Mastervolt RVS netaansluiting 16A/230V

€ 136,99

% € 149,60* (8.43% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MV-615-620-101

Mastervolt RVS netaansluiting 16A/230V

In de meeste havens is een walaansluiting uw ticket naar een aangenaam en vlot verblijf aan boord. Een stationaire wisselstroom (AC) dient als stroombron om apparaten te laten werken en batterijen op te laden.

Het stopcontact voor walstroom is uw aansluiting voor walstroom aan boord. Deze AC-contactdoos bevat een boordaansluiting voor installatie aan de buitenkant van de boot en heeft drie robuuste contacten (voor stroomgeleider, nulgeleider en aardgeleider). Om te kiezen tussen een 16A of een 32A aansluiting, moet u uw keuze baseren op de maximale belasting voor het stroomverbruik aan boord. Kies vervolgens de juiste walaansluiting: de standaard driepolige eurostekker die bij de levering is inbegrepen of de tweepolige stekker.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Mastervolt SCM-25 MPPT solaire laadregelaar
Mastervolt SCM-25 MPPT solar laadregelaar De SCM25 MPPT is de kleinste MPPT laadregelaar van Mastervolt en net zo krachtig als zijn grote broer. Met 200 tot 700 Wp aan zonnepanelen, schakelbare uitgang en buzzer is deze Solar ChargeMaster uitermate geschikt voor kleine en middelgrote systemen. De innovatieve techniek in de Mastervolt MPPT laadregelaars verhoogt het rendement van de zonnepanelen. In vergelijking met PWM regelaars laadt de SCM25 MPPT uw accu’s tot 30 % sneller - met hetzelfde aantal panelen! MPPT laadregelaar voor alle zonnepanelen Naast de traditionele 36 en 72-cells panelen is de SCM25 MPPT ook ideaal voor de voordelige 60-cells panelen. Gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel De SCM25 MPPT is geschikt voor alle accutypen, inclusief Mastervolt Lithium Ion. De laadprofielen voor alle typen accu’s zijn vooraf geprogrammeerd en kunnen met één druk op de knop worden geselecteerd. De SCM25 MPPT is stil en uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijk, helder display. Met de ingebouwde bescherming tegen overbelasting, te hoge/lage accuspanning, oververhitting, kortsluiting en omgekeerde polariteit staat de veiligheid voorop. Bovendien heeft de SCM25 MPPT een robuuste behuizing en is beschermd tegen vocht conform IP23. Kenmerken     Zeer hoog rendement voor sneller laden van de accu’s.     Stabiele, nauwkeurige Mastervolt Maximum Power Point Tracker.     Tot 30 % sneller laden vergeleken met PWM-technologie.     Geschikt voor voordelige 60-cells panelen.     Configuraties mogelijk van 200 Wp tot 700 Wp zonnepanelen.     Geschikt voor alle accutypen, inclusief Mastervolt Lithium Ion.     Automatische detectie 12/24 V.     Flexibele laadkarakteristieken.     Inclusief accutemperatuursensor voor een lange levensduur.     Groot en helder display.     Beveiligde schakelbare uitgang.     Veilige werking, akoestisch signaal bij foutmeldingen.     Fluisterstille werking.     Robuuste behuizing, geschikt voor vochtige omgeving (IP23).

€ 261,99* € 279,70* (6.33% bespaard)
%
Mastervolt MasterShunt 500 batterijbewaking
Mastervolt MasterShunt 500 batterijbewaking Onverwacht zwakke accu's kunnen een domper zetten op uw plezier, maar het Mastervolt monitoring systeem maakt een einde aan onaangename verrassingen. Een duidelijk display toont vermogen, verbruik en beschikbare batterijcapaciteit. Een uitgebreider systeembeheer is ook beschikbaar, inclusief bewaking en bediening van meerdere functies, zoals het leveren van wissel- en gelijkstroom uit de generator, het lichtnet of de hoofdmotor. De keuze is aan jou. Een keuze van instrumenten voor verschillende behoeften. Het meten van de resterende energie in een batterij is een lastige onderneming en kan niet worden vergeleken met het eenvoudig controleren van het peil in een water- of brandstoftank. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de hoeveelheid energie die de batterij nog kan leveren. Daartoe behoren de leeftijd van de batterij, de omgevingstemperatuur en de intensiteit van de belastingen die op de batterij zijn aangesloten. Een voltmeter kan bij benadering een indicatie geven van de conditie van de accu, maar er is een nauwkeurigere en betrouwbaardere manier om informatie te verkrijgen: via een van Mastervolt's batterij bewaking systemen. Display: spanning, stroom, stroomsterkte, resterende tijd, accucapaciteit in %, werking van omvormer en acculader, stroomdeling, speciale gebeurtenissen in verband met accustatus.  

€ 357,99* € 363,30* (1.46% bespaard)
%
International Super Gloss aflak - wit 100, 750ml
International Super Gloss aflak - wit 100, 750mlZeer eenvoudig aan te brengen zelfs bij lagere temperaturen, Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag met een geweldige duurzaamheid te bereiken geminimaliseerd.Super Gloss HS is een hoogglans aflak met een laag VOS­gehalte (Vluchtige Organische Stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Zeer eenvoudig aante brengen, zelfs bij lagere temperaturen; de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1­2 lagen. Super Gloss HS kan worden aangebracht met eenroller, zonder na te strijken met de kwast, hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. Goed om te weten Ontwikkeld voor rolapplicatie U krijgt volledige afdekking met 1-2 lagen De High Solid formulering betekent ‘meer verf, minder oplosmiddel’ en hierdoor heeft Super Gloss HS ook een verminderde geurbelasting voor een meer aangename werkomgeving.

Inhoud: 750 Milliliter (€ 39,99* / 1L)

€ 29,99* € 51,10* (41.31% bespaard)