Harken Carbo T2 Block 18mm - dubbelschijfs blok met Looptop

€ 48,99

% € 52,00* (5.79% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-109

Harken Carbo T2 Block 18mm - dubbelschijfs blok met touw

De Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.

Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 18 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.

De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.

Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximaal draagvermogen bij minimale wrijving.

Aantal schijven: 2 Schijven
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Looptop (Touwverbinding)
Schijfdiameter: 16-25 mm, 18 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 4 mm, bis 5 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok, vast wiel
Harken Micro Block 22mm - enkelschijfs blok Het eenschijfs blok uit de Harken Micro Block serie heeft een schijfdiameter van 22 millimeter. Dit model is een enkelschijfs blok dat bijzonder licht, compact en wrijvingsarm is. Het blok kan met behulp van 5 millimeter RH schroeven aan het dek worden vastgeschroefd. De ruit en de wangen van het enkelschijfsblok zijn zwart gemaakt van koolstof om ze te beschermen tegen UV-straling. Voor meer stabiliteit zijn de wangen van roestvrij staal. Het kogellager is van Delrin. Het Harken Micro bokwiel is bijvoorbeeld geschikt voor de volgende toepassingen: - Cunningham/Strecker - Downhaul - Traveller Control - Barberhaul - Flagline - Liekleine - Holepoint Control. Harken blokken zijn wereldwijd bekend en hebben veel fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 21,99* € 23,00* (4.39% bespaard)
%
Harken 75mm Carbo Block - drieschijfs blok met wartel
Harken 75mm Carbo AirBlock - drieschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 75 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschootsystemen op sportboten zoals Melges 24, J/105 en Henderson 30. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken zorgen voor een wrijvingsarme werking. De ring, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 14 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 1650 kilogram. Het Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Main Sheet / Jib Sheet - Fine Trim Main Sheet - Control Lines - Downhaul - Cunningham - Downhaul Stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

€ 304,99* € 321,00* (4.99% bespaard)
%
Plastimo Mengkraan Verchroomd
Plastimo mengkraan verchroomdVerchroomd messing. Geleverd met 20 cm 3-slang aansluitingen.

€ 46,99* € 54,98* (14.53% bespaard)