Lofrans X1 ankerlier met windas elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766

€ 799,99

stuk
Productnummer: LF-324-526-103

Lofrans X1 verticale ankerlier met kaapstander elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766

De verticale lieren "X" zijn geschikt voor zeil- en motorboten met een lengte van 6 tot 27m. Ze hebben verschillende motorisatiekenmerken afhankelijk van het model. Voor de lieren X2 en X3 is er een Plus-versie in hoogglans gepolijst AISI316 L roestvrij staal, dat een betere bescherming biedt tegen corrosie. De standaard kenmerken die je op elke X-serie vindt zijn:

Waterdicht roestvrijstalen kogellager in de basis (voor betere functionaliteit en onderhoudsvrij), wat uniek is in de liermarkt.

De koppeling bestaat uit twee conische schijven die met de hoofdas verbonden zijn door twee parallelle vlakken op de as om het gebruik van spieën te vermijden en de gewichtsbelasting goed te verdelen.

De elektromotor en de tandwielkast zijn verbonden door een speciale koppeling, die is voorzien van een bus voor eenvoudiger onderhoud.

Een sensor in de voet en een magneet in het huis maken aansluiting op een kettingteller mogelijk.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Lofrans X1 ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 8mm, ISO 4565/DIN 766
Lofrans X1 verticale ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 8mm, ISO 4565/DIN 766De verticale windassen "X" zijn geschikt voor zeil- en motorboten met een lengte van 6 tot 27m. Ze hebben verschillende motorisatiekenmerken afhankelijk van het model. Voor de lieren X2 en X3 is er een Plus-versie in hoogglans gepolijst AISI316 L roestvrij staal, dat een betere bescherming biedt tegen corrosie. De standaard kenmerken die je op elke X-serie vindt zijn:Waterdicht roestvrijstalen kogellager in de basis (voor betere functionaliteit en onderhoudsvrij), wat uniek is in de liermarkt.De koppeling bestaat uit twee conische schijven die met de hoofdas verbonden zijn door twee parallelle vlakken op de as om het gebruik van spieën te vermijden en de gewichtsbelasting goed te verdelen.De elektromotor en de tandwielkast zijn verbonden door een speciale koppeling, die is voorzien van een bus voor eenvoudiger onderhoud.Een sensor in de voet en een magneet in het huis maken aansluiting op een kettingteller mogelijk.

€ 750,99*
Lofrans X1 ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766
Lofrans X1 verticale ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766De verticale windassen "X" zijn geschikt voor zeil- en motorboten met een lengte van 6 tot 27m. Ze hebben verschillende motorisatiekenmerken afhankelijk van het model. Voor de lieren X2 en X3 is er een Plus-versie in hoogglans gepolijst AISI316 L roestvrij staal, dat een betere bescherming biedt tegen corrosie. De standaard kenmerken die je op elke X-serie vindt zijn:Waterdicht roestvrijstalen kogellager in de basis (voor betere functionaliteit en onderhoudsvrij), wat uniek is in de liermarkt.De koppeling bestaat uit twee conische schijven die met de hoofdas verbonden zijn door twee parallelle vlakken op de as om het gebruik van spieën te vermijden en de gewichtsbelasting goed te verdelen.De elektromotor en de tandwielkast zijn verbonden door een speciale koppeling, die is voorzien van een bus voor eenvoudiger onderhoud.Een sensor in de voet en een magneet in het huis maken aansluiting op een kettingteller mogelijk.

€ 750,99*