Plastimo reddingvest New Pilot 165, 165 N, blauw

€ 122,99

% € 141,61* (13.15% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-439

Plastimo reddingvest New Pilot 165, 165 N, blauw

 

PLASTIMO - NIEUW REDDINGSVEST PILOT 165 MET OOGJE VOOR REDDINGSGORDEL

Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.
Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.

Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.
Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.

Kenmerken

Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N
Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar
Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, een perfecte pasvorm voor een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.
Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.

 

Automatisch, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,
zonder kruisriem

ex 63422

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, Rood
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, RoodPLASTIMO - NIEUW PILOT 165 LIFEVEST MET OOG VOOR LIFEBELTComfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte all-rounder, ideaal voor alle nautische activiteiten.Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N.Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren.Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus.FeaturesDrijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Inflatie systeem : manueel*, automatisch, hydrostatisch HammarErgonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, past perfect bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden.Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.Handmatig, met bevestigingsoog voor reddingsgordel,zonder reddingsgordel, zonder kruisriem.

€ 114,99* € 132,09* (12.95% bespaard)
%
Plastimo enkele kruisriem voor reddingsvesten
Plastimo enkele kruisriem voor reddingsvesten Plastimo - kruisriem Sterk aanbevolen: Voorkomt dat het reddingsvest wegglijdt, maakt het zwemmen gemakkelijker. 25 mm breed polyesterweefsel. Met plastic gesp.  

€ 16,99* € 17,49* (2.86% bespaard)
%
Spinlock EA helmstok verlenger
Spinlock EA helmstok verlenger De EA helmstok verlenger van Spinlock overtuigt door de asymmetrische vorm van de handgreep, die de filigrane sturing verbetert. De handgreep ligt beter in de hand en ondersteunt de pols. Hierdoor wordt de hand niet moe en je hebt minder pijn in je rug. De EA helmstok is met zijn geïntegreerde schokdemping en zijn quick release voor het eenvoudig opbergen ideaal voor het sturen van de raceboot. De helmstok van Spinlock is met zijn geïntegreerde schokdemping en zijn quick release voor het eenvoudig opbergen ideaal voor het sturen van de raceboot.  

€ 209,99* € 245,00* (14.29% bespaard)
%
Plastimo Reddingvest New Pilot 165, zwart, 165 N
Plastimo reddingvest New Pilot 165, zwart, 165 N PLASTIMO - NIEUW REDDINGSVEST PILOT 165 MET OOGJE VOOR REDDINGSGORDEL Comfortabel en lichtgewicht, de Pilot 165 is de perfecte allrounder, ideaal voor alle nautische activiteiten. Drijfvermogen : nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N. Met bevestigingspunt voor reddingsgordel : Het bevestigingspunt voor de tui is een textiellus met retroreflecterende draad om de zichtbaarheid 's nachts te optimaliseren. Deze lichtgewicht textiellus is ergonomischer en vervangt de traditionele roestvrijstalen lus. Kenmerken Drijfvermogen: nominaal 150 N, werkelijk drijfvermogen 165 N Opblaassysteem: manueel*, automatisch, hydrostatisch Hammar Ergonomisch design, elegant en modern : zeer soepel en aansluitend op het lichaam, perfect passend bij een actieve bemanning. Slanke snit met geoptimaliseerde vouw : precies de juiste hoeveelheid compactheid om soepelheid te behouden. Buitenschaal met rits: perfecte afwerking en geweldige look, de buitenschaal alleen openen wanneer nodig. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en voorkomt voortijdig openen van de buitenmantel. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken voor inspectie of onderhoud.   Automatisch, met bevestigingsoog voor reddingsgordel, zonder reddingsgordel, zonder kruisriem ex 63423  

€ 122,99* € 141,61* (13.15% bespaard)
DEAL: 12skipper reddingsvest 165N ISO met handmatige activering, rood
12skipper reddingsvest 165N ISO met handmatige activering, rood - zwemvest Dit 12skipper reddingsvest 165N ISO met manuele activering is geschikt voor personen met een gewicht vanaf 40kg. Het is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een drijfvermogen van 165N (150 klasse). Het handmatige reddingsvest is uitgerust met een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. De trekker die hier wordt gebruikt is de UML trekker (United Moulders). Er is een manuele trekker an het reddingsvest waardoor het zelfs buiten het water kan worden gevuld. De druk kan vervolgens handmatig via een ventiel na activering worden geregeld. Als er geen beschading is, kan het reddingsvest na in werking stellen ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor wordt de CO2-patroon uitgewisseld, die in een harlaadset is inbegrepen. Een harlaadset kan als accessoire worden gekocht. Dit zwemvest wordt geleverd met een 33g patroon en een UML trigger. Het 12skipper vest wordt geproduceerd door Marinepool in Europa. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en trekker verzonden. Op het moment van ontvangst heeft het vest minimaal 24 maanden tot het volgende onderhoud.

€ 59,90*