Plastimo Reddingvest New Pilot 165, zwart, 165 N

€ 122,99

% € 141,61* (13.15% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-108

Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart, 165 N

PLASTIMO - NIEUW REDDINGSVEST PILOT 165 MET OOGJE VOOR REDDINGSGORDEL

Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.

Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.
Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.

Kenmerken

Drijfvermogen: nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N
Opblaassysteem: manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar
Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.
Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.

 

Automatisch, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,
zonder reddingsgordel, zonder kruisriem

ex 63423

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo reddingvest Sl180, grijs, 180 N, Pro-Sensor
Plastimo reddingvest Sl180, Grijs, 180 N, Pro-Sensor   Pastimo - SL 180 reddingsvest Het ideale reddingsvest voor racen en offshore zeilen. De SL 180 is vaak de eerste keuze van de Sailing Elite. Uiterst flexibel, comfortabel en afgestemd op prestaties. Functioneel, trendy..... en natuurlijk betrouwbaar. Ontworpen met Plastimo's exclusieve technologie van hi-tech vezels en materialen. Categorie: 150 N - werkelijk drijfvermogen 180 N. Beschikbare ontkoppelingsmechanismen: Automatische Pro-Sensor, Hydrostatische Hammar Beschikbare kleuren: grijs, oranje en turkoois Kenmerken - Zeer flexibel en ergonomisch, voor een perfecte pasvorm bij alle manoeuvres en lichaamshoudingen - Praktisch en intuïtief aan te trekken: Waistcoat met rits - Dyneema® reddingsgordel - Rits aan de buitenkant - Neopreen kraag, voor optimale pasvorm en rugpand voor comfort - YKK QBZ® rits met 2 ritspunten, ontwikkeld en gecertificeerd voor gebruik op reddingsvesten - Gemakkelijk aan te passen aan lichaamsgrootte, taille en rug - Modulair: Externe zak met rits en twee lussen op de luchtkamer voor extra uitrusting   Met automatische pro-sensor, reddingsgordel en dubbele kruisriem ex 64111  

€ 229,99* € 260,61* (11.75% bespaard)
Set van 2: 12skipper handmatige reddingsvest 165N ISO, zwart
Set van 2: 12skipper handmatige reddingsvest 165N ISO, zwart Leveringsomvang: - Twee 12skipper handmatige reddingsvesten 165N ISO, zwart Het 12skipper reddingsvest 165N ISO met manuele activering is geschikt voor een lichaamsgewicht van 40-150 kg. Het reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een werkelijk drijfvermogen van 165N (klasse 150N).
Het handmatige reddingsvest is uitgerust met een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. De ontsteker is de UML-trekker (United Moulders). Er is een manuele trekker an het reddingsvest waardoor het zelfs buiten het water kan worden gevuld. De druk kan na activering handmatig worden geregeld via een ventiel. Als er geen schade aan het reddingsvest is, kan het na activering ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor wordt het CO2-patroon vervangen, die in een onderhoudsset is inbegrepen en als accessoire kan worden gekocht. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 33g-patroon en een UML-trekker. De 12skipper reddingsvesten worden geproduceerd door Plastimo in Europa. Het eerste onderhoud is 24 maanden na levering (factuurdatum) nodig. Er is bewust afgezien van een extra onderhoudslabel op het reddingsvest. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en ontsteker verzonden.

€ 114,90*
%
Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart
Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart PLASTIMO - NIEUW PILOT 165 LIFEVEST MET OOG VOOR LIFEBELT Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte all-rounder, ideaal voor alle nautische activiteiten. Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N. Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren. Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus. Kenmerken: Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, past perfect bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden. Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud. Handmatig, met bevestigingsoog voor reddingsgordel, zonder reddingsgordel, zonder kruisriem.

€ 114,99* € 132,09* (12.95% bespaard)
%
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Rood
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, RoodPLASTIMO - NIEUW PILOT 165 LIFEVEST MET OOG VOOR LIFEBELTComfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte all-rounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.FeaturesDrijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch HammarErgonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, past perfect bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.Handmatig, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,zonder reddingsgordel, zonder kruisriem.

€ 114,99* € 132,09* (12.95% bespaard)
Musto Dynamic Pro II Adapt bootschoen heren blauw, maat 45
Musto Dynamic Pro II Adapt bootschoen heren blauw (vallarta blue/white)Een veilige basis voor elke actie. Performance Dekschoen Dynamic Pro II Adapt van Musto met XPL drainage technologie voorkomt dat water in de schoen blijft staan. EVA-middenzool beschermt de teen en zorgt voor comfortabele demping. Het soepele vetersysteem garandeert de beste grip. De zool is verdeeld in verschillende delen voor maximale flexibiliteit en stabiliteit.

€ 149,99*
%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 8 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 181,99* € 213,01* (14.56% bespaard)