Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 12kg

€ 209,99

% € 241,57* (13.07% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-513-116

Plastimo Kobra 2 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 12kg

Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 12 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaaranker is het roestvrijstalen ploegschaaranker.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Kobra 2 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 14kg
Plastimo Kobra 2 Ploegschaar Anker Gegalvaniseerd - Gewicht 14kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaaranker van Plastimo met een gewicht van 14 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra Anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra Anchor 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaaranker is het roestvrijstalen ploegschaaranker.

€ 217,99* € 246,33* (11.5% bespaard)
%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 8 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 181,99* € 213,01* (14.56% bespaard)
%
Plastimo Dc Anker 20 Kg
Plastimo Dc Anker 20 Kg Plastimo - DC Anker voor boten 18-20 m Gewicht: 20 Kg Ploeganker met zeer hoge houdkracht. Dankzij zijn vorm en zeer goed zwaartepunt graaft dit anker zich snel in en biedt het onmiddellijke houvast. Hoogwaardig staal, thermisch verzinkt. Opbrengst 420 MPa.  

€ 292,99* € 330,82* (11.44% bespaard)
%
Plastimo Kobra 1 Ploegschaaranker gegalvaniseerd - gewicht 2kg
Plastimo Kobra 1 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 2kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaaranker van Plastimo met een gewicht van 2 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra Anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra Anchor 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaaranker is het roestvrijstalen ploegschaaranker.

€ 56,99* € 65,81* (13.4% bespaard)
%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 10kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 10 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 175,99* € 205,87* (14.51% bespaard)