Garmin Echomap Serie

De Garmin Echomap combineert een kaartplotter en visvinder in één innovatief apparaat. Dankzij levendige kleurenpaletten worden vissen en structuren in de onderwaterwereld indrukwekkend helder weergegeven. Tegelijkertijd bepaalt de GPS je exacte positie. De extra handige functies maken van de Garmin Echomap een echte gamechanger voor sportvissers. Koop je Echomap nu in onze online winkel en maak van je vistrip een succes.

Filter
%
Garmin Striker beshermkap voor ECHOMAP UHD2 72cv
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 7 inch display 72cv Met deze beschermkap kan uw compatibele STRIKER Plus-apparaat de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 18,99* € 19,00* (0.05% bespaard)
%
Garmin diepte- en temperatuurtransducer voor ECHOMAP serie
Garmin dual beam transducer voor spiegelmontage, vervangende transducer voor ECHOMAP series (diepte en temperatuur), 4 pins Deze transducer met dubbele bundel vervangt de unit die wordt geleverd met de echo™ serie fishfinders. De maximale diepte van de 4-pins 500-watt transducer is 900 voet (274 meter) en de werkfrequentie is 77 tot 200 kHz. De transducer heeft een kegelbreedte van 45 tot 15 graden en kan worden gemonteerd op een spiegel met een hoek van 0 tot 70 graden. De transducerkit bevat installatie-instructies. Zorg ervoor dat je de instructies volgt om schade aan de boot te voorkomen.

€ 74,99* € 75,00* (0.01% bespaard)
%
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 52cv
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 5 inch Display 52cv Met deze beschermkap kan je compatibele ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer hij niet in gebruik is.

€ 18,99* € 19,00* (0.05% bespaard)
Garmin Echomap UHD2 52cv kaartplotter incl. transducer
Garmin Echomap UHD2 52CV 5 inch kaartplotter inclusief GT20-TM spiegelachtertransducer VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 549,00*
%
Garmin stroom- en datakabel voor ECHOMAP, 4 pins, 1,83m
Garmin stroom/datakabel incl. NMEA 0183 ingangen voor ECHOMAP, 4 pins, 1,83 meter (6 voet)Voed je compatibele echoMAP met deze voedings-/datakabel van 1,83 meter (6 voet) met stroom. Inclusief NMEA 0183 ingangen/uitgangen.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)
Garmin Echomap UHD2 92sv kaartplotter met touch-display
Garmin Echomap UHD2 92SV 9 inch kaartplotter, Touchscreen Wil je vissen op vreemde wateren zoals de lokale bevolking dat doet? De ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter maakt het mogelijk. Met zijn hoogwaardige touchscreen en extra knopbediening, samen met eersteklas echolood- en kaartfuncties, zul je de wateren net zo goed kennen als zij. Het heldere 6-inch, 7-inch of 9-inch grote touchscreen met extra knopbediening is eenvoudig te gebruiken en goed leesbaar, zelfs in fel zonlicht. Drie echoloodtechnologieën: traditioneel Garmin-echolood, ClearVü™ en SideVü™ gecombineerd in één apparaat. Scherpe details? Check. Goede doelafscheiding? Check. Ontdek meer structuren dankzij het contrastrijke Vivid-kleurenpalet. Echoloodgegevens, waypoints en routes kunnen draadloos worden overgedragen naar een andere ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter.

€ 1.299,99*
Garmin Echomap UHD2 72cv kaartplotter
Garmin Echomap UHD2 72CV 7 inch kaartplotter VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 649,00*
Garmin Echomap UHD2 92sv kaartplotter met touch-display incl. transducer
Garmin Echomap UHD2 92SV 9 Inch kaartplotter inclusief GT56UHD-TM transducer, Touchscreen Wil je op onbekende wateren vissen als een lokale expert? De ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter maakt het mogelijk. Met zijn hoogwaardige touchscreen en extra knopbediening, samen met eersteklas fishfinder- en kaartfuncties, zul je de wateren net zo goed leren kennen als de lokale vissers. Het heldere 6-inch, 7-inch of 9-inch touchscreen met extra knopbediening is eenvoudig te gebruiken en zelfs bij zonlicht goed leesbaar. Drie fishfinder technologieën: traditionele Garmin fishfinder, ClearVü™ en SideVü™ gecombineerd in één apparaat. Scherpe details? Check. Goede scheiding van doelen? Check. Ontdek meer structuren dankzij het contrastrijke Vivid-kleurenpalet. Fishfindergegevens, waypoints en routes kunnen draadloos worden overgedragen naar een andere ECHOMAP™ UHD2 kaartplotter.

€ 1.599,99*
Garmin Echomap UHD2 52cv kaartplotter
Garmin Echomap UHD2 52CV 5 inch kaartplotter VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 449,00*
Garmin Echomap UHD2 72cv kaartplotter incl. transducer
Garmin Echomap UHD2 72CV 7 inch kaartplotter inclusief GT20-TM spiegelachtertransducer VISSEN ALS EEN LOKALE BEWONER. WIE WIL DAT NU NIET? Het schijnt dat lokale bewoners het beste weten waar ze moeten zijn. Maar wie dat beweert, heeft nog niet met de ECHOMAP UHD2 kaartplotters gevist. De displays van 5 inch en 7 inch bieden u op elke visreis duidelijke echoloodgegevens en gedetailleerde kaarten. Het heldere display van 5 inch of 7 inch met knoppen biedt u een hoge gebruiksvriendelijkheid. Met traditionele Garmin CHIRP- en ClearVü-echoloden ziet u vanaf nu dubbel zoveel. De omstandigheden onder water zien er nog contrastrijker uit met het levendige Vivid-kleurenpalet. De geïntegreerde WiFi-connectiviteit maakt een snelle uitwisseling van informatie tussen compatibele kaartplotters mogelijk.

€ 749,00*
%
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 92sv
Garmin Striker beschermkap voor ECHOMAP UHD2 9 inch display 92sv Met deze beschermkap kan uw compatibele ECHOMAP™ UHD2-kaartplotter de harde omstandigheden op zee doorstaan wanneer het niet wordt gebruikt.

€ 24,99* € 25,00* (0.04% bespaard)

Garmin Echomap UHD – Dieptemeter met hoge resolutie

De Garmin Echomap is een eersteklas dieptemeter gekoppeld aan een nauwkeurige GPS kaartplotter. Het scherm met hoge resolutie kan vanuit bijna elke hoek worden afgelezen, zelfs bij fel zonlicht. En dankzij het contrastrijke Vivid-kleurenpalet zijn de structuren en vissen op de beelden van het echolood duidelijker en de kaartbeelden gedetailleerder dan ooit. Natuurlijk kan de Echomap ook Garmin's eigen Navionics+ en Navionics Vision+ kaarten weergeven.

Garmin Echomap bij 12zeemijlen.nl

De Garmin Echomap is bij ons verkrijgbaar in CV (ClearVü) en SV (SideVü) uitvoeringen. De CV modellen hebben een traditioneel CHIRP echolood en UHD ClearVü voor een hoge resolutie top-down zicht in de diepte. De transducers van de SV-modellen meten ook naar de zijkanten. Hierdoor heb je een veel breder zicht op wat er onder je boot gebeurt. Afhankelijk van de productvariant ontvang je ook de bijbehorende dieptemeter.

Je hebt ook de keuze tussen een volledige knopbediening en een touchscreen versie. Wij bieden de Garmin Echomap aan met schermformaten van 5 en 7 inch. Welke je ook kiest: De Echomap kan eenvoudig en intuïtief worden bediend via knoppen of touchscreen.