Britany plaat anker gegalvaniseerd - gewicht 6kg

€ 59,99

% € 71,04* (15.55% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-519-113

Britany gegalvaniseerd plaat anker - gewicht 6kg

Het Britany gegalvaniseerd plaatanker weegt 6 kilogram en is zeer geschikt voor zachte grond, zoals slib, klei of leemgrond. De speciaal gevormde, scherpe vonken graven zich binnen zeer korte tijd in de grond in en zorgen voor een sterke houvast. Over het geheel genomen is het ontwerp vrij smal gehouden om sedimentatie te voorkomen. Leemachtige grond die aan het anker kleeft, bijvoorbeeld, kan de houdkracht verminderen. Een alternatiefl is het roestvrijstalen Danforth plaatanker.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Dubarry Commodore X LT bootschoen heren kastanjebruin, maat 45
Dubarry Commodore X LT bootschoen extra licht heren kastanjebruin (chestnut)De Commodore X LT is een sportieve mocassin met een driegatsvetersluiting. Dankzij de verder ontwikkelde zool van milieuvriendelijk en antibacterieel materiaal is de bootschoen uiterst licht en comfortabel. Een populair Dubarry-kenmerk zijn de subtiele bakboord- en stuurboordkleuren op de zijkant van de schoen. - Gemaakt van ons beproefde DryFast-DrySoft leer - ExtraLight® en schokabsorberende zool - Bekroonde NonSlip NonMarking zool voor meer grip in natte omstandigheden - Roestvrije oogjes.

€ 189,90* € 199,00* (4.57% bespaard)
%
Britany plaat anker gegalvaniseerd - gewicht 2kg
Britany plaatanker gegalvaniseerd - gewicht 2kg Het Britany plaatanker is het enige anker dat een stevige houvast biedt zonder dat de ketting uitdroogt op het anker. Het heeft een speciaal gevormde ankerschacht zonder \"rugblok\" en zeer fijne flunkpunten voor veilig graven, zelfs op stevige, harde ondergronden zoals zand, puin en slib. Gemaakt van thermisch verzinkt staal.  

€ 23,99* € 28,56* (16% bespaard)
Set van 2: 12skipper handmatige reddingsvest 165N ISO, zwart
Set van 2: 12skipper handmatige reddingsvest 165N ISO, zwart Leveringsomvang: - Twee 12skipper handmatige reddingsvesten 165N ISO, zwart Het 12skipper reddingsvest 165N ISO met manuele activering is geschikt voor een lichaamsgewicht van 40-150 kg. Het reddingsvest is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 12402-3 en heeft een werkelijk drijfvermogen van 165N (klasse 150N).
Het handmatige reddingsvest is uitgerust met een eenvoudige kruisband en een signaalfluitje. De ontsteker is de UML-trekker (United Moulders). Er is een manuele trekker an het reddingsvest waardoor het zelfs buiten het water kan worden gevuld. De druk kan na activering handmatig worden geregeld via een ventiel. Als er geen schade aan het reddingsvest is, kan het na activering ook zonder onderhoud door de fabrikant worden hergebruikt. Hiervoor wordt het CO2-patroon vervangen, die in een onderhoudsset is inbegrepen en als accessoire kan worden gekocht. Dit reddingsvest wordt geleverd met een 33g-patroon en een UML-trekker. De 12skipper reddingsvesten worden geproduceerd door Plastimo in Europa. Het eerste onderhoud is 24 maanden na levering (factuurdatum) nodig. Er is bewust afgezien van een extra onderhoudslabel op het reddingsvest. Het vest wordt volledig gebruiksklaar inclusief CO2-patroon en ontsteker verzonden.

€ 114,90*