Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 70 A

€ 161,99

stuk
Productnummer: LF-324-526-116

Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 70 A

De magnetische stroomonderbreker is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem. Hij heeft drie functies:

Bescherming tegen zeer gevaarlijke kortsluitingen

Bescherming van de elektrische motor van de ankerlier.

Hij onderbreekt de spanning van de ankerlier als dat gewenst is.

Bij kortsluiting wordt onmiddellijk ingegrepen. In samenwerking met E-T-A Duitsland is er een speciale interventiecurve voor de elektromotor ontwikkeld. Het is mogelijk om de stroomonderbreker opnieuw te activeren aan het einde van de interventie. De magnetische vermogenschakelaar wordt geleverd met een elegante badge voor montage en een LED-lampje. Dit apparaat voldoet aan de EEG-voorschriften en is goedgekeurd door Bureau Veritas.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 35 A
Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 35 ADe magnetische stroomonderbreker is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem. Hij heeft drie functies:Bescherming tegen zeer gevaarlijke kortsluitingenBescherming van de elektrische motor van de ankerlier.Hij onderbreekt de spanning van de ankerlier als dat gewenst is.Bij kortsluiting wordt onmiddellijk ingegrepen. In samenwerking met E-T-A Duitsland is er een speciale interventiecurve voor de elektromotor ontwikkeld. Het is mogelijk om de stroomonderbreker opnieuw te activeren aan het einde van de interventie. De magnetische vermogenschakelaar wordt geleverd met een elegante badge voor montage en een LED-lampje. Dit apparaat voldoet aan de EEG-voorschriften en is goedgekeurd door Bureau Veritas.

€ 125,99*
%
Plastimo 3 Inch Thermo/Hygrometer Chroom Mat
Plastimo 3 Inch Thermo/Hygrometer Chroom Mat

€ 165,99* € 193,97* (14.42% bespaard)
%
Aqua Signal Halteblech Serie 40
Aqua Signal Halteblech Serie 40 Aqua Signal Halteblech Serie 40 aus rostfreiem Edelstahl. Mit dem Halteblech ist ein einfaches Anbringen der Aqua Signal Serie 40 möglich.

€ 45,99* € 50,10* (8.2% bespaard)