Plastimo Kompas Offshore 135 Zwart

€ 182,99

% € 210,63* (13.12% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-115

Plastimo Kompas Offshore 135 Zwart

Zone A/B/C. Voor motorboten van 10 m en meer (33ft+). Het beroemde XXL offshore kompas met ingebouwde klapdeksel, dat op de meeste dagzeilers, RIBs, motorboten en catamarans wordt gemonteerd. Door vlakke montage of montage op een beugel past hij op elk stuurwiel of dashboard voor optimale leesbaarheid. Magnetische celconstructie voor extra weerstand tegen trillingen en schokken van de romp. SOLAS-MED gecertificeerd: ook geschikt voor vissersboten en commerciële vaartuigen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Offshore 135 Zwart Taps toelopend Rose Z/A kompas
Plastimo Offshore 135 Zwart Taps toelopend Rose Z/A kompasVoor motorboten van 10 m en groter. Het beroemde XXL offshore kompas met ingebouwde afdekking. Voor zeiljachten, rigid hull inflatable boats (RIB), motorboten en catamarans. Kan verzonken of met montagebeugel op elk type dashboard worden gemonteerd en biedt optimale afleesbaarheid. Bestand tegen trillingen. MED gecertificeerd.

€ 216,99* € 247,52* (12.33% bespaard)
%
Plastimo Offshore 55 Kompas, Zwart
Plastimo Offshore 55 Kompas, ZwartPlastimo - Offshore 55 KompasHet ideale kompas voor kleine motorboten.Type boot: Motorboten tot 6 meter (20 ft).Rozet: kegelvormige rozet met 5°-verdeling, schijnbare Ø 55 mm., koersherhaling om de 30°.Klembeugel: Klembeugel voor horizontale oppervlakken. Stuuruitslag met inkeping voor gemakkelijke koers.Compensatie: optioneel verkrijgbaar (ingebouwd in de behuizing).Verlichting: Optioneel verkrijgbaar : 12/24 V LED lamp (wordt ingebouwd in de behuizing).Geleverd met beugel + schroeven.Zwarte roos, zwarte behuizing

€ 50,99* € 59,38* (14.13% bespaard)
%
Plastimo kompas Iris 50 - blauwe behuizing
Plastimo kompas Iris 50 - blauwe behuizing Het handpeilkompas Iris 50 van Plastimo is een kompas voor alle doeleinden dat u zeker op de juiste koers houdt. Dankzij de stevige en soepele behuizing is het handpeilkompas beschermd tegen schokken en stoten en ligt het tegelijkertijd altijd goed in de hand, zelfs als het nat is. Dankzij het ingebouwde expansiediafragma en het stabiliteitsprisma, garandeert het Iris 50 kompas een nauwkeurigheid tot 1°. Om de koers ook op grotere afstand te kunnen bepalen, heeft Plastimo een kijkvenster van 20° op het oppervlak van het kompas aangebracht, zodat de kompaskaart altijd goed leesbaar is. De kleur van de behuizing van het kompas is blauw, de kompasroos is wit.

€ 80,99* € 93,30* (13.19% bespaard)
%
Plastimo Bevestigingsbeugel Zwart Voor Offshore 135 Kompas
Plastimo Bevestigingsbeugel Zwart Voor Offshore 135 KompasDe bevestigingsbeugel houdt het kompas uit de buurt van het dashboard en voorkomt mogelijke storing door andere apparatuur of metalen voorwerpen.De optionele beugel biedt extra montagemogelijkheden, hetzij op een horizontaal oppervlak om uitsnijding van het dashboard te voorkomen, hetzij op een verticale scheidingswand.De beugel schuift op een montageplaat en kan na gebruik gemakkelijk worden verwijderd om het kompas tegen diefstal te beschermen.Afgezien van de esthetische voordelen heeft de beugel ook het voordeel dat hij het kompas isoleert van het dashboard, waardoor mogelijke interferentie van andere instrumenten en metalen voorwerpen wordt beperkt.

€ 27,99* € 33,20* (15.69% bespaard)
%
Plastimo Kompas Offshore 95 Zwart, Conische Kaart Zwart
Plastimo Kompas Offshore 95 Zwart, Taps toelopende kaart ZwartMotorboten van 6 tot 10 m (19 tot 33 ft).Installatie- Inbouwmontage op horizontaal dashboard : compact ontwerp, uitwisselbaar met Offshore 90 en de meeste kompassen van dezelfde grootte.- Montagebeugel : brede en stabiele montagevoet absorbeert trillingen. Montage onder elke hoek is mogelijk, mits het kompas en de kaarteenheid te allen tijde horizontaal blijven. Het kompas met beugel kan ook worden verwijderd als het is uitgerust met een klemplaat.

€ 111,99* € 129,71* (13.66% bespaard)
%
Plastimo Offshore kompas105 zwart conisch rosé
Plastimo Offshore kompas105 zwart conisch rosé 12/24V LED-verlichting Voor motorboten van 5 tot 10 m (17 tot 33 ft). Het beroemde offshore-kompas met ingebouwde scharnierende motorkap, zeer populair op open dagboten, RIBs, motorkruisers en catamarans. Als inbouwkompas of als op een beugel gemonteerd kompas past het op alle stuurconsoles of dashboards en biedt het een optimale afleesbaarheid. Het magnetische celontwerp is voorzien van schokdempers voor extra weerstand tegen trillingen en schokken van de romp.  

€ 152,99* € 176,12* (13.13% bespaard)