Mastervolt SCM-25 MPPT solaire laadregelaar

€ 256,99

% € 274,00* (6.21% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MV-616-610-102

Mastervolt SCM-25 MPPT solar laadregelaar

De SCM25 MPPT is de kleinste MPPT laadregelaar van Mastervolt en net zo krachtig als zijn grote broer. Met 200 tot 700 Wp aan zonnepanelen, schakelbare uitgang en buzzer is deze Solar ChargeMaster uitermate geschikt voor kleine en middelgrote systemen.

De innovatieve techniek in de Mastervolt MPPT laadregelaars verhoogt het rendement van de zonnepanelen. In vergelijking met PWM regelaars laadt de SCM25 MPPT uw accu’s tot 30 % sneller - met hetzelfde aantal panelen!

MPPT laadregelaar voor alle zonnepanelen

Naast de traditionele 36 en 72-cells panelen is de SCM25 MPPT ook ideaal voor de voordelige 60-cells panelen.

Gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel

De SCM25 MPPT is geschikt voor alle accutypen, inclusief Mastervolt Lithium Ion. De laadprofielen voor alle typen accu’s zijn vooraf geprogrammeerd en kunnen met één druk op de knop worden geselecteerd. De SCM25 MPPT is stil en uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijk, helder display. Met de ingebouwde bescherming tegen overbelasting, te hoge/lage accuspanning, oververhitting, kortsluiting en omgekeerde polariteit staat de veiligheid voorop. Bovendien heeft de SCM25 MPPT een robuuste behuizing en is beschermd tegen vocht conform IP23.

Kenmerken

 •     Zeer hoog rendement voor sneller laden van de accu’s.
 •     Stabiele, nauwkeurige Mastervolt Maximum Power Point Tracker.
 •     Tot 30 % sneller laden vergeleken met PWM-technologie.
 •     Geschikt voor voordelige 60-cells panelen.
 •     Configuraties mogelijk van 200 Wp tot 700 Wp zonnepanelen.
 •     Geschikt voor alle accutypen, inclusief Mastervolt Lithium Ion.
 •     Automatische detectie 12/24 V.
 •     Flexibele laadkarakteristieken.
 •     Inclusief accutemperatuursensor voor een lange levensduur.
 •     Groot en helder display.
 •     Beveiligde schakelbare uitgang.
 •     Veilige werking, akoestisch signaal bij foutmeldingen.
 •     Fluisterstille werking.
 •     Robuuste behuizing, geschikt voor vochtige omgeving (IP23).

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Mastervolt EasyView 5 systeemmonitor
Mastervolt EasyView 5 systeemmonitor met touch-funcie Waterdichte systeemmonitor met intuïtieve bediening De bediening van uw Mastervolt systeem was nog nooit zo eenvoudig! De EasyView 5 beschikt over een helder waterdicht display, dat ook bij daglicht duidelijk afleesbaar is. Dankzij het kleuren-touchscreen en meertalig menu is het scherm een plezier om te bedienen. De gemakkelijk aan te passen ‘favorieten' pagina's tonen alle relevante systeeminformatie in één oogopslag. Kenmerken Waterdicht ‘daglicht afleesbaar’ kleurenscherm. Intuïtieve touch bediening. Klantgerichte ‘favorieten’ pagina's. Logboek met waarschuwingen en alarmmeldingen. Zoemer en Home-knop. Eenvoudige montage: inbouw, opbouw of retrofit. Voeding via MasterBus of 12/24 V ingang. Eenvoudig updaten via MasterBus en USB. Incl. 6m kabel Dimensies: H x B x D: 113 x 127 x 43mm/4.4 x 5.0 x 1.7 Inch Gewicht: 0,315kg/0,7lb Energieverbruik: < 160mw (slaapstand) Beschermingsgraad: ip67; waterdichte voorkant 160mw  

€ 387,99* € 394,60* (1.68% bespaard)
%
Talamex Comfortline TLX300 opblaasbare rubberboot met aluminium bodem, lengte 3,00m, grijs
Talamex Comfortline TLX300 opblaasboot met aluminium bodem, lengte 300cm, breedte 153cm, grijsDe Talamex Aqualine TLX300 opblaasboot heeft een aluminium bodem die voorzien is van een opblaasbare kiel. De resulterende diepe V-bodem stabiliseert de gehele opblaasbare boot, wat resulteert in uitstekende vaareigenschappen. De Talamex Aqualine opblaasbare boten zijn gemaakt van een hoogwaardig 1100dtex PVC-weefsel, dat bijzonder duurzaam is. Om te voorkomen dat de opblaasbare boot bij de steiger wordt beschadigd, is deze uitgerust met een wrijfstraat. De bijboot is het meest geschikt als vrijetijdsboot. De volgende accessoires zijn bij de levering inbegrepen: Reparatieset verstelbare bank Roestvrij stalen trekogen Ankerkabel Verpakkingskoord Drukontlastingsventiel Handpomp Gewicht incl. peddel: 49,0 kg Slangdiameter: 42cm Max. Laadvermogen: 465 kg Luchtkamers: 3+1 Max. Personen: 4

€ 1.399,99* € 1.499,00* (6.61% bespaard)