Raymarine Element

De Raymarine Element Serie producten zijn echte allrounders. Ze helpen je routes te plannen, laten je zelf zeegebieden verkennen en in kaart brengen en laten je de beste visplekken zien. Dankzij de hoge mate van compatibiliteit kunnen de plotters worden geïntegreerd in alle gangbare systemen. Je kunt ook eenvoudig jouw digitale zeekaarten van Navionics en C-Map gebruiken op de Element. Ontdek nu ons assortiment en vind het Raymarine Element product dat bij jou past.

Filter
Raymarine Element 12 HV Kaartplotter
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotterDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.539,99*
Raymarine Element 12 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 12 HV (12 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transom mount transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.599,99*
Raymarine Element 12 S Kaartplotter
Raymarine Element 12 S (12 inch) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. Met de kaartplotters uit de Element S-serie bent u vrij om van de open zee te genieten—Selecteer uw bestemming en laat de snelle en nauwkeurige 10 Hz GPS/GNSS van de Element u de weg wijzen. De Element S is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid en zal snel een vertrouwde partner worden voor uw vaartochten. De Element heeft een responsieve quadcore-processor en een weersbestendige display die goed te zien is in het zonlicht en die maritieme kaarten en navigatiegegevens in kleur weergeeft. Ondersteuning voor Raymarine LightHouse™-kaarten, Navionics en C-MAP Navigeer veilig over drukke waterwegen met een optionele draadloze Quantum™-Radar Ingebouwde hoge CHIRP-sonar voor diepte en bodemcontouren Breng onbekende gebieden in kaart met persoonlijke Raymarine RealBathy™-sonarkaarten Maak verbinding met NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaten, zeilinstrumenten, motoren, tanks en marifoon Het LightHouse Sport-besturingssysteem van de Element is ontworpen voor schippers die alles graag eenvoudig houden. Of u nu zeilt, vist of vaartochten maakt per motorboot, het LightHouse Sport-besturingssysteem is gemakkelijk aan te passen aan uw watersporttype. Een extra grote waypoint-toets voor snelle en eenvoudige markering van uw favoriete locaties Drie programmeerbare sneltoetsen geven toegang tot uw favoriete pagina's met één druk op de knop Met de live menu's kunt u kaarten aanpassen en zien hoe de navigatiedisplay in realtime verändert Geniet van de legendarische display en navigatietechnologie van Raymarine tegen een betaalbare prijs. Superhelder display van 7, 9 of 12 inch voor alle weersomstandigheden Een krachtige quadcore-processor waarmee kaarten snel opnieuw getekend kunnen worden Snelle en nauwkeurige 10Hz GPS/GNSS-sensor Robuust ontwerp en ondersteund door de driejarige garantie van Raymarine (productregistratie benodigd)

€ 1.299,99*
%
Raymarine Element 12 S/HV afdekkap
Raymarine Element 12 S/HV (12 inch) afdekkap Element 12 afdekkap

€ 49,99* € 50,00* (0.02% bespaard)
Raymarine Element 12 S/HV beugelmontage set
Raymarine Element 12 S/HV (12 inch) beugelmontage setElement 12 beugel montagekit

€ 74,99*
%
Raymarine Element 12 S/HV kit voor opbouwmontage
Raymarine Element 12 S/HV (12 inch) montagesetElement 12 opbouwmontagekit

€ 49,99* € 50,00* (0.02% bespaard)
Raymarine Element 7 HV Kaartplotter
Raymarine Element 7 HV (7 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 639,99*
Raymarine Element 7 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 7 HV (7 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 739,99*
%
Raymarine Element 7 S/HV afdekkap
Raymarine Element 7 S/HV (7 inch) afdekkap Element 7 afdekkap

€ 49,99* € 50,00* (0.02% bespaard)
Raymarine Element 7 S/HV beugelmontage set
Raymarine Element 7 S/HV (7 inch) beugelmontage setElement 7 beugel montagekit

€ 74,99*
%
Raymarine Element 7 S/HV kit voor opbouwmontage
Raymarine Element 7 S/HV (7 inch) montagekit Element 7 opbouwmontagekit

€ 49,99* € 50,00* (0.02% bespaard)
Raymarine Element 9 HV Kaartplotter
Raymarine Element 9 HV (9 inch, HyperVision-Sonar) KaartplotterDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.059,99*
Raymarine Element 9 HV kaartplotter incl. HV-100 transducer
Raymarine Element 9 HV (9 inch, HyperVision-Sonar) kaartplotter incl. HV-100 transducerDe serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. De Element™ CHIRP Sonar/GPS-serie van Raymarine geeft u meer controle bij het zoeken naar vissen en hun leefgebied. De HyperVision™-sonartechnologie van 1,2 megahertz van Element biedt het scherpste beeld van de onderwaterwereld. Verhoog de resolutie van DownVision, SideVision, RealVision 3D en bereik een nieuw niveau van precisie en visherkenning. U ziet structuren, begroeiing en vis met een fantastische, levensechte duidelijkheid. Helder en robuust -In zonlicht zichtbare displays met geïntegreerde GPS/GNSS-ontvanger. Superieure HyperVision™ - De CHIRP-technologie van 1,2 megahertz biedt een veel hogere resolutie vergeleken met conventionele 'side'- en 'down'-scansonars. RealVision™ 3D ingebouwd - Identificeer de locatie van randen, kanaalbedden en andere veranderingen in contour nauwkeurig. Snelle quad-core-processor - Om kaarten direct opnieuw te tekenen en voor scherpe 3D-beelden. De alles-in-één ransducer - Combineert HyperVision, DownVision, SideVision en conventionele CHIRP-sonarkanalen in één eenvoudige installatie.

€ 1.169,99*
Raymarine Element 9 S Kaartplotter
Raymarine Element 9 S (9 inch) kaartplotter De serie Element-kaartplotters geeft u het vertrouwen om te varen en te vissen met eenvoudige GPS-navigatie en ingebouwde CHIRP-sonar. Kies Element S voor cruisen en zeilen of ga op jacht onder water met de Element HV en HyperVision™-viszoekertechnologie. Met de kaartplotters uit de Element S-serie bent u vrij om van de open zee te genieten—Selecteer uw bestemming en laat de snelle en nauwkeurige 10 Hz GPS/GNSS van de Element u de weg wijzen. De Element S is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en betaalbaarheid en zal snel een vertrouwde partner worden voor uw vaartochten. De Element heeft een responsieve quadcore-processor en een weersbestendige display die goed te zien is in het zonlicht en die maritieme kaarten en navigatiegegevens in kleur weergeeft. Ondersteuning voor Raymarine LightHouse™-kaarten, Navionics en C-MAP Navigeer veilig over drukke waterwegen met een optionele draadloze Quantum™-Radar Ingebouwde hoge CHIRP-sonar voor diepte en bodemcontouren Breng onbekende gebieden in kaart met persoonlijke Raymarine RealBathy™-sonarkaarten Maak verbinding met NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaten, zeilinstrumenten, motoren, tanks en marifoon Het LightHouse Sport-besturingssysteem van de Element is ontworpen voor schippers die alles graag eenvoudig houden. Of u nu zeilt, vist of vaartochten maakt per motorboot, het LightHouse Sport-besturingssysteem is gemakkelijk aan te passen aan uw watersporttype. Een extra grote waypoint-toets voor snelle en eenvoudige markering van uw favoriete locaties Drie programmeerbare sneltoetsen geven toegang tot uw favoriete pagina's met één druk op de knop Met de live menu's kunt u kaarten aanpassen en zien hoe de navigatiedisplay in realtime verändert Geniet van de legendarische display en navigatietechnologie van Raymarine tegen een betaalbare prijs. Superhelder display van 7, 9 of 12 inch voor alle weersomstandigheden Een krachtige quadcore-processor waarmee kaarten snel opnieuw getekend kunnen worden Snelle en nauwkeurige 10Hz GPS/GNSS-sensor Robuust ontwerp en ondersteund door de driejarige garantie van Raymarine (productregistratie benodigd)

€ 899,99*
%
Raymarine Element 9 S/HV afdekkap
Raymarine Element 9 S/HV (9 inch) afdekkap Element 9 afdekkap

€ 49,99* € 50,00* (0.02% bespaard)
Raymarine Element 9 S/HV beugelmontage set
Raymarine Element 9 S/HV (9 inch) beugelmontage setElement 9 beugel montagekit

€ 74,99*
%
Raymarine Element 9 S/HV kit voor opbouwmontage
Raymarine Element 9 S/HV (9 inch) montageset Element 9 opbouwmontagekit

€ 49,99* € 50,00* (0.02% bespaard)
%
Raymarine Element HV-100 transducer
Raymarine Element HV-100 (HyperVision Sonar) transducer met 6m aansluitkabelHV-100 is de HyperVision Sonar transducer voor de Element serie en kan eenvoudig worden aangesloten op het betreffende Element HV apparaat met behulp van de meegeleverde aansluitkabel.

€ 279,99* € 295,00* (5.09% bespaard)

In je element met Raymarine

De Raymarine Element is de opvolger van de populaire Dragonfly en een echte allrounder. Of je nu comfortabel wilt zeilen, hard wilt varen of liever gaat vissen, de Element is jouw ideale navigator. Het Raymarine LightHouse Sport besturingssysteem is snel en eenvoudig aan te passen. Met de vrij programmeerbare toetsen zijn de belangrijkste functies slechts een druk op de knop verwijderd.

De Raymarine Element scoort met een reeks handige functies. De geïntegreerde high-CHIRP sonar zorgt voor bijzonder nauwkeurige beelden van de diepte en bodemcultuur onder de kiel. Er is ook een snelle en nauwkeurige GPS/GNSS-sensor geïntegreerd voor nauwkeurige positionering en navigatie.

Dankzij de krachtige quad-core processor is het apparaat niet alleen in een mum van tijd klaar voor gebruik. Het maakt ook onmiddellijke hertekening van kaarten en ultrascherpe 3D-beelden mogelijk. Met de geïntegreerde RealBathy™ - Raymarine's op maat gemaakte sonarkaarten – kun je jouw eigen zeekaarten maken. Voor nog veiliger navigeren, vooral op drukke vaarwegen, kun je de Raymarine Element upgraden met een optionele Quantum™ draadloze radar.

De nauwkeurige plotters zijn niet alleen snel en krachtig, maar ook extreem robuust. Wat voor weer het ook is, de Raymarine Element laat je niet in de steek. De apparaten zijn getest in de testlaboratoria van Raymarine. De testers dompelen de apparaten onder water, vriezen ze in en verhitten ze. Pas als de apparaten de duurtest met succes hebben doorstaan, zijn ze klaar voor gebruik aan boord.

De Raymarine Element is verkrijgbaar met schermen van 7, 9 en 12 inch. Zelfs in de felle zon kun je de displays gemakkelijk aflezen. Bovendien is de Raymarine Element eenvoudig te integreren in de elektronica aan boord. De apparaten kunnen worden aangesloten op NMEA2000-compatibele AIS, stuurautomaat, instrumenten, motoren, tanks en VHF. Naast Raymarine LightHouse™ kaarten ondersteunen ze ook Navionics en C-MAP kaarten.

Veel succes met Element HV fishfinder

De HV in de Raymarine Element staat voor HyperVision. Dit combineert extreem hoge frequenties tot 1,2 megahertz en CHIRP-technologie. Zo tilt de Raymarine Element HV sonarbeelden naar een nieuw niveau. Met de geïntegreerde RealVision™ 3D herken je eenvoudig de exacte positie van rotsformaties, kanaalgeulen en andere contourveranderingen. Het combineert HyperVision, DownVision, SideVision, Realvision en conventionele CHIRP sonarkanalen in één apparaat.

Vooral sportvissers waarderen de nauwkeurige sonarbeelden van de Element HV apparaten. Het tilt onderwaterbeelden naar een nieuw niveau. Nooit eerder kon je vissen zo nauwkeurig identificeren als met de Element HV. Tot een diepte van 30 meter (100 voet) levert het HyperVision echolood beelden met een hoge resolutie die zelfs de kleinste vissen weergeven.