Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok, vast wiel

€ 21,99

% € 23,00* (4.39% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-656-125

Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok

Het eenschijfs blok uit de Harken Micro Block serie heeft een schijfdiameter van 22 millimeter. Dit model is een enkelschijfs blok dat bijzonder licht, compact en wrijvingsarm is. Het blok kan met behulp van 5 millimeter RH schroeven aan het dek worden vastgeschroefd.

De ruit en de wangen van het enkelschijfsblok zijn zwart gemaakt van koolstof om ze te beschermen tegen UV-straling. Voor meer stabiliteit zijn de wangen van roestvrij staal. Het kogellager is van Delrin.

Het Harken Micro bokwiel is bijvoorbeeld geschikt voor de volgende toepassingen:

- Cunningham/Strecker
- Downhaul
- Traveller Control
- Barberhaul
- Flagline
- Liekleine
- Holepoint Control.

Harken blokken zijn wereldwijd bekend en hebben veel fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Vast (liggend)
Schijfdiameter: 16-25 mm, 22 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, bis 6 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Ronstan Orbit Block Serie 55 BB - dubbelschijfs blok met wartel en hondsvot
Ronstan Orbit Block Serie 55 BB - dubbelschijfs blok met wartel en hondsvotUltralicht gewichtWrijvingsarm 2-traps orbitaal kogellagersysteemHoogste werklast in zijn klasseLaag profiel en compactKrachtige klemmingDraaibare beugelkop voor onbeperkte Blockrotation.Roestvrijstalen sluitkop en compatibiliteit met scherpe bevestigingspunten.Geïntegreerde beugels met ultralaag profiel.

€ 109,99* € 115,00* (4.36% bespaard)
%
Harken 29mm Carbo Block - enkelschijfs blok horizontaal
Harken 29mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok horizontaalHet sterke, lichtlopende 29 mm Carbo-blok met wartel overtuigt door zijn lage gewicht, hoge veerkracht en betrouwbaarheid. Wangen en schijf zijn gemaakt van zeer sterk, lichtgewicht Carbo-composiet. Vrijlopende Delrin kogellagers zorgen voor een rustige loop, ook bij hoge belasting. Ronde lagerschalen voeren de krachten gelijkmatig af en verhogen de belastbaarheid.Het horizontale Carbo Air afbuigblok wordt gebruikt voor afbuiging op het dek en wordt met twee schroeven gemonteerd.Perfect voor het nauwkeurig trimmen van zeilen op rubberboten, evenals voor controlelijnen op prestatiegerichte sportboten.SPECIALE KENMERKENkatrol Ø: 29 mmLengte 53 mmGewicht: 17 gMax. Lijn Ø: 8 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 18,99* € 20,00* (5.05% bespaard)
%
HS Sprenger Micro XS blok voor draad 4mm - enkelschijfs liggend
HS Sprenger Micro XS Blok voor draad 4mm - enkelschijfs liggend

€ 23,99* € 25,75* (6.83% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 18mm - dubbelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 18mm - dubbelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 18 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.

€ 48,99* € 52,00* (5.79% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block - drieschijfs blok met wartel
Harken 57mm Carbo AirBlock - drieschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghies en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 1080 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Main Sheet / Jib Sheet - Fine Trim Main Sheet - Control Lines - Downhaul - Cunningham - Downhaul Stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

€ 180,99* € 190,00* (4.74% bespaard)