Plastimo M anker gegalvaniseerd - gewicht 7,5kg

€ 106,99

% € 129,71* (17.52% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 2-5 werkdagen

stuk
Productnummer: PL-317-515-213

Plastimo M anker gegalvaniseerd - gewicht 7,5kg

Het gegalvaniseerde M-anker van Plastimo weegt 7,5 kilogram en is ook bekend als het Bruce-anker. Het wordt gekenmerkt door een even sterke houdkracht als een ploegschaar anker. Een ander voordeel is dat het uit één stuk gegoten is en daardoor minder gevoelig is voor beschadiging. De gegalvaniseerde versie is, in tegenstelling tot het model in roestvrij staal, bijzonder geschikt voor gebruik in mediterrane wateren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Klanten hebben ook het volgende gezien

%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 6kg
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 6kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 6 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 149,99* € 177,31* (15.41% bespaard)
%
Plastimo Kobra 1 ploegschaar anker gegalvaniseerd - gewicht 4kg
Plastimo Kobra 1 Ploegschaaranker Gegalvaniseerd - Gewicht 4kg Het gegalvaniseerde Kobra 2 ploegschaar anker van Plastimo met een gewicht van 4 kilogram heeft een prijs gekregen voor zijn prestaties. Het model onderscheidt zich door zijn standvastigheid, vooral in het geval van modderige en zanderige grond. Bij goede prestaties kan het zinvol zijn een model te kiezen dat twee gewichtsklassen onder het aanbevolen gewicht ligt. De schacht van het Kobra anker 1 kan gemakkelijk worden weggeklapt zodat het model gemakkelijker in de ankerkluis kan worden opgeborgen. De schacht van het model Kobra anker 2 is extra geborgd met een schroef. Een alternatief voor het gegalvaniseerde Kobra ploegschaar anker is het roestvrijstalen ploegschaar anker.

€ 97,99* € 113,05* (13.32% bespaard)
%
Roestvrij stalen ankerkettingverbinder met wartel - ketting 10mm
Roestvrij stalen ankerketting connector met wartel - ketting 10mm De roestvrijstalen ankerkettingverbinder met wartel is een verbindingsschakel tussen anker en ketting. Het is gemaakt van roestvrij staal en is geschikt voor kettingschakels met een dikte van 10 millimeter. De wartel voorkomt dat de ketting gaat torderen, zodat het anker zonder verdere problemen aan boord kan worden getrokken, hetzij met behulp van een ankerlier, hetzij door spierkracht.

€ 56,99* € 64,74* (11.97% bespaard)
%
Plastimo M anker gegalvaniseerd - gewicht 15kg
Plastimo M anker gegalvaniseerd - gewicht 15kg Het gegalvaniseerde M-anker van Plastimo weegt 15 kilogram en is ook bekend als het Bruce-anker. Het wordt gekenmerkt door een houdkracht die vergelijkbaar is met die van een ploegschaaranker. Een ander voordeel is dat het uit één stuk gegoten is en daardoor minder gevoelig is voor beschadiging. De gegalvaniseerde versie is, in tegenstelling tot het model in roestvrij staal, bijzonder geschikt voor gebruik in mediterrane wateren.

€ 146,99* € 178,50* (17.65% bespaard)