Plastimo Offshore 135 Kompas Wit Taps toelopende roos Z/A

€ 216,99

% € 247,52* (12.33% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-253

Plastimo Offshore 135 Kompas Wit Taps toelopende roos Z/A

Voor motorboten van 10 m en meer ( 33 ft+). Het beroemde XXL offshore kompas met ingebouwde scharnierende motorkap, dat op de meeste dagboten, RIBs, motorkruisers en catamarans wordt gemonteerd. Door vlakke montage of montage op een beugel past hij op elk stuurwiel of dashboard voor optimale leesbaarheid. Magnetische celconstructie voor extra weerstand tegen trillingen en schokken van de romp. SOLAS-MED goedgekeurd: ook geschikt voor beroepsvissersboten en koopvaardijschepen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Offshore 75 Kompas, Wit, Bevestigingsbeugel
Plastimo Offshore 75 Kompas, Wit, MontagebeugelPlastimo - Offshore 75 KompasHet Offshore 75 kompas profiteert van alle knowhow en industriële technologie van Plastimo op het gebied van kompassenkompas productie.Uitgerust met het 'Vibration Absorber' systeem, heeft de Offshore 75 rose een uitzonderlijke stabiliteit in alle navigatieomstandigheden.stabiliteit - en dat onder alle navigatieomstandigheden.Boot grootte: Motorboten van 5 tot 8 meter.Roos: kegelvormige roos met 5° schaalverdeling. Schijnbare Ø van de roos : 70 mm. Koersherhaling om de 30°.Type installatie- Installatie : horizontaal, verticaal of schuin.- Minisokkel : horizontaal gemonteerd op een klemschijf (meegeleverd) om het kompas aan en uit te klippen.- Met montagebeugel : horizontaal of schuin. Verwijderbaar met klemschijf.Weerstand tegen trillingen: "Vibratie Absorber" speciaal gedempt rozensysteem.Controlelijnen: 1 controlelijn.Compensatie: Als accessoire (voor minisokkel- en beugelmodellen).Verlichting: Standaard geleverd (1 lamp 12 Vcc) op Offshore modellen. Geen verlichting op Offshore Basic modellen.Inbegrepen in de levering: Clip ring + schroef set voor mini basis en beugel modellen.ISO 613 goedkeuring.witte roos, witte behuizingmet verlichtingMet montagebeugel, horizontale of verticale montage

€ 93,99* € 107,93* (12.92% bespaard)
%
Whale Gusher Titan handlenspomp schot montage 105l/min
Whale BP4402 Gusher Titan handlenspomp voor schot montage 105l/minCombineert krachtige prestaties met een lichte constructieRobuuste, lichtgewicht en bewezen pomp van Whale - Deceialang beproefd door zeelieden

€ 138,99* € 182,90* (24.01% bespaard)
Robline landvast Rio 14mm lengte 7m navy/blauw
FSE Robline landvast Rio - met oog, diameter 14mm, lengte 7m, kleur navy/blauw Specificaties : Kern: Polyester Mantel: Polyester 24 Toepassingsgebied: ankerlijn, landvast Rio is beschikbaar in verschillende diameters en kleuren. Het wordt door zijn enorme slijtvastheid en uitzonderlijke grip gekenmerkt. Rio maakt ook indruk op de consument met zijn hoge treksterkte, UV-bestendigheid en is gemakkelijk te splitsen.

€ 27,99*
%
Plastimo Kompas Offshore 135 Zwart
Plastimo Kompas Offshore 135 ZwartZone A/B/C. Voor motorboten van 10 m en meer (33ft+). Het beroemde XXL offshore kompas met ingebouwde klapdeksel, dat op de meeste dagzeilers, RIBs, motorboten en catamarans wordt gemonteerd. Door vlakke montage of montage op een beugel past hij op elk stuurwiel of dashboard voor optimale leesbaarheid. Magnetische celconstructie voor extra weerstand tegen trillingen en schokken van de romp. SOLAS-MED gecertificeerd: ook geschikt voor vissersboten en commerciële vaartuigen.

€ 182,99* € 210,63* (13.12% bespaard)
%
Plastimo Olympic 135 Open - Black Rose, Z/Abc Kompas
Plastimo Olympic 135 Open - Black Rose, Z/Abc KompasVoor zeil- of motorjachten vanaf 9 m ( 30 ft). Ideaal voor zeil- en motorcatamarans. Ingebouwd kompas voor dek, dashboard of stuurstand. De zonneklep maakt een perfect zicht op de kaart mogelijk vanuit een kijkhoek van meer dan 200 °. SOLAS-MED goedgekeurd: even geschikt voor professionele vissersboten als voor commerciële vaartuigen.

€ 250,99* € 284,41* (11.75% bespaard)