HS Sprenger

Filter
HS Sprenger blok voor draad 4mm - enkelschijfs liggend
HS Sprenger blok voor draad 4mm - enkelschijfs liggend

€ 17,90*
HS Sprenger blok voor draad 4mm - enkelschijfs met een holle as en splitring
HS Sprenger blok voor draad 4mm - enkelschijfs met een holle as en splitring

€ 21,90*
HS Sprenger blok voor draad 4mm - enkelschijfs met twee holle assen
HS Sprenger blok voor draad 4mm - enkelschijfs met twee holle assen

€ 20,90*
HS Sprenger blok voor draad 6mm - enkelschijfs liggend
HS Sprenger blok voor draad 6mm - enkelschijfs liggend

€ 17,90*
HS Sprenger blok voor draad 6mm - enkelschijfs met afneembare beugel
HS Sprenger blok voor draad 6mm - enkelschijfs met afneembare beugel De bijpassende wartel vind je hier

€ 17,90*
HS Sprenger blok voor draad 6mm - enkelschijfs met sluiting
HS Sprenger blok voor draad 6mm - enkelschijfs met sluiting

€ 19,90*
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel Het Sprenger Micro XS Blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij zijn roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Herm. Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 36,99* € 41,10* (10% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel en hondsvot
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - drieschijfs met vaste beugel en hondsvot Het Herm.prenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij zijn roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 45,99* € 51,40* (10.53% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - dubbelschijfs met vaste beugel
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - dubbelschijfs met vaste beugel De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 27,99* € 30,90* (9.42% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - dubbelschijfs met vaste beugel en hondsvot
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - dubbelschijfs met vaste beugel en hondsvot De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 32,99* € 36,75* (10.23% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - dubbelschijfs, blokrol
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - dubbelschijfs, blokrol Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 46,99* € 52,35* (10.24% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkeleschijfs, inlaatblok met 2 rollen
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkeleschijfs, inlaatblok met 2 rollen Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt door zijn roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Herm. Sprenger blok voorkomt scherpe randen en dus schade aan touw. Het extreem kleine en compacte XS blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het HS Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 42,99* € 47,30* (9.11% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs liggend
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs liggend De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 16,99* € 18,85* (9.87% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met vaste beugel en hondsvot
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met vaste beugel en hondsvot De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 11,99* € 14,20* (15.56% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met vaste sluiting
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met vaste sluiting De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat bijzonder soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, wat voor meer veiligheid en stabiliteit zorgt. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van het touw. Het extreem kleine en compacte XS blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het HS Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 10,99* € 12,35* (11.01% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van het touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 20,99* € 23,50* (10.68% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel en hondsvot
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel en hondsvot De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Herm. Sprenger blok voorkomt scherpe randen en dus schade aan touw. Het extreem kleine en compacte XS blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het HS Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 23,99* € 27,10* (11.48% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs, blokrol
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs, blokrol De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 16,99* € 19,15* (11.28% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs, inlaatblok
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs, inlaatblok Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 29,99* € 34,00* (11.79% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - kantelbaar afbuigblok
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - kantelbaar afbuigblok Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 32,99* € 36,65* (9.99% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - stand-up blok enkelschijfs
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - stand-up blok enkelschijfs De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van het touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 17,99* € 19,65* (8.45% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - vioolblok, enkelschijfs met V-klem
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - vioolblok, enkelschijfs met V-klem Het Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 34,99* € 38,85* (9.94% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - vioolblok, enkelschijfs met V-klem en hondsvot
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - vioolblok, enkelschijfs met V-klem en hondsvot Het Herm. Sprenger Micro XS vioolblok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 37,99* € 42,35* (10.3% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok voor draad 4mm - enkelschijfs liggend
HS Sprenger Micro XS Blok voor draad 4mm - enkelschijfs liggend

€ 19,99* € 22,85* (12.52% bespaard)