Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Blauw 165 N

€ 107,99

% € 124,95* (13.57% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-550

Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Blauw 165 N

PLASTIMO - NIEUW PILOT 165 REDDINGSVEST

Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.

KENMERKEN
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N
Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar
Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning.
Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.
Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor controles of onderhoud.

manueel, zonder reddingsgordel en kruisriem

ex 63413

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

12skipper automatisch reddingsvest voor kinderen 150N, roze
12skipper Junior automatisch reddingsvest 150N met harnas, UML-trekker, lichaamsgewicht 15-40kg voor kinderen, marineblauw - zwemvest Het automatische reddingsvest voor kinderen is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht van 15-40 kg. Het automatische reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een drijfvermogen van 150N. Dit automatische reddingsvest is uitgerust met een harnas, dat vaak ook wel een D-ring of reddingsgordel wordt genoemd en wordt gebruikt om veiligheidsgordels of reddingslijnen vast te maken. Het harnas is goedgekeurd volgens DIN EN ISO 12401. Daarnaast is er een eenvoudig kruisbandje en een signaalfluitje op het reddingsvest. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 24g patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: 12skipper herlaadset 150N UML 24g UML 24 g Het 12skipper reddingsvest wordt door Marinepool in Europa geproduceerd. Het zwemvest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 79,90*
%
Plastimo reddingvest New Pilot 165, 165 N, zwart
Plastimo reddingvest New Pilot 165, 165 N, zwart   PLASTIMO - NIEUW PILOT 165 REDDINGSVEST Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten. Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N. KENMERKEN Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Opblaassysteem : manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden. Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor controles of onderhoud.   Automatisch, zonder lifebelt en kruisriem.  

€ 115,99* € 133,28* (12.97% bespaard)
%
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Blauw 165N
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Blauw 165NPLASTIMO - NIEUW PILOT 165 REDDINGSVESTComfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.KENMERKENDrijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 NInflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch HammarErgonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning.Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor controles of onderhoud.Automatisch, zonder reddingsvest en kruisriem.ex 63419

€ 115,99* € 133,28* (12.97% bespaard)
%
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Blauw
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, BlauwPLASTIMO - NIEUW PILOT 165 LIFEVEST MET OOG VOOR LIFEBELTComfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte all-rounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.FeaturesDrijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch HammarErgonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, past perfect bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.Hydrostatische Hammar, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,zonder reddingsgordel, zonder kruisriem.

€ 152,99* € 173,74* (11.94% bespaard)
%
Plastimo kogelfenderhoes, marineblauw, A2
Plastimo kogelfender hoes, marineblauw, A2Kogel fender afdekkingFenderhoes gemaakt van rekbaar, wasbaar polyester, handgemaakt.Kleur: marineblauwmax. diameter: 40 cmenkel gebreid

€ 19,99* € 23,79* (15.97% bespaard)