Harken 29mm Carbo Block - schoothoek blok

€ 40,99

% € 43,00* (4.67% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-115

Harken 29mm Carbo AirBlock - schoothoek blok

Het Harken Carbo AirBlock schoothoekblok is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het compacte 29 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal als wrijvingsarm schoothoekblok op boten van alle afmetingen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De poelie, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming.

Het Harken Carbo Clew Block is ontworpen voor touwen tot 8 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 150 kilogram.

Het Harken Carbo AirBlock schoothoekblok wordt aanbevolen voor de volgende lijnen:

- Giekstrekker
- Downhaul
- Barberhaul
- Cunningham
- Traveller control
- Vlaggenval.

Blokken van Harken zijn over de hele wereld bekend en hebben talloze fans in de zeilsport en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Zwevend
Schijfdiameter: 26-35 mm, 29 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, bis 8 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken 29mm Carbo Block - enkelschijfs blok Traveller
Harken 29mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok Traveller Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het compacte 29 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal als wrijvingsarm regelblok op boten van alle afmetingen. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen als traveller voor touwen tot 8 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 150 kilogram. Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talrijke fans in de zeilsector en daarbuiten. Ze overtuigen vooral door zorgvuldig ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 37,99* € 40,00* (5.02% bespaard)
%
Secumar Ultra 170 automatische reddingsvest 165N (150N klasse), kleur grijs-zwart
Secumar Ultra 170 automatisch reddingsvest 165N (150N klasse), kleur grijs-zwart Het Secumar Ultra 170 is een automatisch reddingsvest in de 150N klasse, uitgerust met een 32g CO2 patroon. Dit model is ideaal voor watersporten waar lichte kleding wordt gedragen, of het nu gaat om op de motorboot, de rubberboot, de kano of op een jacht. De Ultra 170 is zeer plat en licht, dit zorgt voor een bijzonder goed draagcomfort. Dit reddingsvest wordt gesloten door middel van een kliksluiting (50mm) met geïntegreerd harnas, waardoor het gemakkelijk aan dek op te pakken is, zodat u altijd een verbinding met de boot heeft. Het reddingsvest bestaat uit één enkele drijfkamer, waardoor het nekgedeelte bijzonder plat is en een optimale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Dankzij een fleecekraag schuurt de nek niet tegen het harde materiaal van het reddingsvest, waardoor de Ultra 170 bijna onopgemerkt kan worden gedragen en de drager niet stoort tijdens welke activiteit dan ook. In contact met water blaast het reddingsvest automatisch op. Bovendien is er een handmatige ontgrendeling op het reddingsvest, waardoor het ook aan dek kan worden opgeblazen zonder contact met water. De druk van het automatische reddingsvest kan na activering via een ventiel handmatig worden aangepast. De drijverkamer van het Secumar Ultra 170 Harnas is in signaalgeel en de reflecterende strips zorgen voor een optimale zichtbaarheid. Het automatische reddingsvest is ook voorzien van een signaalfluit. Op het moment van ontvangst kan het vest minimaal 24 maanden gebruikt worden tot het volgende onderhoud.

€ 154,99* € 168,90* (8.24% bespaard)
%
Harken 40mm Carbo Block - enkelschijfs blok met vaste beugel
Harken 40mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met vaste beugel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 40 millimeter Carbo Block is enorm sterk en is ideaal voor zware stuurlijnen op kleine kielboten. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 220 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Grootzeil / Kluiverzeil - Fijn trimhoofdzeil - Stuurlijnen - Downhaul - Cunningham - Downhaul stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in het gebruik.

€ 33,99* € 36,00* (5.58% bespaard)