HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel

€ 24,99

% € 26,65* (6.23% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: SP-218-650-303

HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met wartel

De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, die meer veiligheid en stabiliteit garanderen. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van het touw.

Het extreem kleine en compacte XS-blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het Herm. Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Wartel en Sluiting
Schijfdiameter: 16-25 mm, 19 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met vaste sluiting
HS Sprenger Micro XS blok 6mm - enkelschijfs met vaste sluiting De Herm. Sprenger Micro XS blok is een veelzijdig blok dat bijzonder soepel loopt dankzij het roestvrijstalen kogellager. De katrollen van het blok van Sprenger hebben een diameter van 19 millimeter, een breedte van 8,3 millimeter en zijn gemaakt van UV-bestendige kunststof. Het XS-blok heeft zijdelen van roestvrij staal, wat voor meer veiligheid en stabiliteit zorgt. De speciale wiebelklinknagel van het Sprenger-blok voorkomt scherpe randen en daarmee beschadiging van het touw. Het extreem kleine en compacte XS blok is bijzonder geschikt voor giek downhauls, stretchers en trimlijnen. Het HS Sprenger Micro XS blok is ontworpen voor touwen tot 6 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 112 kilogram.

€ 13,99* € 14,05* (0.43% bespaard)