Plastimo Trump misthoorn

€ 19,99

% € 24,16* (17.26% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-005

Plastimo Trump misthoorn

De Plastimo Trump combineert de kracht van een hoorn met de eenvoud van een misthoorn. Meer dan 100 dB kan moeiteloos worden bereikt. De misthoorn werkt door middel van een kunststof membraan, dat kan worden vervangen door elke dunne kunststof folie. Bestendig, kleurecht, milieuvriendelijk en niet duur. De misthoorn blijft op het water druiven, dus het is bijna onmogelijk om hem te verliezen. De Mini Trump misthoorn is de compactere versie.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Mini-Trump misthoorn
Plastimo Mini-Trump misthoorn De Plastimo Mini Trump combineert de kracht van een hoorn met de eenvoud van een misthoorn. Meer dan 100 dB kan moeiteloos worden bereikt. De misthoorn werkt door middel van een kunststof membraan, dat kan worden vervangen door elke dunne kunststof folie. Bestendig, kleurecht, milieuvriendelijk en niet duur. De misthoorn blijft druiven op het water, dus het is bijna onmogelijk om hem te verliezen.  

€ 15,99* € 16,09* (0.62% bespaard)
%
Vetus scheepshoorn 12V lage toon
Vetus scheepshoorn 12V lage toon Type Elektrische scheepshoorn - DECK EQUIPMENT Elektrische scheepshoorn. Gemaakt van roestvrij staal. Verkrijgbaar in 12 volt als enkele hoorn met hoge of lage toon of dubbele hoorn.Lage toon roestvrij staal

€ 65,99* € 79,00* (16.47% bespaard)