Raymarine LightHouse Kaarten

Een kaartplotter zonder de juiste kaarten is ongeveer net zo nuttig als een zeilschip zonder mast. Om er zeker van te zijn dat jouw Raymarine plotter je naar je bestemming leidt, heb je goede elektronische zeekaarten nodig. Precies dat levert Raymarine met LightHouse. Met behulp van de slimme LightHouse-kaarten vind je niet alleen de veiligste route naar de dichtstbijzijnde haven. Verken nu ons assortiment zeekaarten van Raymarine.

Filter
Raymarine Lighthouse zeekaart Italië
Raymarine Lighthouse zeekaart Italië Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over op de omliggende wateren met de LightHouse-kaart - Italië. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaart - Italië kunt u elk detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat nauwkeurig de gehele Italiaanse kustlijn, waaronder alle grote havens en het eiland Sicilië.

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart West-Europa
Raymarine Lighthouse zeekaart West-Europa Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over met de LightHouse-kaarten West-Europa. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaarten kan je ieder detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat Ierland, Groot-Brittannië, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

€ 199,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Middellandse Zeegebied
Raymarine Lighthouse zeekaart Middellandse Zeegebied Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over op de omliggende wateren met de LightHouse-kaart - Middellandse-Zeegebied. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaart - Middellandse-Zeegebied kunt u elk detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. LightHouse-kaarten voor het Middellandse-Zeegebied omvatten Spanje, Frankrijk, Italië, Malta, Kroatië, Slovenië, Montenegro en Griekenland.

€ 199,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Nederland
Raymarine Lighthouse zeekaart Nederland Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! De Nederland/België kaart bevat volledige maritieme navigatiekaarten die de Belgische en Nederlandse wateren bestrijken. Daarnaast biedt de kaart eigenschappen van Stentec® cartografie en informatie voor de Nederlandse binnenwateren. Stentec®, fabrikant van WinGPS software en DKW kaarten heeft de meest uitgebreide binnenwater kaarten. De kaarten bevatten alle Nederlandse binnenwateren, inclusief kritieke brug- en sluisinformatie, kustlijn structuren, diepte peilingen, bathymetrie, navigatie hulpmiddelen en nog veel meer. Premium klanten hebben ook toegang tot uitgebreide nuttige punten, waaronder Reeds Almanac, Marinas.com, Restaurants, Bezienswaardigheden, Diensten en andere Nuttige Plaatsen.

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Noorwegen
Raymarine Lighthouse zeekaart Noorwegen Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over met de LightHouse-kaarten Noorwegen. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaarten kunt u elk detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat de kust van Noorwegen.

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Finland
Raymarine Lighthouse zeekaart Finland Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over op de omliggende wateren met de LightHouse-kaart - Finland. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaart - Finland kan je ieder detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Het gebied beslaat de gehele Finse kustlijn, alle eilanden en sommige binnenwateren. De LightHouse-kaart - Finland is compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. VEREIST AXIOM OF ELEMENT MET LIGHTHOUSE 3.16 OF HOGER

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Noord-Europa
Raymarine Lighthouse zeekaart Noord-Europa Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over met de LightHouse-kaarten Noord-Europa. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaarten kan je ieder detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

€ 199,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Denemarken
Raymarine Lighthouse zeekaart Denemarken Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over op de omliggende wateren met de LightHouse-kaart - Denemarken en de Faeröer-eilanden. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over POI's en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaart - Denemarken en de Faeröer-eilanden kunt u ieder detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Het gebied beslaat de hele kustlijn, alle eilanden en sommige binnenwateren van Denemarken, de Faeröer-eilanden en de westelijke kustlijn van Groenland ten zuiden van Sisimiut. De LightHouse-kaart - Denemarken en de Faeröer-eilanden is compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. VEREIST AXIOM OF ELEMENT MET LIGHTHOUSE 3.16 OF HOGER

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Duitsland
Raymarine Lighthouse zeekaart Duitsland Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over op de omliggende wateren met de LightHouse-kaart - Duitsland. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaart - Duitsland kunt u elk detail bekijken en alles onbeperkt verkennen.  Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat de hele kustlijn van Duitsland en een paar bevaarbare binnenwateren.

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Frankrijk
Raymarine Lighthouse zeekaart Nautische kaart Frankrijk Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over met de LightHouse-kaarten Frankrijk. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaarten kan je ieder detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat de hele kust van Frankrijk en het eiland Corsica.  

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Noord-Amerika
Raymarine Lighthouse zeekaart Noord-Amerika Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over met de LightHouse-kaart Noord-Amerika. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaarten kan je ieder detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat de kustlijnen van de VS, Alaska en Hawaii, duizenden binnenwateren en de Bahama's. LightHouse-kaarten Noord-Amerika beslaat ook de grote meren en bijbehorende waterwegen, Brits-Columbia, de St. Lawrence-rivier, de kusten van Newfoundland, Nova Scotia, het Prins Edward-eiland en New Brunswick.

€ 154,99*
Raymarine Lighthouse zeekaart Zweden
Raymarine Lighthouse zeekaart Zweden Houd er rekening mee dat dit product niet kan worden geretourneerd zodra het zegel is geopend of verbroken! Neem het gezag over op de omliggende wateren met de LightHouse-kaart - Zweden. Ontdek visueel verbluffende, aan persoonlijke wensen aan te passen maritieme kaarten met dieptecontouren in kleurtinten, veel informatie over bezienswaardigheden en de superieure duidelijkheid die alleen Raymarine kan leveren. Met de LightHouse-kaart - Zweden kunt u elk detail bekijken en alles onbeperkt verkennen. Compatibel met Raymarine Axiom, Axiom+, Axiom Pro, Axiom XL en Raymarine Element. Het nautische kaartgebied beslaat gedetailleerd de kustlijn van Zweden.

€ 154,99*

Raymarine LightHouse – Superieure zeekaarten voor perfecte navigatie

LightHouse-kaarten brengen een nieuw niveau van duidelijkheid in maritieme GPS-navigatie. LightHouse-kaarten zijn gemaakt op basis van officiële hydrografische kaartbronnen en bieden maximale leesbaarheid, intuïtieve navigatie en uitstekende kwaliteit van de zeekaart.

De vier verschillende kleurenpaletten - Dag, Helder Zonlicht, Schemering en Nacht - zorgen altijd voor de best mogelijke leesbaarheid. Zelfs bij wisselende lichtomstandigheden kun je de kaarten duidelijk en zonder vermoeidheid bekijken. Bovendien kun je met de bedieningselementen alle details naar wens aanpassen.

Je kunt de indicatoren voor boeien, bezienswaardigheden en andere symbolen naar wens in grootte aanpassen. Dankzij de uitgebreide POI-database vind je in één oogopslag jachthavens, tankstations, bezienswaardigheden, service-werkplaatsen en nog veel meer. Bovendien kun je kiezen tussen de kaartstijlen Recreatie en Beroepsvaart, om zo de belangrijkste cartografische informatie voor je boottocht te verkrijgen.

Haal meer uit je LightHouse-kaarten met het Premium-Abonnement

Met een LightHouse Premium-abonnement haal je nog meer uit de Raymarine-kaarten. Naast de nieuwste zeekaarten en regelmatige kaartupdates krijg je toegang tot een uitgebreide POI-database (Points of Interest) en hoogwaardige satellietbeelden. In de Real-World-View-modus bieden de satellietbeelden een ideaal overzicht van wegen, kustlijnen en ondieptes in jouw omgeving.

Met het Premium-abonnement ontgrendel je aanvullende handige functies en inhoud van partners uit de maritieme sector voor jouw LightHouse-kaarten. Mapbox, één van de toonaangevende aanbieders van locatiegegevens voor online- en mobiele toepassingen, levert wereldwijde satelliet- en luchtbeelden. Hiermee beschik je over gedetailleerde straat- en locatiegegevens op het land. Marinas.com levert Premium-abonnees een uitgebreide lijst van jachthavens, ankerplaatsen en marine-locaties. De Reeds Nautical Almanac levert gegevens voor de Atlantische kustwateren rond het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Kanaaleilanden en de gehele Europese kust vanaf de top van Denemarken tot aan Gibraltar, Noord-Marokko en de Azoren. Last but not least krijg je als abonnee toegang tot de community-kaartgegevens van Navily.