Mastervolt RVS netaansluiting 16A/230V

€ 136,99

% € 149,60* (8.43% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: MV-615-620-101

Mastervolt RVS netaansluiting 16A/230V

In de meeste havens is een walaansluiting uw ticket naar een aangenaam en vlot verblijf aan boord. Een stationaire wisselstroom (AC) dient als stroombron om apparaten te laten werken en batterijen op te laden.

Het stopcontact voor walstroom is uw aansluiting voor walstroom aan boord. Deze AC-contactdoos bevat een boordaansluiting voor installatie aan de buitenkant van de boot en heeft drie robuuste contacten (voor stroomgeleider, nulgeleider en aardgeleider). Om te kiezen tussen een 16A of een 32A aansluiting, moet u uw keuze baseren op de maximale belasting voor het stroomverbruik aan boord. Kies vervolgens de juiste walaansluiting: de standaard driepolige eurostekker die bij de levering is inbegrepen of de tweepolige stekker.

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Vetus fecaliënpomp 24V ca. 23 l/minuut
Vetus fecaliënpomp 24V ca. 23 l/minuut360º draaibare slangaansluitingen verkorten de installatietijd.Deze zeer robuuste pomp, geschikt voor \"grijs\" en \"zwart\" water, is zelfaanzuigend en voorzien van \"vlinderkleppen\". Het debiet is 27 L/min bij 0 meter opvoerhoogte.- Gewicht 7kg- Max. Zuighoogte 3 m- Max. Leveringskop 5 m- Verkrijgbaar met 12 of 24 Volt- Stroomverbruik bij 24 volt 4A

€ 391,99* € 436,50* (10.2% bespaard)
%
Mastervolt BI 702-S BI laadstroomverdelers voor 2 batterijen
Mastervolt BI 702-S BI laadstroomverdelers, 2 batterijuitgangen Veel boordinstallaties hebben twee of meer accu’s, die - gescheiden van elkaar - 12 en/of 24 V verbruikers voeden. Dat vraagt om een opdeling van het laadsysteem met betrouwbare laadstroomverdelers of accukoppelaars. Mastervolt heeft daar een aantal uitgekiende oplossingen voor: Laadstroomverdelers die uw laadstroom verdelen met een minimum aan energieverlies. De Charge Mate voor het koppelen en/of ontkoppelen van twee accu’s. Battery Watch voor het bewaken van de optimale conditie van uw accu’s (desgewenst ook als hoofdschakelaar te gebruiken). De Mastervolt BI laadstroomverdelers zijn gebaseerd op conventionele diodetechniek. De spanningsval over de diode (ca. 0,6 V) kan gecompenseerd worden door aanpassing van de uitgangsspanning van de aangesloten acculader of dynamo. Mastervolt acculaders en Alpha Pro MB laadregelaars hebben overigens standaard automatische spanningsvalscompensatie. Compact en licht van gewicht De Mastervolt BI laadstroomverdelers zijn compact en ‘solid state’ en zullen dus geen slijtage vertonen. Het gewicht varieert van 580 tot 1300 gram. Robuust en duurzaam Volledig corrosievast materiaal met aluminium koelprofiel. De elektronica is ingegoten in kunststof, de BI modellen hebben ingegoten scheidingsdiodes. Snel installeren Voorzien van kunststof eindstukken met montagelip. De solide boutaansluitingen met moer en borging garanderen een eenvoudige installatie.

€ 85,99* € 87,60* (1.84% bespaard)
%
Mastervolt SCM-25 MPPT solaire laadregelaar
Mastervolt SCM-25 MPPT solar laadregelaar De SCM25 MPPT is de kleinste MPPT laadregelaar van Mastervolt en net zo krachtig als zijn grote broer. Met 200 tot 700 Wp aan zonnepanelen, schakelbare uitgang en buzzer is deze Solar ChargeMaster uitermate geschikt voor kleine en middelgrote systemen. De innovatieve techniek in de Mastervolt MPPT laadregelaars verhoogt het rendement van de zonnepanelen. In vergelijking met PWM regelaars laadt de SCM25 MPPT uw accu’s tot 30 % sneller - met hetzelfde aantal panelen! MPPT laadregelaar voor alle zonnepanelen Naast de traditionele 36 en 72-cells panelen is de SCM25 MPPT ook ideaal voor de voordelige 60-cells panelen. Gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel De SCM25 MPPT is geschikt voor alle accutypen, inclusief Mastervolt Lithium Ion. De laadprofielen voor alle typen accu’s zijn vooraf geprogrammeerd en kunnen met één druk op de knop worden geselecteerd. De SCM25 MPPT is stil en uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijk, helder display. Met de ingebouwde bescherming tegen overbelasting, te hoge/lage accuspanning, oververhitting, kortsluiting en omgekeerde polariteit staat de veiligheid voorop. Bovendien heeft de SCM25 MPPT een robuuste behuizing en is beschermd tegen vocht conform IP23. Kenmerken     Zeer hoog rendement voor sneller laden van de accu’s.     Stabiele, nauwkeurige Mastervolt Maximum Power Point Tracker.     Tot 30 % sneller laden vergeleken met PWM-technologie.     Geschikt voor voordelige 60-cells panelen.     Configuraties mogelijk van 200 Wp tot 700 Wp zonnepanelen.     Geschikt voor alle accutypen, inclusief Mastervolt Lithium Ion.     Automatische detectie 12/24 V.     Flexibele laadkarakteristieken.     Inclusief accutemperatuursensor voor een lange levensduur.     Groot en helder display.     Beveiligde schakelbare uitgang.     Veilige werking, akoestisch signaal bij foutmeldingen.     Fluisterstille werking.     Robuuste behuizing, geschikt voor vochtige omgeving (IP23).

€ 256,99* € 274,00* (6.21% bespaard)