Kaartplotters

Met een kaartplotter is navigeren meer dan simpelweg ergens aankomen. Wie niet het onbekende in wil gaan, kiest voor een kaartplotter. Deze nuttige navigatieapparaten zijn tegenwoordig onmisbaar in de moderne scheepvaart. De gangbare modellen tonen echter meer dan alleen de zeekaart en positie. Afhankelijk van het type hebben ze naast GPS ook een echolood en visvinder geïntegreerd. Bovendien kunnen ze worden verbonden met andere componenten zoals AIS, autopilot en instrumenten. Navigeer nu door ons assortiment kaartplotters en ontdek het perfecte apparaat voor jouw stuurhut.

Filter
Garmin Echomap UHD 72cv kaartplotter
Garmin Echomap UHD 72CV 7 inch kaartplotter De kaartplotter is uitgerust met een 7 inch touchscreen dat zelfs in direct zonlicht goed leesbaar is en een quick-release beugel. De transducerbundel bevat ook een Ultra-HD echolood en een traditioneel CHIRP echolood. Gebruik de transducerbundel om het detectiegebied onder en naast de boot ongelooflijk gedetailleerd te bekijken. Navigeer door alle wateren met optionele zeekaarten (apart verkrijgbaar) Deel gegevens en kaarten met geselecteerde ECHOMAP-apparaten in uw netwerk. Bedien uw maritieme activiteiten vanaf bijna elke plek aan boord1. Bedien een van de krachtigste elektromotoren voor boten via de kaartplotter. Maak uw eigen kaartmateriaal aan boord en pas de kaarten naar wens aan

€ 948,99*
Garmin Echomap UHD 72sv kaartplotter
Garmin Echomap UHD 72sv kaartplotterDe kaartplotter is uitgerust met een 7-inch touchscreen dat gemakkelijk af te lezen is, zelfs in direct zonlicht, en een quick-release beugel. De transducerbundel wordt ook geleverd met Ultra-HD echolood en traditioneel CHIRP echolood.Echolood symboolMet een optionele transducer krijg je ongelooflijk gedetailleerde structuurbeelden in het gebied onder en naast je boot.Kaart symboolNavigeer door alle wateren met optionele zeekaarten (apart verkrijgbaar)Pictogram delenGegevens delen met andere apparaten in het netwerk (alleen modellen met 7\" en 9\" scherm)ActiveCaptain-pictogramBedien uw maritieme activiteiten van bijna overal aan boordForce pictogramGebruik de kaartplotter om een van de krachtigste elektromotoren voor boten te bedienenQuickDraw-pictogramMaak uw eigen kaartmateriaal aan boord en pas de kaarten naar wens aan

€ 998,99*
Garmin Echomap UHD2 52cv kaartplotter
Garmin Echomap UHD2 52CV 5 inch kaartplotter VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 449,00*
Garmin Echomap UHD2 52cv kaartplotter incl. transducer
Garmin Echomap UHD2 52CV 5 inch kaartplotter inclusief GT20-TM spiegelachtertransducer VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 549,00*
Garmin Echomap UHD2 72cv kaartplotter
Garmin Echomap UHD2 72CV 7 inch kaartplotter VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 649,00*
Garmin Echomap UHD2 72cv kaartplotter incl. transducer
Garmin Echomap UHD2 72CV 7 inch kaartplotter inclusief GT20-TM spiegelachtertransducer VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 749,00*
Garmin Echomap UHD2 72sv kaartplotter met touch-display incl. transducer
Garmin Echomap UHD2 72SV 7 inch kaartplotter incl. GT54UHD2-TM transducer, touchscreen Vissen op vreemde wateren als een local? De ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter maakt het mogelijk. Dankzij het touchscreen met hoge resolutie, extra knopbediening en eersteklas echolood- en kaartfuncties, kent u de wateren net zo goed als zij. Het heldere 6-inch, 7-inch of 9-inch touchscreen met extra knoppenbediening is eenvoudig te bedienen en goed af te lezen, zelfs bij zonlicht. Drie echoloodtechnologieën: traditioneel Garmin echolood, ClearVü™ en SideVü™ gecombineerd in één toestel. Scherpe details? Check. Goede doelscheiding? Check. Herken meer structuren dankzij het contrastrijke Vivid kleurenpalet. Echoloodgegevens, waypoints en routes kunnen draadloos worden overgedragen naar een andere ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter.

€ 1.399,99*
Garmin GPSMAP 923xsv kaartplotter met aanraakscherm
Garmin GPSMAP 923xsv 9-inch kaartplotter met wereldwijde basiskaart, touch, sonar en echolood. HOUD HET OVERZICHT VANAF UW VERBONDEN STUURSTAND Met zijn elegante design en 7, 9 of 12 inch IPS scherm kan dit krachtige touchscreen toestel naadloos geïntegreerd worden in uw Garmin maritieme systeem. Integreer eenvoudig meerdere motoren. OneHelm™ Digital Switching maakt het eenvoudig om verbinding te maken met maritieme producten van derden. Creëer uw op maat gemaakte maritieme systeem aan boord met uitstekende netwerkconnectiviteit Compatibel met premium kaarten1 voor de beste navigatie-ervaring. Kijk onder uw boot dankzij de geïntegreerde echoloodfuncties. Bedien uw maritieme activiteiten van bijna overal aan boord.

€ 1.789,00*
%
Lowrance HDS Pro 12 kaartplotter met touch-display
Lowrance HDS Pro 12 kaartplotter 12 inch met wereldwijde basiskaart, touchscreen Zie meer en vis meer met de nieuwe HDS® PRO, die je de helderste en meest gedetailleerde beelden biedt met het nieuwe high-definition real-time echolood ActiveTarget® 2 en het nieuwe ultrahoge-resolutie echolood ActiveImaging™ HD. Van het touchscreen met hoge resolutie tot de hoogwaardige helderheid van het nieuwe, verbeterde Lowrance-echolood biedt de HDS® Pro een volledig scala aan onderwaterweergaven. Het SolarMAX™ HD-touchscreen levert verbluffende beelden van vis, gebieden en kaartdetails die gemakkelijk te zien zijn vanuit elke hoek, in zonlicht en door gepolariseerde lenzen, wat het verschil maakt op het water. FishReveal™ is ook beschikbaar op SideScan* en DownScan om het eenvoudiger te maken vissen aan de zijkanten en onder de boot op te sporen. De HDS® PRO ondersteunt ook plug-and-play-installatie van twee ActiveTarget®-systemen, waardoor je meerdere weergaven tegelijk kunt bekijken en de Front- en Scout-modi kunt uitbreiden voor een betere visopsporing. *SideScan met FishReveal™ vereist de S3100 sonarmodule en de bijbehorende transducer voor Fish Reveal SideScan. Belangrijkste functies SolarMAX™ HD-touchscreen, zichtbaar vanuit zeer scherpe hoeken en zelfs door gepolariseerde lenzen Active Imaging™ HD High Definition 1,2 MHz (Lowrance CHIRP/SideScan/DownScan Imaging™) Compatibel met het nieuwe high-definition real-time echolood ActiveTarget® 2. FishReveal™ met nieuwe SideScan- en DownScan-weergave Beschikbaar in de schermformaten 9, 10, 12 en 16 inch Globale basiskaart met upgrade-opties voor C-MAP® DISCOVER en REVEAL of andere kaartaanbieders. Ondersteuning voor de nieuwe ActiveTarget® Scout- en Ghost® 360 front-elektromotor kaartoverlay-weergaven Grote programmeerbare knoppen op de schermen van 10, 12 en 16 inch Touchscreenbediening van Power-Pole® ligplaatsen, Ghost® elektrische motor voor, stuurautomaat en Lowrance buitenboordpiloot NMEA 2000®, Wi-Fi en Bluetooth®-connectiviteit en smartphone meldingen

€ 3.746,99* € 3.778,80* (0.84% bespaard)
%
Lowrance HDS Pro 12 kaartplotter met touch-display incl. Active Imaging HD transducer
Lowrance HDS Pro 12 Kaartplotter 12 inch inclusief Active Imaging HD-transducer met wereldwijde basiskaart, touchscreen Zie meer en vis meer met de nieuwe HDS® PRO, die u de helderste en meest gedetailleerde weergaven biedt dankzij het nieuwe hoogwaardige Echtzeitecholood ActiveTarget® 2 en het nieuwe ultrahoge resolutie echolood ActiveImaging™ HD. Van het hoogwaardige touchscreen tot de verbeterde helderheid van het Lowrance-echolood biedt de HDS® Pro een uitgebreid scala aan onderwaterweergaven. Het SolarMAX™ HD-touchscreen levert adembenemende beelden van vissen, gebieden en kaartdetails die vanuit elke hoek, bij zonlicht en door gepolariseerde brillen gemakkelijk te zien zijn, wat het verschil maakt op het water. FishReveal™ is ook ontworpen om beschikbaar te zijn op SideScan* en DownScan, waardoor vissen aan de zijkanten en onder de boot gemakkelijker te detecteren zijn. HDS® PRO ondersteunt ook de plug & play-installatie van twee ActiveTarget®-systemen, zodat u meerdere weergaven tegelijk kunt bekijken en de front- en scoutmodi kunt uitbreiden voor een betere visopsporing. *SideScan met FishReveal™ vereist de S3100-echoloodmodule en de bijpassende transducer voor Fish Reveal SideScan. Active Imaging HD 3-in-1: Geniet van buitengewone helderheid tijdens het vissen met het nieuwe hoogwaardige 3-in-1 Echolood Active Imaging™ HD. Ontvang de duidelijkste beelden van vissen en structuren met het Lowrance® CHIRP-echolood, de hoge frequentie SideScan/DownScan Imaging™-technologie (tot 1,2 MHz) en de FishReveal™ DownScan-weergave en de nieuwe FishReveal SideScan-weergave* om de identificatie van vissen te vergemakkelijken. Belangrijkste kenmerken SolarMAX™ HD-touchscreen, zichtbaar vanuit zeer schuine hoeken en door gepolariseerde brillen. Active Imaging™ HD High Definition 1,2 MHz (Lowrance CHIRP/SideScan/DownScan Imaging™). Compatibel met het hoogwaardige Echtzeitecholood ActiveTarget® 2. FishReveal™ met nieuwe SideScan- en DownScan-weergave Verkrijgbaar in schermformaten van 9, 10, 12 en 16 inch Wereldwijde basiskaart met upgrade-opties voor C-MAP® DISCOVER en REVEAL of andere kaartaanbieders. Ondersteuning voor de nieuwe kaartoverlay-weergaven ActiveTarget® Scout en Ghost® 360 Front-Elektromotor Grote programmeerbare knoppen op de schermen van 10, 12 en 16 inch Touchscreenbediening van Power-Pole® ankerplaatsen, Ghost® Front-Elektromotor, automatische piloot en Lowrance buitenboordpiloot NMEA 2000®, WLAN- en Bluetooth®-connectiviteit en meldingen op smartphone

€ 3.984,99* € 4.018,80* (0.84% bespaard)
%
Lowrance HDS Pro 9 kaartplotter met touch-display
Lowrance HDS Pro 9 kaartplotter 9 inch met wereldwijde basiskaart, touchscreen Zie meer en vis meer met de nieuwe HDS® PRO, die je de helderste, meest gedetailleerde beelden geeft met het nieuwe ActiveTarget® 2 real-time echolood met hoge resolutie en het nieuwe ActiveImaging™ HD echolood met ultrahoge resolutie. Van het touchscreen met hoge resolutie tot de hoogwaardige helderheid van het nieuwe, verbeterde echolood van Lowrance, de HDS® Pro biedt een volledig scala aan onderwaterweergaven. Het SolarMAX™ HD touchscreen levert verbluffende beelden van vis, gebieden en kaartdetails die gemakkelijk te zien zijn vanuit elke hoek, in zonlicht en door gepolariseerde lenzen, wat het verschil maakt op het water. FishReveal™ is ook ontworpen om beschikbaar te zijn op SideScan* en DownScan om het makkelijker te maken vis te zien aan de zijkanten en onder de boot. HDS® PRO ondersteunt ook plug-and-play installatie van twee ActiveTarget® systemen, zodat u meerdere weergaven tegelijk kunt bekijken en de front- en scoutmodi kunt uitbreiden voor een betere visopsporing. *SideScan met FishReveal™ vereist de S3100 sounder module en de bijbehorende transducer voor Fish Reveal SideScan. Belangrijkste functies: SolarMAX™ HD touchscreen zichtbaar vanuit zeer kleine hoeken en door gepolariseerde lenzen Active Imaging™ HD High Definition 1,2 MHz (Lowrance CHIRP/SideScan/DownScan Imaging™) Nieuw in het aanbod! Compatibel met ActiveTarget® 2 real-time echolood met hoge resolutie FishReveal™ met nieuwe SideScan en DownScan weergave Verkrijgbaar in 9, 10, 12 en 16 inch schermformaten Wereldwijde achtergrondkaart met upgrade-opties voor C-MAP® DISCOVER en REVEAL of andere kaartproviders Ondersteuning voor de nieuwe ActiveTarget® Scout en Ghost® 360 kaartoverlay-weergaven met elektrische motor vooraan Grote programmeerbare knoppen op de 10-, 12- en 16-inch schermen Touchscreen bediening van Power-Pole® ligplaatsen, Ghost® elektrische motor vooraan, stuurautomaat en Lowrance buitenboordpiloot NMEA 2000®, Wi-Fi en Bluetooth® connectiviteit en smartphone meldingen

€ 2.259,99* € 2.278,80* (0.83% bespaard)
%
Lowrance HDS Pro 9 kaartplotter met touch-display incl. Active Imaging HD transducer
Lowrance HDS Live 9 kaartplotter 9 inch inclusief Active Imaging HD-transducer met wereldwijde basiskaart, touchscreen Zie meer en vis meer met de nieuwe HDS® PRO, die je de helderste en meest gedetailleerde beelden biedt dankzij het nieuwe ActiveTarget® 2 real-time echolood met hoge resolutie en het nieuwe ActiveImaging™ HD echolood met ultrahoge resolutie. Van het touchscreen met hoge resolutie tot de hoogwaardige helderheid van het nieuwe, verbeterde Lowrance-echolood biedt de HDS® Pro een volledig scala aan onderwaterweergaven. Het SolarMAX™ HD-touchscreen levert verbluffende beelden van vis, gebieden en kaartdetails die gemakkelijk te zien zijn vanuit elke hoek, in zonlicht en door gepolariseerde lenzen, wat het verschil maakt op het water. FishReveal™ is ook beschikbaar op SideScan* en DownScan om het eenvoudiger te maken vissen aan de zijkanten en onder de boot op te sporen. De HDS® PRO ondersteunt ook plug-and-play-installatie van twee ActiveTarget®-systemen, waardoor je meerdere weergaven tegelijk kunt bekijken en de Front- en Scout-modi kunt uitbreiden voor een betere visopsporing. *SideScan met FishReveal™ vereist de S3100 sonarmodule en bijpassende Fish Reveal SideScan transducer. Active Imaging HD 3in1: Geniet van uitzonderlijke helderheid tijdens het vissen met de nieuwe high-definition 3-in-1 Active Imaging™ HD. Krijg de duidelijkste beelden van vis en structuren met Lowrance® CHIRP-echolood, hoge frequentie SideScan/DownScan Imaging™ (tot 1,2 MHz) en FishReveal™ DownScan-weergave en de nieuwe FishReveal SideScan-weergave* om het identificeren van vis te vergemakkelijken. Belangrijkste functies SolarMAX™ HD-touchscreen, zichtbaar vanuit zeer scherpe hoeken en zelfs door gepolariseerde lenzen Active Imaging™ HD High Definition 1,2 MHz (Lowrance CHIRP/SideScan/DownScan Imaging™). Compatibel met het nieuwe ActiveTarget® 2 real-time echolood met hoge resolutie. FishReveal™ met nieuwe SideScan- en DownScan-weergave Beschikbaar in de schermformaten 9, 10, 12 en 16 inch Globale basiskaart met upgrade-opties voor C-MAP® DISCOVER en REVEAL of andere kaartaanbieders. Ondersteuning voor de nieuwe ActiveTarget® Scout- en Ghost® 360 front-elektromotor kaartoverlay-weergaven Grote programmeerbare knoppen op de schermen van 10, 12 en 16 inch Touchscreenbediening van Power-Pole® ligplaatsen, Ghost® elektrische motor voor, stuurautomaat en Lowrance buitenboordpiloot NMEA 2000®, Wi-Fi en Bluetooth®-connectiviteit en smartphone meldingen

€ 2.497,99* € 2.518,80* (0.83% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 5 kaartplotter incl. 50/200 HDI transducer
Lowrance HOOK Reveal 5 kaartplotter 5 inch incl. 50/200 HDI transducer met wereldwijde basiskaart Schermgrootte: 5 inch Sonde: 50/200 HDI De best verkochte fishfinder-serie ter wereld bevat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel om vis te vinden combineert de bewezen doelherkenning van het Lowrance CHIRP echolood met de hogeresolutiebeelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Dit geeft je een optimaal visbeeld waarmee je gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat je een CHIRP DownScan Imaging™ split-view scherm nodig hebt. De HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de sounder krijgt dankzij Auto Settings, een unieke functie die de sounderparameters automatisch aanpast als de visomstandigheden veranderen. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. U kunt ook een groter gebied in minder tijd verkennen met onze TripleShot modellen, aangezien de dekking twee keer zo groot is als bij andere echoloodmodellen. HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kartering waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Breng onontdekte wateren in kaart met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live. FishReveal™ Genesis Live kartering in real-time Automatische instellingen Twee keer meer echolooddekking dan andere echoloodsystemen Echolood 50/200 HDI met lage/hoge frequentie CHIRP en DownScan Imaging™ Voorgeïnstalleerde achtergrond van wereldkaarten SolarMAX™ scherm Nieuwe kleurenpaletten voor visdetectie Geoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot de belangrijkste functies Kaartopties waaronder C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® Sleuf voor een microSD-kaart Vereenvoudigd dashboard of beugel Verbeterde dieptemeterprestaties in diep water

€ 415,99* € 419,99* (0.95% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 5 kaartplotter incl. 83/200 HDI transducer
Lowrance HOOK Reveal 5 kaartplotter 5 inch incl. 83/200 HDI transducer met wereldwijde basiskaart Schermgrootte: 5 inch Sonde: 83/200 HDI De wereldwijd best verkochte serie fishfinders omvat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel voor het vinden van vis combineert de bewezen doelidentificatie van de Lowrance CHIRP-sonar met de hoogwaardige beelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Hiermee krijgt u een optimaal visbeeld waarmee u gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat u een CHIRP-DownScan Imaging™ split-screen nodig heeft. HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de fishfinder krijgt dankzij automatische instellingen, een unieke functie die de sonarparameters automatisch aanpast aan veranderende visomstandigheden. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. Bovendien kunt u met onze TripleShot-modellen een groter gebied verkennen in minder tijd, omdat de dekking twee keer zo groot is als bij andere fishfinders. HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kaarten maken waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Cartografie van onontdekte wateren met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live. FishReveal™ Genesis Live kaarten maken in real-time Automatische instellingen Twee keer zo veel sonar dekking vergeleken met andere fishfinders 83/200 HDI sonar met midden-/hoge frequentie CHIRP en DownScan Imaging™ Vooraf geïnstalleerde wereldkaartachtergrond SolarMAX™ scherm Nieuwe kleurenpaletten voor visdetectie Geoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot belangrijke functies Kaartopties inclusief C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® MicroSD-kaartsleuf Vereenvoudigd dashboard of beugel Verbeterde sonarprestaties in diep water

€ 380,99* € 383,99* (0.78% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 7 kaartplotter incl. 50/200 HDI transducer
Lowrance HOOK Reveal 7 kaartplotter 7 inch incl. 50/200 HDI transducer met wereldwijde basiskaart Schermgrootte: 7 inch Sonde: 50/200 HDI De wereldwijd meest verkochte serie fishfinders omvat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel voor het vinden van vis combineert de bewezen doelidentificatie van de Lowrance CHIRP-sonar met de hoogwaardige beelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Hiermee krijgt u een optimaal visbeeld waarmee u gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat u een CHIRP-DownScan Imaging™ split-screen nodig heeft. HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de fishfinder krijgt dankzij automatische instellingen, een unieke functie die de sonarparameters automatisch aanpast aan veranderende visomstandigheden. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. Bovendien kunt u met onze TripleShot-modellen een groter gebied verkennen in minder tijd, omdat de dekking twee keer zo groot is als bij andere fishfinders. HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kaarten maken waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Cartografie van onontdekte wateren met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live. FishReveal™ Genesis Live kaarten maken in real-time Automatische instellingen Twee keer zo veel sonar dekking vergeleken met andere fishfinders 50/200 HDI sonar met lage/hoge frequentie CHIRP en DownScan Imaging™ Vooraf geïnstalleerde wereldkaartachtergrond SolarMAX™ scherm Nieuwe kleurenpaletten voor visdetectie Geoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot belangrijke functies Kaartopties inclusief C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® MicroSD-kaartsleuf Vereenvoudigd dashboard of beugel Verbeterde dieptemeterprestaties in diep water

€ 546,99* € 551,99* (0.91% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 7 kaartplotter incl. 83/200 HDI transducer
Lowrance HOOK Reveal 7 kaartplotter 7 inch incl. 83/200 HDI transducer met wereldwijde basiskaart Schermgrootte: 7 inch Sonde: 83/200 HDI De wereldwijd meest verkochte serie fishfinders omvat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel voor het vinden van vis combineert de bewezen doelidentificatie van de Lowrance CHIRP-sonar met de hoogwaardige beelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Hiermee krijgt u een optimaal visbeeld waarmee u gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat u een CHIRP-DownScan Imaging™ split-screen nodig heeft. HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de fishfinder krijgt dankzij automatische instellingen, een unieke functie die de sonarparameters automatisch aanpast aan veranderende visomstandigheden. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. Bovendien kunt u met onze TripleShot-modellen een groter gebied verkennen in minder tijd, omdat de dekking twee keer zo groot is als bij andere fishfinders. HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kaarten maken waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Cartografie van onontdekte wateren met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live. FishReveal™ Genesis Live kaarten maken in real-time Automatische instellingen Twee keer zo veel sonar dekking vergeleken met andere fishfinders 83/200 HDI sonar met midden-/hoge frequentie CHIRP en DownScan Imaging™ Vooraf geïnstalleerde wereldkaartachtergrond SolarMAX™ scherm Nieuwe kleurenpaletten voor visdetectie Geoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot belangrijke functies Kaartopties inclusief C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® MicroSD-kaartsleuf Vereenvoudigd dashboard of beugel Verbeterde dieptemeterprestaties in diep water

€ 511,99* € 515,99* (0.78% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 7 kaartplotter incl. TripleShot transducer
Lowrance HOOK Reveal 7 Kaartplotter 7 inch incl. TripleShot-Geber met wereldwijde basiskaart Schermgrootte: 7 inch Sonde: TripleShot De best verkochte fishfinder-serie ter wereld bevat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel om vis te vinden combineert de bewezen doelherkenning van het Lowrance CHIRP echolood met de hogeresolutiebeelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Dit geeft je een optimaal visbeeld waarmee je gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat je een CHIRP DownScan Imaging™ split-view scherm nodig hebt. De HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de sounder krijgt dankzij Auto Settings, een unieke functie die de sounderparameters automatisch aanpast als de visomstandigheden veranderen. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. U kunt ook een groter gebied in minder tijd verkennen met onze TripleShot modellen, aangezien de dekking twee keer zo groot is als bij andere fishfinders. HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kartering waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Breng onontdekte wateren in kaart met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live. FishReveal™ Genesis Live kartering in real-time Automatische instellingen Twee keer de dekking van het echolood vergeleken met andere echoloodsystemen TripleShot™ echolood met hoogfrequent CHIRP, SideScan en DownScan Imaging™. Vooraf geïnstalleerde achtergrond van wereldkaart SolarMAX™ scherm Nieuwe kleurenpaletten voor visdetectie Geoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot de belangrijkste functies Kaartopties waaronder C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® Sleuf voor een microSD-kaart Vereenvoudigd dashboard of beugel

€ 618,99* € 623,99* (0.8% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 9 kaartplotter incl. 50/200 HDI transducer
Lowrance HOOK Reveal 9 Kaartplotter 9 inch incl. 50/200 HDI transducer met wereldwijde basiskaartSchermformaat: 9 inchSonde: 50/200HDIDe best verkochte fishfinder-serie ter wereld bevat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel om vis te vinden combineert de bewezen doelherkenning van het Lowrance CHIRP echolood met de hogeresolutiebeelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Dit geeft je een optimaal visbeeld waarmee je gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat je een CHIRP DownScan Imaging™ split-view scherm nodig hebt.De HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de sounder krijgt dankzij Auto Settings, een unieke functie die de sounderparameters automatisch aanpast als de visomstandigheden veranderen. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. U kunt ook een groter gebied in minder tijd verkennen met onze TripleShot modellen, aangezien de dekking twee keer zo groot is als bij andere echoloodmodellen.HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kartering waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Breng onontdekte wateren in kaart met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live.FishReveal™Genesis Live kartering in real-timeAutomatische instellingenTwee keer meer echolooddekking dan andere echoloodsystemenEcholood 50/200 HDI met lage/hoge frequentie CHIRP en DownScan Imaging™Voorgeïnstalleerde achtergrond van wereldkaartenSolarMAX™ schermNieuwe kleurenpaletten voor visdetectieGeoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot de belangrijkste functiesKaartopties waaronder C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics®Sleuf voor een microSD-kaartVereenvoudigd dashboard of beugelVerbeterde dieptemeterprestaties in diep water

€ 701,99* € 707,99* (0.85% bespaard)
%
Lowrance HOOK Reveal 9 kaartplotter incl. TripleShot transducer
Lowrance HOOK Reveal 9 Kaartplotter 9 inch incl. TripleShot transducer met wereldwijde basiskaartSchermformaat: 9 inchSonde: TripleShotDe best verkochte fishfinder-serie ter wereld bevat de HOOK Reveal, een nieuwe fishfinder/kaartplotter met een van onze populairste functies: FishReveal™. Dit krachtige hulpmiddel om vis te vinden combineert de bewezen doelherkenning van het Lowrance CHIRP echolood met de hogeresolutiebeelden van details en zeebodemstructuur van DownScan Imaging™. Dit geeft je een optimaal visbeeld waarmee je gericht kunt vissen en nauwkeurig hun relatie tot de structuur kunt weergeven zonder dat je een CHIRP DownScan Imaging™ split-view scherm nodig hebt.De HOOK Reveal is ontworpen om uw tijd op het water optimaal te benutten en zorgt ervoor dat u elke keer het beste beeld van de sounder krijgt dankzij Auto Settings, een unieke functie die de sounderparameters automatisch aanpast als de visomstandigheden veranderen. Onze modellen met HDI 83/200 en 50/200 sonar bieden verbeterde sonarprestaties in diep water. U kunt ook een groter gebied in minder tijd verkennen met onze TripleShot modellen, aangezien de dekking twee keer zo groot is als bij andere echoloodmodellen.HOOK Reveal is compatibel met C-MAP-kaarten en Genesis Live, een functie voor real-time kartering waarmee u uw eigen bathymetrie kunt creëren. Breng onontdekte wateren in kaart met een contour tot 0,5 voet met Genesis Live.FishReveal™Genesis Live kartering in real-timeAutomatische instellingenTwee keer meer echolooddekking dan andere echoloodsystemenTripleShot™ echolood met hoogfrequent CHIRP, SideScan en DownScan Imaging™Voorgeïnstalleerde achtergrond van wereldkaartSolarMAX™ schermNieuwe kleurenpaletten voor visdetectieGeoptimaliseerd toetsenbord met directe toegang tot de belangrijkste functiesKaartopties waaronder C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics®Sleuf voor een microSD-kaartVereenvoudigd dashboard of beugel

€ 772,99* € 779,99* (0.9% bespaard)
%
Lowrance HOOK² 4x GPS-kaartplotter incl. bullet skimmer transducer
Lowrance HOOK² 4x 4 inch GPS-kaartplotter inclusief Bullet Skimmer-gever Schermgrootte: 4 inch Sonde: BulletSkimmer Hoge-resolutie SolarMAX-scherm Automatische instellingen Verhoogt de CHIRP-dekking van de meeste echoloodsystemen Echoloodopties: Breedband Sounder, High CHIRP, SideScan en DownScan Imaging™ Volledige kaartplotter en basis GPS-navigatieopties

€ 166,99* € 167,99* (0.6% bespaard)
%
Lowrance HOOK² 4x kaartplotter incl. bullet skimmer transducer
Lowrance HOOK² 4x 4 inch kaartplotter inclusief Bullet Skimmer-gever Schermgrootte: 4 inch Sonde: BulletSkimmer Hoge-resolutie SolarMAX-scherm Automatische instellingen Verhoogt de CHIRP-dekking van de meeste echoloodsystemen Echoloodopties: Breedband Sounder, High CHIRP, SideScan en DownScan Imaging™

€ 142,99* € 143,99* (0.69% bespaard)
Raymarine Element 12 HV Kaartplotter
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotterDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.539,99*
Raymarine Element 12 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transom mount transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.599,99*
Raymarine Element 12 S Kaartplotter
Raymarine Element 12 S (12 inch) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. Met de kaartplotters uit de Element S-serie bent u vrij om van de open zee te genieten—Selecteer uw bestemming en laat de snelle en nauwkeurige 10 Hz GPS/GNSS van de Element u de weg wijzen. De Element S is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid en zal snel een vertrouwde partner worden voor uw vaartochten. De Element heeft een responsieve quadcore-processor en een weersbestendige display die goed te zien is in het zonlicht en die maritieme kaarten en navigatiegegevens in kleur weergeeft. Ondersteuning voor Raymarine LightHouse™-kaarten, Navionics en C-MAP Navigeer veilig over drukke waterwegen met een optionele draadloze Quantum™-Radar Ingebouwde hoge CHIRP-sonar voor diepte en bodemcontouren Breng onbekende gebieden in kaart met persoonlijke Raymarine RealBathy™-sonarkaarten Maak verbinding met NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaten, zeilinstrumenten, motoren, tanks en marifoon Het LightHouse Sport-besturingssysteem van de Element is ontworpen voor schippers die alles graag eenvoudig houden. Of u nu zeilt, vist of vaartochten maakt per motorboot, het LightHouse Sport-besturingssysteem is gemakkelijk aan te passen aan uw watersporttype. Een extra grote waypoint-toets voor snelle en eenvoudige markering van uw favoriete locaties Drie programmeerbare sneltoetsen geven toegang tot uw favoriete pagina's met één druk op de knop Met de live menu's kunt u kaarten aanpassen en zien hoe de navigatiedisplay in realtime verändert Geniet van de legendarische display en navigatietechnologie van Raymarine tegen een betaalbare prijs. Superhelder display van 7, 9 of 12 inch voor alle weersomstandigheden Een krachtige quadcore-processor waarmee kaarten snel opnieuw getekend kunnen worden Snelle en nauwkeurige 10Hz GPS/GNSS-sensor Robuust ontwerp en ondersteund door de driejarige garantie van Raymarine (productregistratie benodigd)

€ 1.299,99*

Wat is een kaartplotter?

Een kaartplotter is een speciaal elektronisch navigatieapparaat dat vooral populair is in de scheepvaartindustrie. Het wordt echter ook gebruikt op andere gebieden zoals luchtvaart en autonavigatie. Kaartplotters tonen digitale kaarten en informatie over de huidige positie en de geplande route.

Moderne kaartplotters vereenvoudigen de maritieme navigatie enorm. Ze stellen schippers in staat om alle belangrijke informatie op één scherm op te roepen. Daarnaast verbeteren ze de veiligheid en efficiëntie van de navigatie door realtime informatie te verstrekken over de boot en de omgeving.

Wat doet een kaartplotter?

Moderne kaartplotters zijn echte navigatietalenten. Ze projecteren de digitale zeekaart niet alleen op een scherm. Tegenwoordig leveren ze een breed scala aan informatie die nodig is voor nauwkeurige navigatie. De exacte functies variëren afhankelijk van de kenmerken van de kaartplotter.

Eén van de fundamentele functies is de positieaanduiding op de digitale kaart. Dankzij GPS hoeft de navigator de huidige positie niet meer moeizaam zelf te bepalen en te berekenen. De kaartplotter geeft dit in realtime weer. Natuurlijk ondersteunen moderne plotters ook routeplanning. Hiervoor kan de schipper ook zelf waypoints instellen en zijn route op elk moment individueel aanpassen.

Moderne kaartplotters werken niet op dezelfde manier als conventionele navigatiesystemen of smartphones: als een onafhankelijk apparaat voor routebepaling dat los staat van de rest van het systeem. Ze zijn geïntegreerd in de navigatietechnologie aan boord en integreren gegevens van andere sensoren. Hierdoor kunnen ze wind- en snelheidsmeters, radar en meer opnemen in de routeplanning. Modellen zoals de Raymarine Element hebben zelfs extra functies zoals een echolood en visvinder ingebouwd.

Kaartplotters zijn daarom niet alleen displays voor digitale zeekaarten en routeplanners. Ze geven ook continu belangrijke informatie weer, zoals snelheid, waterdiepte of weergegevens. Met behulp van radar of AIS kunnen ze ook de posities van andere schepen op je kaart weergeven. Dit maakt ze tot uitgebreide hulpmiddelen voor het plannen van je route en het monitoren van je reis.

Hoe werkt een kaartplotter?

Een kaartplotter werkt met behulp van het GPS-satellietnetwerk (Global Positioning System). Met behulp van de satellieten bepaalt het zijn huidige positie. De GPS-satellieten zenden voortdurend signalen uit die GPS-ontvangers opvangen. Om zijn positie te bepalen, pikt de kaartplotter de signalen van de nabijgelegen satellieten op.

Zodra de kaartplotter minstens drie signalen heeft opgevangen, meet hij zijn afstand tot de satellieten. Vervolgens berekent hij aan de hand van de respectieve afstanden zijn positie en toont deze op de kaart. Op basis van de bepaalde posities bepaalt de plotter ook de afgelegde route.

Moderne kaartplotters kunnen zeer nauwkeurige positie-informatie verstrekken. De nauwkeurigheid van de positiebepaling kan echter door verschillende factoren worden beïnvloed. Naast het aantal ontvangen satellietsignalen en de kwaliteit van de GPS-ontvangstantenne, kunnen signalen ook worden verstoord door gebouwen of geografische kenmerken.

Welke kaart voor mijn kaartplotter?

Een kaartplotter is een weergaveapparaat voor digitale kaarten. Je kunt helaas niet zomaar een traditionele zeekaart scannen en op de plotter gebruiken. Niet elk model is helaas compatibel met alle digitale zeekaarten.

Bij de aankoop moet je er zeker op letten welke zeekaarten je gebruikt om onnodige kosten te voorkomen. De verschillende fabrikanten bieden vaak hun eigen kaarten aan. Bij ons vind je echter ook apparaten die de zeekaarten van bekende fabrikanten kunnen weergeven. De Raymarine kaartplotters scoren hier met hun grote compatibiliteit. Ze tonen naast de eigen LightHouse-kaarten ook de zeekaarten van Navionics en C-Map.