Britany plaat anker gegalvaniseerd - gewicht 8kg

€ 81,99

% € 95,91* (14.51% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-519-114

Britany gegalvaniseerd plaat anker - gewicht 8kg

Het Britany gegalvaniseerd plaatanker weegt 8 kilogram en is zeer geschikt voor zachte grond zoals slib, leem of kleigrond. De speciaal gevormde, scherpe vonken graven zich binnen zeer korte tijd in de grond in en zorgen voor een sterke houvast. Over het geheel genomen is het ontwerp vrij smal gehouden om sedimentatie te voorkomen. Leemachtige grond die aan het anker kleeft, bijvoorbeeld, kan de houdkracht verminderen. Een alternatief van roestvrij staal is het roestvrijstalen Danforth plaatanker.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Britany plaat anker gegalvaniseerd - gewicht 2kg
Britany plaatanker gegalvaniseerd - gewicht 2kg Het Britany plaatanker is het enige anker dat een stevige houvast biedt zonder dat de ketting uitdroogt op het anker. Het heeft een speciaal gevormde ankerschacht zonder \"rugblok\" en zeer fijne flunkpunten voor veilig graven, zelfs op stevige, harde ondergronden zoals zand, puin en slib. Gemaakt van thermisch verzinkt staal.  

€ 23,99* € 28,56* (16% bespaard)
%
Talamex Ankerlijn met vingerhoed - zwart, diameter 10mm, lengte 20m
Talamex ankerlijn met vingerhoed - zwart, diameter 10mm, lengte 20m De Talamex ankerlijnen zijn gemaakt van 3-voudig geklopt polypropyleen. In de ankerlijnen is een vingerhoed verwerkt, waarin het anker met behulp van de ankerketting kan worden vastgehaakt. De ankerlijn is geprefabriceerd door de fabrikant, wat een constante hoge verbindingskwaliteit garandeert. De artikelen worden door ons origineel verpakt geleverd.

€ 19,99* € 21,10* (5.26% bespaard)
%
Britany plaat anker gegalvaniseerd - gewicht 6kg
Britany gegalvaniseerd plaat anker - gewicht 6kg Het Britany gegalvaniseerd plaatanker weegt 6 kilogram en is zeer geschikt voor zachte grond, zoals slib, klei of leemgrond. De speciaal gevormde, scherpe vonken graven zich binnen zeer korte tijd in de grond in en zorgen voor een sterke houvast. Over het geheel genomen is het ontwerp vrij smal gehouden om sedimentatie te voorkomen. Leemachtige grond die aan het anker kleeft, bijvoorbeeld, kan de houdkracht verminderen. Een alternatiefl is het roestvrijstalen Danforth plaatanker.

€ 59,99* € 71,04* (15.55% bespaard)