Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 35 A

€ 125,99

stuk
Productnummer: LF-324-526-115

Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 35 A

De magnetische stroomonderbreker is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem. Hij heeft drie functies:

Bescherming tegen zeer gevaarlijke kortsluitingen

Bescherming van de elektrische motor van de ankerlier.

Hij onderbreekt de spanning van de ankerlier als dat gewenst is.

Bij kortsluiting wordt onmiddellijk ingegrepen. In samenwerking met E-T-A Duitsland is er een speciale interventiecurve voor de elektromotor ontwikkeld. Het is mogelijk om de stroomonderbreker opnieuw te activeren aan het einde van de interventie. De magnetische vermogenschakelaar wordt geleverd met een elegante badge voor montage en een LED-lampje. Dit apparaat voldoet aan de EEG-voorschriften en is goedgekeurd door Bureau Veritas.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 70 A
Lofrans stroomonderbreker Circuit Breaker Thermal, 70 ADe magnetische stroomonderbreker is een essentieel onderdeel van het elektrische systeem. Hij heeft drie functies:Bescherming tegen zeer gevaarlijke kortsluitingenBescherming van de elektrische motor van de ankerlier.Hij onderbreekt de spanning van de ankerlier als dat gewenst is.Bij kortsluiting wordt onmiddellijk ingegrepen. In samenwerking met E-T-A Duitsland is er een speciale interventiecurve voor de elektromotor ontwikkeld. Het is mogelijk om de stroomonderbreker opnieuw te activeren aan het einde van de interventie. De magnetische vermogenschakelaar wordt geleverd met een elegante badge voor montage en een LED-lampje. Dit apparaat voldoet aan de EEG-voorschriften en is goedgekeurd door Bureau Veritas.

€ 161,99*
Liros elektrische lijnensnijder voor synthetische lijnen
Liros elektrische lijnensnijder, touwsmelter, hot knife cutter, touwsnijapparaat voor synthetische lijnen met 60W vermogenTouwsnijder voor synthetische touwen, koorden en lijnen, met 21mm brede snijrand. Professioneel snijden van synthetische lijnen in alle diameters, 60 W. Duits merk.

€ 111,99*
12skipper Drake zeillaars unisex zwart, maat 40
12skipper Drake Boot Offshore zeillaarzen unisex waterproof zwart De Drake Sailing Boot vult onze 12skipper collectie aan met een comfortabele zeillaars met eersteklas grip op droog en nat dek. Naast het eenvoudige maar sportieve ontwerp schittert de laars door de bewezen kwaliteit. De ontwikkeling en productie in samenwerking met Marinepool garandeert duurzame kwaliteit tegen eerlijke prijzen. De bovenomtrek van de 12skipper Drake zeillaars kan worden aangepast met zijn elastische vetersluiting en koordstopper, zodat je voeten droog blijven en beschermd zijn tegen de wind - zelfs als het stormt aan boord. Bovendien vind je op de zeillaars praktische aantreklussen die het aantrekken vergemakkelijken. De laarsen zijn gemaakt van 55% glad nubuckleer, dat niet alleen soepel maar ook duurzaam is, 45% polyamide en de zool is gemaakt van 100% antislip rubber. De zwarte Drake laars met neon gele details staat geweldig bij onze 12skipper Magellan set. Je bent dus echt van top tot teen beschermd! Eigenschappen: waterdicht ademend slijtvast antislip

€ 169,90*
Musto Foiling Thermocool Impact Long John Wetsuit 1.5mm dames donkergrijs-zwart, maat XS
Musto Foiling Thermocool Impact Wetsuit 1.5mm dames donkergrijs/zwart (dark grey/black)

€ 179,99*
%
Plastimo Elastische Tether 1 Dubbele Veiligheidshaak
Plastimo Elastische Tether 1 Dubbele VeiligheidshaakELASTISCHE TETHER 1 DUBBELE VEILIGHEIDSHAAK

€ 54,99* € 62,95* (12.64% bespaard)