HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel en hondsvot

€ 28,99

% € 30,60* (5.26% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: SP-218-650-308

HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel en hondsvot

De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Herm. Sprenger blok voorkomt scherpe randen en dus schade aan touw.

Het extreem kleine en compacte XS blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het HS Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Met Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 16-25 mm, 19 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
HS Sprenger S-blok serie 10mm blok met naaldlager - enkelschijfs met wartel
HS Sprenger S-blok serie 10mm blok met naaldlager - enkelschijfs met wartel De volledig herziene S-blok serie van HS Sprenger is enorm sterk en dankzij het wrijvingsarme naaldlager van roestvrij staal ook bij zware belasting zeer lichtlopend. De bijzondere voordelen van het naaldlager van Herm. Sprenger zijn het lage gewicht, de lange levensduur en de grote ongevoeligheid voor externe invloeden. De speciale UV-bestendige glasvezelversterkte zijdelen van het blok van Sprenger zorgen voor een optimale touwgeleiding. Het S-blok heeft een vormvaste, doorlopende roestvrijstalen band, die meer veiligheid en stabiliteit garandeert. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee schade aan de touw. Het S-blok van Herm. Sprenger is gemarkeerd met een blauwe stip, die staat voor het naaldlager. Verder is de maximale touwkracht aangegeven op de verstevigingsplaat. Het HS Sprenger S-blok is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 360 kilogram.

€ 35,99* € 38,10* (5.54% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van het touw. Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 24,99* € 26,65* (6.23% bespaard)