Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met Looptop H 2151

€ 66,99

% € 70,00* (4.3% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: HA-218-650-106

Harken Carbo T2 Loop Block 57mm - enkelschijfs blok met touw

De Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden gebruikt waar maximale prestaties en minimaal gewicht vereist zijn.

Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 57mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.

De lusstop in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.

Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

Aantal schijven: 1 Schijf
Hondsvot: Zonder Hondsvot
Klem: Zonder klem
Montage: Met Looptop (Touwverbinding)
Schijfdiameter: 56-65 mm, 57 mm
Type Rollager: Kogellager
Voor Lijn Diameter: 4 mm, bis 11 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Harken Carbo T2 Block 29mm - enkelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Block 29mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 29 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusstop in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.Bijzondere kenmerkenSchijf Ø: 29 mmLengte 43 mmGewicht: 12 gMax. Lijn Ø: 8 mmMax. Werkbelasting: 150 kgBreukbelasting: 454 kg

€ 30,99* € 33,00* (6.09% bespaard)
%
Harken 57mm Carbo Block - enkelschijfs blok met wartel
Harken 57mm Carbo AirBlock - enkelschijfs blok met wartel Het Harken Carbo AirBlock is 60 procent sterker en 30 procent lichter dan de Harken Classic blokken. Het 57 millimeter Carbo Block is enorm krachtig en is ideaal voor grootschoot en voorschoot op dinghies en kielboten zoals Lightning, Dragon, Soling en J/24 en voor grootschootsystemen op catamarans. De kogellagers van het Carbo Airblock van Harken maken een wrijvingsarme werking mogelijk. De schijf, het kogellager en de wangen van het Harken Block zijn UV stabiel voor maximale bescherming. Het Harken Carbo Block is ontworpen voor touwen tot 10 millimeter dik en biedt een veilige werklast van 359 kilogram. De Harken Carbo AirBlock wordt aanbevolen voor de volgende lijnen: - Main Sheet / Jib Sheet - Fine Trim Main Sheet - Control Lines - Downhaul - Cunningham - Downhaul Stretcher Blokken van Harken zijn wereldwijd bekend en hebben talloze fans in de zeilwereld en daarbuiten. Ze maken vooral indruk door hun zorgvuldige ontwerp, fabricage en veerkracht in gebruik.

€ 59,99* € 63,00* (4.78% bespaard)
%
Ronstan Orbit Block Serie 20 BB - enkelschijfs blok om te verbinden
Ronstan Orbit Block Serie 20 BB - enkelschijfs blok, om te verbinden met hondsvot-optieGeschikt voor spanbanden tot 4 mm (5/32")Inclusief 750 mm (30") x 1,7 mm (1/16") sjorkoord

€ 12,99* € 16,20* (19.81% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Loop Block 40mm - enkelschijfs blok met Looptop
Harken Carbo T2 Loop Block 40mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden gebruikt waar maximale prestaties en minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 40 mm Carbo T2 Loop Block extreem licht en robuust tegelijk.De lusaanslag door het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo de belastbaarheid van het blok. De lus, gemaakt van SK75 Dyneema®, wordt door de kop van het blok getrokken en over de ankerpen geschroefd. De eindeloze constructie maakt de verbinding bijzonder veilig. Er zijn geen knopen, verbindingen of gereedschap nodig voor installatie of verwijdering.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van krachten, voor maximale belastbaarheid met minimale wrijving.Bijzondere kenmerkenSchijf-Ø: 40 mmLengte: 57 mmGewicht: 26 gMax. Lijn Ø: 10 mmMax. Werkbelasting: 220 kgBreukbelasting: 544 kg

€ 52,99* € 56,00* (5.38% bespaard)
%
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met Looptop H 2152
Harken Carbo T2 Block 57mm - enkelschijfs blok met touwDe Carbo T2 blokken zijn de lichtste blokken die Harken ooit heeft gemaakt. Ze worden overal gebruikt waar maximale prestaties en een minimaal gewicht vereist zijn.Het ontbreken van metalen sluitingen of klinknagels en het gebruik van vezelversterkt composiet maakt het 57 mm Carbo T2 blok extreem licht en toch sterk.De lusaanslag in het midden van het blok leidt de krachten rechtstreeks naar de schijf. Dit ontlast de wangen en verhoogt zo het draagvermogen van het blok. Het kan worden vastgebonden, vastgesjord of met bijna alles worden verbonden.Delrin® kogellagers in een gebogen lagerschaal zorgen voor een gelijkmatige afvoer van de krachten, voor een maximale belastbaarheid met minimale wrijving.

€ 58,99* € 62,00* (4.85% bespaard)