Harken 29mm Carbo Block - dubbelschijfs blok met beugel, 90° beweegbaar

€ 48,99

% € 52,00* (5.79% bespaard)
stuk
Productnummer: HA-218-650-116

Harken 29mm Carbo AirBlock - dubbelschijfs blok met beugel, 90° beweegbaar

Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het compacte 29 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal als wrijvingsarm regelblok op boten van alle afmetingen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Block kan 90 graden zijwaarts worden bewogen en is ontworpen voor touwen tot 8 millimeter dik. Het biedt een veilige werklast van 299 kilogram.

Het Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen:

- Boom-Liekstrecker
- Downhaul
- Barberhaul
- Cunningham
- Traveller control
- Vlaggenval.

Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 2 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vaste Beugel
Schijfdiameter: 26-35 mm, 29 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, bis 8 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 29mm Carbo Block - Stand-Up enkelschijfs blok
Harken 29mm Carbo AirBlock - Stand-Up AirBlock enkelschijfs blokHet sterke, lichtlopende 29 mm Carbo Block overtuigt door zijn lage gewicht, hoge belastbaarheid en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen voor een rustige loop, ook bij hoge belastingen. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.Met in de fabriek gemonteerde veer en oogbeugel vormt het blok een kant-en-klare combinatie.Het blok staat zelfstandig, zonder belasting.Het middelste gat kan worden gebruikt als ankerpunt in plaats van hondsvot.Perfect voor het nauwkeurig trimmen van schoten op bijboten, maar ook voor contourlijnen op prestatiegerichte sportboten..SPECIALE KENMERKENkatrol Ø: 29 mmlengte 56 mmGewicht: 31 gMax. Lijn Ø: 8 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 28,99* € 31,00* (6.48% bespaard)
%
Ronstan Orbit Block Serie 30 BB - dubbelschijfs blok met beugel
Ronstan Orbit Block Serie 30 BB - dubbelschijfs blok met beugelLaag gewichtHoogste draagvermogen in zijn klasseVeilige, veelzijdige bevestigingUltraplat profiel met doorlopende schijf.Wrijvingsarm 2-traps kogellagersysteem zorgt voor consistente prestaties over het hele belastingsbereik.SP-versies hebben een Nylatron®-schijf die geschikt is voor zowel touw als draad.

€ 46,99* € 55,90* (15.94% bespaard)