Gill

Het bedrijf Gill is een begrip in de zeilwereld, want het ontwerpt hoogwaardige zeilkleding voor mannelijke en vrouwelijke zeilers. De Britse fabrikant richt zich volledig op de functionaliteit van de kleding, zonder onnodige gimmicks en niet-functionele elementen. Volledig gebruik van de kleding tijdens het zeilen staat voorop. Gill streeft ernaar 's werelds beste zeilkleding te produceren en dit blijkt uit het vertrouwen dat zowel amateurzeilers als professionals hebben in de kleding tijdens de hoogste wedstrijden over de hele wereld.


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gill - Hoe het allemaal begon

Gill is opgericht door Nick Gill, een fervent dinghy-zeiler die zich ergerde aan het gebrek aan geschikte kleding voor deze vorm van zeilen. Hij besloot daarom zelf een aantal kledingstukken te maken en zo begon het verhaal van het Britse merk Gill. Het bedrijf begon met dinghy-kleding en breidde zich vervolgens uit naar andere zeilgebieden. Tegenwoordig is Gill met zijn technische zeilkleding ook vertegenwoordigd in de wedstrijdsector en bij top regatta´s. En dat met succes, wat blijkt uit het feit dat het officiële leverancier was van technische kleding voor Emirates Team New Zealand tijdens de 34e America's Cup.


Gill zeilkleding: ontworpen door mannelijke en vrouwelijke zeilers

Gill ontwerpt haar zeilkleding met zowel mannelijke als vrouwelijke zeilers in gedachten en past haar assortiment voortdurend aan om te voldoen aan de behoeften van sporters. De fabrikant test zijn collecties niet alleen in het laboratorium, maar ook onder reële omstandigheden, om ervoor te zorgen dat de nieuwe ontwikkelingen en ideeën die op de tekentafel goed leken, ook op het water goed werken. Zo voldoet Gill zeilkleding aan de werkelijke eisen en behoeften van zeilers.


Focus op functionaliteit

Bij Gill ligt de nadruk op de functionaliteit van de kleding en niet op de laatste modetrends. Want de echte zeilers weten als geen ander dat zelfs de mooiste jas weinig nut heeft als je op de volgende zeiltocht doorweekt raakt of de wind door de naden fluit. Dit betekent echter niet dat Gill de vooruitgang in mode negeert. Zeilers en zeilsters kunnen op de boot en aan land goed voor de dag komen met de kleding. Gill-kleding heeft een modieuze en ergonomische snit voor een goede uitstraling, maar de fabrikant investeert liever in het optimaliseren van materialen en functies dan in modieuze hoogtepunten.


Gill zeilkleding voldoet aan jouw behoeften

Gill zeilkleding is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van zeilers. In tegenstelling tot bekende outdoormerken gebruikt Gill geen dure merkstoffen, maar richt zich op de details die belangrijk zijn voor zeilen. Het merk begrijpt dat zeilen onder uitdagende omstandigheden plaatsvindt en heeft daarom duurzame kledingstukken ontwikkeld die bestand zijn tegen blootstelling aan zout water. Gill biedt een breed assortiment aan, waaronder zeiljassen, zeilbroeken, handschoenen, zeilschoenen en zelfs horloges. Bij 12zeemijlen hebben we een ruime selectie aan dames-, heren- en kinderkleding van Gill, zodat iedereen de juiste zeilkleding kan vinden. Vertrouw op de kwaliteit van Gill om ervoor te zorgen dat jouw volgende boottocht niet in het water valt!