Optimum Time

Filter
%
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 blauw
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 blauwHet Optimum Time series 3 regatta horloge is het beroemdste zeilhorloge ter wereld. Het horloge bezit details en functies die het regatta zeilen makkelijker maken. Met de serie 3 heb je altijd de tijd in het vizier - gegarandeerd door het extra grote display. Elke regatta deelnemer weet dat tijd cruciaal is in een zeilwedstrijd. Het regatta-horloge kan niet alleen om de pols worden gedragen, maar kan ook aan de mast, giek en onder kleding worden bevestigd. Bovendien is het regatta horloge voorzien van een robuuste en elastische band waarmee het horloge op de gewenste plaats stevig kan worden vastgezet. Het display kan 360° worden gedraaid, zodat je de tijd comfortabel en veilig vanuit elke hoek kunt aflezen. De kenmerken van het regatta horloge: ISAF-race start in volgorde 5,4,1,0 met akoestisch alarm Een 5, 3, 1 minuut(en) programma dat individueel kan worden ingesteld Twee aftellingen: een aftelling die zich na verloop van tijd steeds opnieuw herhaalt en een aftelling die na verloop van tijd opwaarts begint te tellen. SYNC-knop voor automatische synchronisatie met het wedstrijdhorloge Weergave op één lijn Waterdicht tot 5 bar of 50 m, dubbel gesealed met HydroLock technologie De navigatiefuncties kunnen eenvoudig worden ingesteld en met de knoppen op het horloge worden bediend, er is geen ingewikkelde programmering nodig. Het regatta horloge moet bestand zijn tegen vele factoren tijdens de wedstrijd, dus het is in een stabiele kunststof behuizing ingebouwd die schokken absorbeert. Door de sterke maar elastische band kan het horloge overal gemakkelijk worden bevestigd, de sluiting past goed in de hand maar is tegelijkertijd gemakkelijk te openen. Om het horloge ook in het dagelijks leven te kunnen gebruiken, kan de Optimum Time Series 3 natuurlijk ook de normale tijd weergeven.

€ 89,90* € 114,95* (21.79% bespaard)
%
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 geel
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 geel Het Optimum Time series 3 regatta horloge is het beroemdste zeilhorloge ter wereld. Het horloge bezit details en functies die het regatta zeilen makkelijker maken. Met de serie 3 heb je altijd de tijd in het vizier - gegarandeerd door het extra grote display. Elke regatta deelnemer weet dat tijd cruciaal is in een zeilwedstrijd. Het regatta-horloge kan niet alleen om de pols worden gedragen, maar kan ook aan de mast, giek en onder kleding worden bevestigd. Bovendien is het regatta horloge voorzien van een robuuste en elastische band waarmee het horloge op de gewenste plaats stevig kan worden vastgezet. Het display kan 360° worden gedraaid, zodat je de tijd comfortabel en veilig vanuit elke hoek kunt aflezen. De kenmerken van het regatta horloge: ISAF-race start in volgorde 5,4,1,0 met akoestisch alarm Een 5, 3, 1 minuut(en) programma dat individueel kan worden ingesteld Twee aftellingen: een aftelling die zich na verloop van tijd steeds opnieuw herhaalt en een aftelling die na verloop van tijd opwaarts begint te tellen. SYNC-knop voor automatische synchronisatie met het wedstrijdhorloge Weergave op één lijn Waterdicht tot 5 bar of 50 m, dubbel gesealed met HydroLock technologie De navigatiefuncties kunnen eenvoudig worden ingesteld en met de knoppen op het horloge worden bediend, er is geen ingewikkelde programmering nodig. Het regatta horloge moet bestand zijn tegen vele factoren tijdens de wedstrijd, dus het is in een stabiele kunststof behuizing ingebouwd die schokken absorbeert. Door de sterke maar elastische band kan het horloge overal gemakkelijk worden bevestigd, de sluiting past goed in de hand maar is tegelijkertijd gemakkelijk te openen. Om het horloge ook in het dagelijks leven te kunnen gebruiken, kan de Optimum Time Series 3 natuurlijk ook de normale tijd weergeven.

€ 89,90* € 114,95* (21.79% bespaard)
%
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 roze
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 roze Het Optimum Time series 3 regatta horloge is het beroemdste zeilhorloge ter wereld. Het horloge bezit details en functies die het regatta zeilen makkelijker maken. Met de serie 3 heb je altijd de tijd in het vizier - gegarandeerd door het extra grote display. Elke regatta deelnemer weet dat tijd cruciaal is in een zeilwedstrijd. Het regatta-horloge kan niet alleen om de pols worden gedragen, maar kan ook aan de mast, giek en onder kleding worden bevestigd. Bovendien is het regatta horloge voorzien van een robuuste en elastische band waarmee het horloge op de gewenste plaats stevig kan worden vastgezet. Het display kan 360° worden gedraaid, zodat je de tijd comfortabel en veilig vanuit elke hoek kunt aflezen. De kenmerken van het regatta horloge: ISAF-race start in volgorde 5,4,1,0 met akoestisch alarm Een 5, 3, 1 minuut(en) programma dat individueel kan worden ingesteld Twee aftellingen: een aftelling die zich na verloop van tijd steeds opnieuw herhaalt en een aftelling die na verloop van tijd opwaarts begint te tellen. SYNC-knop voor automatische synchronisatie met het wedstrijdhorloge Weergave op één lijn Waterdicht tot 5 bar of 50 m, dubbel gesealed met HydroLock technologie De navigatiefuncties kunnen eenvoudig worden ingesteld en met de knoppen op het horloge worden bediend, er is geen ingewikkelde programmering nodig. Het regatta horloge moet bestand zijn tegen vele factoren tijdens de wedstrijd, dus het is in een stabiele kunststof behuizing ingebouwd die schokken absorbeert. Door de sterke maar elastische band kan het horloge overal gemakkelijk worden bevestigd, de sluiting past goed in de hand maar is tegelijkertijd gemakkelijk te openen. Om het horloge ook in het dagelijks leven te kunnen gebruiken, kan de Optimum Time Series 3 natuurlijk ook de normale tijd weergeven.

€ 89,90* € 114,95* (21.79% bespaard)
%
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 wit
Optimum Time Series 3 regatta horloge OS310 wit Het Optimum Time series 3 regatta horloge is het beroemdste zeilhorloge ter wereld. Het horloge bezit details en functies die het regatta zeilen makkelijker maken. Met de serie 3 heb je altijd de tijd in het vizier - gegarandeerd door het extra grote display. Elke regatta deelnemer weet dat tijd cruciaal is in een zeilwedstrijd. Het regatta-horloge kan niet alleen om de pols worden gedragen, maar kan ook aan de mast, giek en onder kleding worden bevestigd. Bovendien is het regatta horloge voorzien van een robuuste en elastische band waarmee het horloge op de gewenste plaats stevig kan worden vastgezet. Het display kan 360° worden gedraaid, zodat je de tijd comfortabel en veilig vanuit elke hoek kunt aflezen. De kenmerken van het regatta horloge: ISAF-race start in volgorde 5,4,1,0 met akoestisch alarm Een 5, 3, 1 minuut(en) programma dat individueel kan worden ingesteld Twee aftellingen: een aftelling die zich na verloop van tijd steeds opnieuw herhaalt en een aftelling die na verloop van tijd opwaarts begint te tellen. SYNC-knop voor automatische synchronisatie met het wedstrijdhorloge Weergave op één lijn Waterdicht tot 5 bar of 50 m, dubbel gesealed met HydroLock technologie De navigatiefuncties kunnen eenvoudig worden ingesteld en met de knoppen op het horloge worden bediend, er is geen ingewikkelde programmering nodig. Het regatta horloge moet bestand zijn tegen vele factoren tijdens de wedstrijd, dus het is in een stabiele kunststof behuizing ingebouwd die schokken absorbeert. Door de sterke maar elastische band kan het horloge overal gemakkelijk worden bevestigd, de sluiting past goed in de hand maar is tegelijkertijd gemakkelijk te openen. Om het horloge ook in het dagelijks leven te kunnen gebruiken, kan de Optimum Time Series 3 natuurlijk ook de normale tijd weergeven.

€ 89,90* € 114,95* (21.79% bespaard)