Lofrans X1 ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 8mm, ISO 4565/DIN 766

€ 750,99

stuk
Productnummer: LF-324-526-102

Lofrans X1 verticale ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 8mm, ISO 4565/DIN 766

De verticale windassen "X" zijn geschikt voor zeil- en motorboten met een lengte van 6 tot 27m. Ze hebben verschillende motorisatiekenmerken afhankelijk van het model. Voor de lieren X2 en X3 is er een Plus-versie in hoogglans gepolijst AISI316 L roestvrij staal, dat een betere bescherming biedt tegen corrosie. De standaard kenmerken die je op elke X-serie vindt zijn:

Waterdicht roestvrijstalen kogellager in de basis (voor betere functionaliteit en onderhoudsvrij), wat uniek is in de liermarkt.

De koppeling bestaat uit twee conische schijven die met de hoofdas verbonden zijn door twee parallelle vlakken op de as om het gebruik van spieën te vermijden en de gewichtsbelasting goed te verdelen.

De elektromotor en de tandwielkast zijn verbonden door een speciale koppeling, die is voorzien van een bus voor eenvoudiger onderhoud.

Een sensor in de voet en een magneet in het huis maken aansluiting op een kettingteller mogelijk.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Lofrans X1 ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766
Lofrans X1 verticale ankerlier elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766De verticale windassen "X" zijn geschikt voor zeil- en motorboten met een lengte van 6 tot 27m. Ze hebben verschillende motorisatiekenmerken afhankelijk van het model. Voor de lieren X2 en X3 is er een Plus-versie in hoogglans gepolijst AISI316 L roestvrij staal, dat een betere bescherming biedt tegen corrosie. De standaard kenmerken die je op elke X-serie vindt zijn:Waterdicht roestvrijstalen kogellager in de basis (voor betere functionaliteit en onderhoudsvrij), wat uniek is in de liermarkt.De koppeling bestaat uit twee conische schijven die met de hoofdas verbonden zijn door twee parallelle vlakken op de as om het gebruik van spieën te vermijden en de gewichtsbelasting goed te verdelen.De elektromotor en de tandwielkast zijn verbonden door een speciale koppeling, die is voorzien van een bus voor eenvoudiger onderhoud.Een sensor in de voet en een magneet in het huis maken aansluiting op een kettingteller mogelijk.

€ 750,99*
Lofrans X1 ankerlier met windas elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766
Lofrans X1 verticale ankerlier met kaapstander elektrisch - 500W, 12V, ketting 6mm, ISO 4565/DIN 766De verticale lieren "X" zijn geschikt voor zeil- en motorboten met een lengte van 6 tot 27m. Ze hebben verschillende motorisatiekenmerken afhankelijk van het model. Voor de lieren X2 en X3 is er een Plus-versie in hoogglans gepolijst AISI316 L roestvrij staal, dat een betere bescherming biedt tegen corrosie. De standaard kenmerken die je op elke X-serie vindt zijn:Waterdicht roestvrijstalen kogellager in de basis (voor betere functionaliteit en onderhoudsvrij), wat uniek is in de liermarkt.De koppeling bestaat uit twee conische schijven die met de hoofdas verbonden zijn door twee parallelle vlakken op de as om het gebruik van spieën te vermijden en de gewichtsbelasting goed te verdelen.De elektromotor en de tandwielkast zijn verbonden door een speciale koppeling, die is voorzien van een bus voor eenvoudiger onderhoud.Een sensor in de voet en een magneet in het huis maken aansluiting op een kettingteller mogelijk.

€ 799,99*
%
12zeemijlen zeilhuik donkerblauw - lengte 2,50m
12zeemijlen zeilhuik - afdekzeil voor giek donkerblauw - lengte 2,50m Dit zeilhuik is gemaakt van UV-stabiel polyacryl, is luchtdoorlatend en extreem weerbestendig. Het biedt bescherming tegen vocht, vuil en olie en is bestand tegen verrotting en beschadiging door insecten. Zo is het grootzeil zo goed mogelijk beschermd tegen het weer en milieu-invloeden. De ritssluiting op de mast en praktische kliksluitingen zorgen voor een eenvoudige bediening. Om een optimale pasvorm van deze afdekzeil voor de giek en zeilen te garanderen, bieden wij deze in vele verschillende lengtes aan. Deze is geschikt voor bijna elk type schip en kan daarom universeel worden gebruikt. De aangegeven lengte verwijst naar de lengte van het zuilhuik  zonder mast! Deze zeilhuik voor de giek wordt door de bekende Doyle-OLEU geproduceerd.

€ 194,99* € 249,00* (21.69% bespaard)