Plastimo Offshore 75 Kompas, Zwart, Mini Base

€ 83,99

% € 96,51* (12.97% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-100-100-448

Plastimo Offshore 75 Kompas, Zwart, Mini Base

Plastimo - Offshore 75 Kompas

Het Offshore 75 kompas profiteert van alle knowhow en industriële technologie van Plastimo op het gebied van de fabricage van
kompassen.
Uitgerust met het 'Vibration Absorber' systeem, heeft de Offshore 75 rose een uitzonderlijke
stabiliteit in alle navigatieomstandigheden.

Bootgrootte: Motorboten van 5 tot 8 meter.
Roos: kegelvormige roos met 5° schaalverdeling. Schijnbare Ø van de roos : 70 mm. Koersherhaling om de 30°.

Installatietype
- Installatie : horizontaal, verticaal of schuin.
- Minisokkel : horizontaal gemonteerd op een klemschijf (meegeleverd) om het kompas aan en uit te klippen.
- Met montagebeugel : horizontaal of schuin. Verwijderbaar met klemschijf.

Trillingsbestendigheid: speciaal gedempt rozensysteem "Vibration Absorber".
Controlelijnen: 1 controlelijn.
Compensatie: Als accessoire (voor minisokkel- en beugelmodellen).
Verlichting: Standaard geleverd (1 lamp 12 Vcc) op Offshore modellen. Geen verlichting op Offshore Basic modellen.

Bij de levering inbegrepen: Clip ring + schroef set voor mini basis en beugel modellen.

ISO 613 goedkeuring.

Zwarte roos, zwarte behuizing
met verlichting
Minisokkel, vlakke montage

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Offshore 105 Zwart Plat Roze Z/A
Plastimo Offshore 105 Zwart Plat Roze Z/AMotorboten van 5 tot 10 m (17 tot 33 voet).Het beroemde offshore-kompas met ingebouwde scharnierende motorkap, zeer populair op open dagboten, RIBs, motorkruisers en catamarans.Als inbouwkompas of als op een beugel gemonteerd kompas past het op alle stuurconsoles of dashboards en biedt het een optimale afleesbaarheid.Het magnetische celontwerp is voorzien van schokdempers voor extra weerstand tegen trillingen en schokken van de romp.

€ 151,99* € 174,93* (13.11% bespaard)
%
Plastimo kompas Offshore95 zwart, conische Kaart
Plastimo kompas offshore95 zwart, conische kaart   Motorboten van 6 tot 10 m (19 tot 33 ft).   Installatie - Inbouwmontage op horizontaal dashboard: compact ontwerp, uitwisselbaar met Offshore 90 en de meeste kompassen van dezelfde grootte. - Montagebeugel: brede en stabiele montagevoet absorbeert trillingen. De montage kan onder elke hoek gebeuren, op voorwaarde dat het kompas en de kaarteenheid steeds horizontaal blijven. Het kompas met beugel kan ook worden verwijderd als het is uitgerust met een klemplaat.  

€ 95,99* € 110,43* (13.08% bespaard)
%
Plastimo Advansea S400 Wind-A Analoge complete windrichtingaanwijzer
Plastimo Advansea S400 Wind-A Analoge complete windrichtingaanwijzer.Zelfde functies als het WindS400 model en: eigen bus interface en NMEA0183 input/output. Simulatiemodus.

€ 515,99* € 600,95* (14.14% bespaard)
%
Plastimo Kompas Offshore 75 - witte kompasring, met witte roos
Plastimo Offshore 75 kompas - witte kompasring, met witte roos, met verlichting. Het Offshore 75 kompas van Plastimo is ontworpen voor motorboten met een lengte van 5 tot 8 meter. Dit kompas wordt gekenmerkt door zijn hoge weerstand tegen trillingen. Dankzij de ingebouwde trillingsdemper, een speciaal gedempt rozensysteem, is het kompas altijd goed afleesbaar, zelfs bij sterke trillingen veroorzaakt door de deining. Het kompas is waterafstotend, UV-bestendig en krasbestendig. Het binnenmembraan heeft een grote expansiecapaciteit voor volumeschommelingen. Het voorkomt de vorming van luchtbellen die het gevolg kunnen zijn van temperatuurschommelingen en atmosferische druk. Het kegelvormige rozet van de Offshore 75 heeft een schaalverdeling van 5° en een schijnbare diameter van 70 mm. De geïntegreerde interne verlichting van het kompas zorgt voor een goede leesbaarheid, zelfs in het donker. Bij de bestelling zijn de clip-on scribe, verzonken schroeven en een boormal inbegrepen.

€ 76,99* € 88,42* (12.93% bespaard)
%
Plastimo Compass Offshore 95 Zwart Flat Card E
Plastimo Compass Offshore 95 Zwart Flat Card EMotorboten van 6 tot 10 m (19 tot 33 voet).Installatie- Horizontale dashboardmontage : compact ontwerp, uitwisselbaar met de Offshore 90 en de meeste kompassen van dezelfde grootte.- Bevestiging : brede en stabiele bevestigingsvoet absorbeert trillingen. Montage onder elke hoek is mogelijk, mits het kompas en de kaarteenheid te allen tijde horizontaal blijven. Het kompas op de beugel kan ook worden verwijderd indien het is voorzien van een klemplaat.voorheen 55376

€ 111,99* € 129,71* (13.66% bespaard)
%
Plastimo Offshore 75 Kompas, Zwart, Blad
Plastimo Offshore 75 Kompas, Zwart, BladPlastimo - Offshore 75 KompasHet Offshore 75 kompas profiteert van alle knowhow en industriële technologie van Plastimo op het gebied van de fabricage vankompassen.Uitgerust met het 'Vibration Absorber' systeem, heeft de Offshore 75 rose een uitzonderlijkestabiliteit in alle navigatieomstandigheden.Bootgrootte: Motorboten van 5 tot 8 meter.Roos: kegelvormige roos met 5° schaalverdeling. Schijnbare Ø van de roos : 70 mm. Koersherhaling om de 30°.Installatietype- Installatie : horizontaal, verticaal of schuin.- Minisokkel : horizontaal gemonteerd op een klemschijf (meegeleverd) om het kompas aan en uit te klippen.- Met montagebeugel : horizontaal of schuin. Verwijderbaar met klemschijf.Trillingsbestendigheid: speciaal gedempt rozensysteem "Vibration Absorber".Controlelijnen: 1 controlelijn.Compensatie: Als accessoire (voor minisokkel- en beugelmodellen).Verlichting: Standaard geleverd (1 lamp 12 Vcc) op Offshore modellen. Geen verlichting op Offshore Basic modellen.Inbegrepen in de levering: Clip ring + schroef set voor mini basis en beugel modellen.ISO 613 goedkeuring.Zwarte rozet, lichtgrijze behuizingmet verlichtingOp het instrumentenpaneel, voor verticale of 20° tot 90° hellende plaat.

€ 88,99* € 102,70* (13.35% bespaard)