waterafstotend- Vast brandpunt en centraal variabel brandpunt- Flexibele oogschelpen voor gebruik met (zonne)brillen- Antislip grip- Robuuste behuizing- Tas, riem en caps inbegrepen

€ 48,99* € 59,00* (16.97% bespaard)