Plastimo Reddingvest New Pilot 165, zwart, 165 N

€ 122,99

% € 141,61* (13.15% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-108

Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart, 165 N

PLASTIMO - NIEUW REDDINGSVEST PILOT 165 MET OOGJE VOOR REDDINGSGORDEL

Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.

Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.
Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.

Kenmerken

Drijfvermogen: nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N
Opblaassysteem: manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar
Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.
Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.

 

Automatisch, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,
zonder reddingsgordel, zonder kruisriem

ex 63423

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo reddingvest Sl180, grijs, 180 N, Pro-Sensor
Plastimo reddingvest Sl180, Grijs, 180 N, Pro-Sensor   Pastimo - SL 180 reddingsvest Het ideale reddingsvest voor racen en offshore zeilen. De SL 180 is vaak de eerste keuze van de Sailing Elite. Uiterst flexibel, comfortabel en afgestemd op prestaties. Functioneel, trendy..... en natuurlijk betrouwbaar. Ontworpen met Plastimo's exclusieve technologie van hi-tech vezels en materialen. Categorie: 150 N - werkelijk drijfvermogen 180 N. Beschikbare ontkoppelingsmechanismen: Automatische Pro-Sensor, Hydrostatische Hammar Beschikbare kleuren: grijs, oranje en turkoois Kenmerken - Zeer flexibel en ergonomisch, voor een perfecte pasvorm bij alle manoeuvres en lichaamshoudingen - Praktisch en intuïtief aan te trekken: Waistcoat met rits - Dyneema® reddingsgordel - Rits aan de buitenkant - Neopreen kraag, voor optimale pasvorm en rugpand voor comfort - YKK QBZ® rits met 2 ritspunten, ontwikkeld en gecertificeerd voor gebruik op reddingsvesten - Gemakkelijk aan te passen aan lichaamsgrootte, taille en rug - Modulair: Externe zak met rits en twee lussen op de luchtkamer voor extra uitrusting   Met automatische pro-sensor, reddingsgordel en dubbele kruisriem ex 64111  

€ 229,99* € 260,61* (11.75% bespaard)
%
Plastimo Evo-J Junior Reddingvest Rood 110N
Plastimo Evo-J Junior Reddingvest Rood 110NAutomatisch uitklapbaar reddingsvest.110 N drijfvermogen, d.w.z. meer dan de standaard vereiste 90 N. Dit extra drijfvermogen verbetert het zelfrichtend vermogen en helpt het hoofd goed boven water te houden.Ontworpen voor kinderen van 20 tot 50 kg.

€ 161,99* € 183,26* (11.61% bespaard)
Set van 2: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO met harnas, olijfgroen
Set van 2: 12skipper automatisch reddingsvest 165N ISO met harnas, olijfgroen - zwemvest Leveringsomvang: - Twee (2x) 12skipper automatische reddingsvesten 165N ISO met harnas, olijfgroen Dit automatisch reddingsvest heeft een drijfvermogen van 165 Newton, behoort tot de 150N klasse en is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3. Het is uitgerust met een harnas (ook wel D-ring of reddingsgordel genoemd) en goedgekeurd voor gebruik met veiligheidsgordels en veiligheidslijnen volgens DIN EN ISO 12401. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Dit reddingsvest blaast zich automatisch op wanneer het met water in aanraking komt. Bovendien is manuele activering op elk moment mogelijk. Na activering kan de druk in de zwemblaas handmatig via een ventiel worden ingesteld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor worden de CO2-patroon en de trekker (samen met de zogenaamde herlaadset) vervangen. Zorg ervoor dat je de juiste herlaadset aanschaft, vooral het gewicht van de CO2-patroon is bepalend! Dit zwemvest bevat een 33g-patroon en een UML trekker, beide inbegrepen in deze herlaadset: Er is maar één maat (One-Size) van dit reddingsvest. Deze is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg en een borstomtrek van 55-140cm. Het harnas is veelzijdig verstelbaar en daardoor aanpasbaar aan de individuele lichaamsvorm. Dit reddingsvest is voorzien van een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. Sprayhood en SOLAS-Light zijn niet inbegrepen. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Marinepool in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 129,90*
%
Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart
Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart PLASTIMO - NIEUW PILOT 165 LIFEVEST MET OOG VOOR LIFEBELT Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte all-rounder, ideaal voor alle nautische activiteiten. Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N. Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren. Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus. Kenmerken: Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, past perfect bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden. Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud. Handmatig, met bevestigingsoog voor reddingsgordel, zonder reddingsgordel, zonder kruisriem.

€ 114,99* € 132,09* (12.95% bespaard)
%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 8 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 181,99* € 213,01* (14.56% bespaard)
%
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Rood
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, RoodPLASTIMO - NIEUW PILOT 165 LIFEVEST MET OOG VOOR LIFEBELTComfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte all-rounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.FeaturesDrijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch HammarErgonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, past perfect bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.Handmatig, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,zonder reddingsgordel, zonder kruisriem.

€ 114,99* € 132,09* (12.95% bespaard)