Dry Fashion

Dry Fashion is een Duits merk dat is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige en functionele watersportkleding en accessoires. Sinds de oprichting in 1982 is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in de zeil- en watersportindustrie. Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en design heeft Dry Fashion een uitstekende reputatie opgebouwd onder watersporters wereldwijd.


Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dry Fashion - functionele kleding voor watersporters

De Duitse fabrikant Dry Fahion is opgericht in 1982 en is sindsdien uitgegroeid tot een bekende naam in de zeil- en watersportindustrie. Dry Fashion biedt een breed assortiment producten voor verschillende watersporten, zoals zeilen, surfen, kiten, stand-up paddling en kanoën. Het assortiment omvat onder andere waterdichte jassen, broeken en overalls, maar ook functionele shirts, droogpakken en wetsuits. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van watersporters en hen te beschermen in alle weersomstandigheden. Of het nu wind en regen is of felle zon, Dry Fashion zeilkleding houdt zeilers droog en comfortabel.


Innovatieve technologieën

Dry Fashion® was een van de eerste bedrijven die een licentie kreeg van W. L. Gore om droogpakken volledig van GoreTex® te produceren.Het waterdichte jack  De waterdichte kleding die is uitgerust met een Gore-Tex technologie zorgt voor een hoog ademend vermogen en hoge waterdichtheid.


Dry Fashion - design en comfort

Naast functionaliteit legt Dry Fashion ook veel nadruk op design en comfort. Dit betekent dat zeilers niet alleen veilig maar ook stijlvol op het water zijn. De Dry Fashion collectie is zo ontworpen dat de kleding het lichaam optimaal omsluit en toch voldoende bewegingsvrijheid biedt. Dit is vooral belangrijk voor zeilers die snel en precies moeten handelen in alle weersomstandigheden en situaties. 


Dry Fashion – duurzaamheid

Dry Fashion is zich bewust van het belang van duurzaamheid en zet zich in om milieuvriendelijke producten te produceren en vervuilende stoffen direct uit het productieproces te weren met hun DFX-3 systeem.